Guest Slettet bruger Posted January 30, 2004 Report Share Posted January 30, 2004 4 kg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 Du har godt set at det er æggehvideprotein ikke!? "Pro85+ 4.000gr Spitzen-Eiweißkonzentrat mit einer sehr hohen biologischen Wertigkeit von 124 Art.Nr.: 3002" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slettet bruger Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 Du har godt set at det er æggehvideprotein ikke!? "Pro85+ 4.000gr Spitzen-Eiweißkonzentrat mit einer sehr hohen biologischen Wertigkeit von 124 Art.Nr.: 3002" Du tager fejl!!! Den består af 3 typer protein (så meget tysk kan jeg da *G*):Pro 85+ von CadaMed ist ein Spitzen-Eiweißkonzentrat mit einer sehr hohen biologischen Wertigkeit von 124. Es besteht aus drei Proteinen: Milcheiweiß, Lactalbumin und Eialbumin und dient dem Aufbau fettfreier Körpersubstanz stark trainierender Athleten. Hervorragender Geschmack, Löslichkeit und Bekömmlichkeit resultieren aus der sorgfältigen Behandlung der Rohstoffe. Außerdem werden Pro 85+ ganz bewußt wenig Bindemittel zugesetzt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 Du har godt set at det er æggehvideprotein ikke!? "Pro85+ 4.000gr Spitzen-Eiweißkonzentrat mit einer sehr hohen biologischen Wertigkeit von 124 Art.Nr.: 3002"Du tager fejl!!! Den består af 3 typer protein (så meget tysk kan jeg da *G*):Pro 85+ von CadaMed ist ein Spitzen-Eiweißkonzentrat mit einer sehr hohen biologischen Wertigkeit von 124. Es besteht aus drei Proteinen: Milcheiweiß, Lactalbumin und Eialbumin und dient dem Aufbau fettfreier Körpersubstanz stark trainierender Athleten. Hervorragender Geschmack, Löslichkeit und Bekömmlichkeit resultieren aus der sorgfältigen Behandlung der Rohstoffe. Außerdem werden Pro 85+ ganz bewußt wenig Bindemittel zugesetzt. Nej, jeg tager ikke fejl."Eiweißkonzentrat" betyder æggehvidekoncentrat. Altså æggehvide hvor vand og fedt så vidt muligt er fjernet. at der er tre proteiner i, skyldes bare at det er de tre proteiner i æggehvide.Hvis du f.eks. købte mælkekoncentrat, så ville du også få flere typer protein i dit pulver; 80% valle og 20 % kasein (så vidt jeg husker).At nogle så mener, at æggehvideprotein er utroligt godt, det er en hlet anden diskussion :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsc Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 Eiweiss er tysk for protein. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slettet bruger Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 Eiweiss er tysk for protein. Jep det er osse min forståelse af det ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armoured female Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 I stil med at man i gamle dage kaldte protein for 'æggehvidestof' herhjemme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natural bodybuilder Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 Hey! Har lige slået det op i en ordbog, og der står at det både kan betyde æggehvidestof, og protein! så den er lidt tricky!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slettet bruger Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 I stil med at man i gamle dage kaldte protein for 'æggehvidestof' herhjemme :) Har du virkelig trænet i så mange år??? *G* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsc Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 Prøv at læse i en gammel kogebog, hvis du kan finde en.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 Es besteht aus drei Proteinen: Milcheiweiß, Lactalbumin und EialbuminOk, vidste ikke at det kunne betyde "protein", men de andre proteiner antyder da at der er tale om æggehvideprotein. Albumin er (igen så vidt jeg husker) det mest fremtrædende protein i blod. Jeg er forvirret, men mener stadig at vi snakker æggeprotein!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slettet bruger Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 Es besteht aus drei Proteinen: Milcheiweiß, Lactalbumin und EialbuminOk, vidste ikke at det kunne betyde "protein", men de andre proteiner antyder da at der er tale om æggehvideprotein. Albumin er (igen så vidt jeg husker) det mest fremtrædende protein i blod. Jeg er forvirret, men mener stadig at vi snakker æggeprotein!? Det er stadig en blading af proteiner!!! Så du kan ikke sige, at det er en type protein.......det plejer at være sådan, at den ingrediens som nævnes først, er den der er mest af - sådan er det! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 (edited) Jeg tror du misforstår mit indlæg ;) Måske skulle du skrive til dem og høre hvad det egentligt er for noget de sælger!? Edited February 4, 2004 by Martin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrik C Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 Jeg tror du misforstår mit indlæg ;) Måske skulle du skrive til dem og høre hvad det egentligt er for noget de sælger!? Der står jo hvad der er i:Milcheiweiß = Mælkeprotein generelt.Lactalbumin = En speciel type mælkeprotein.Eialbumin = Æggeprotein Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.