Alternativt brug af proteinpulver


Jakkedrengen
 Share

Recommended Posts

Efter at have læst en meget besøgt tråd her på MOL, hvor der deles madopskrifter, vil jeg nu starte en ny, men mere specifik!

Del dine erfaringer med MOL folket om alternativt brug af proteinpulver!

Skal proteinpulveret blandes i dejen til det hjemmebagte brød, kan man lave sine egne proteinbarer ved også at tilsætte andre ingredienser eller skal det blandes i fromage frais?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har lige tyvstjålet denne opskift her inde på MOL, og kan derfor ikke tage æren for den. Jeg kan ikke huske fra hvem, undskylder på forhånd for "misbruget" af opskriften, og sætter herefter forhåbentlig en god tråd i gang.

Jeg håber meget at I vil lægge nogle sjove, inspirerende og anderledes forslag herind!!!

Energi/Protein bar:

Her er opskriften:

140gram whey

7 dl havregryn

½ liter skummetmælk

2 æggehvider

2 teske bagepulver

½ teske salt

1 teske kanel

(tilsæt eventuelt lidt vand hvis massen bliver for tør)

bland hele svineriet i en skål og hæld det ned i en 20x20cm ildfast fad (husk bagepapir)

bag i 35 min ved 175 grader

skær ud i 8 barer

husk at putte dem i køleskabet når de er kolde

hver bar indeholder ca:

220 kcal

20gram protein

25gram carbs

4gram fedt

Jakkedrengen

Edited by Jakkedrengen
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share