Jakkedrengen Posted February 1, 2004 Report Share Posted February 1, 2004 Efter at have læst en meget besøgt tråd her på MOL, hvor der deles madopskrifter, vil jeg nu starte en ny, men mere specifik!Del dine erfaringer med MOL folket om alternativt brug af proteinpulver!Skal proteinpulveret blandes i dejen til det hjemmebagte brød, kan man lave sine egne proteinbarer ved også at tilsætte andre ingredienser eller skal det blandes i fromage frais? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakkedrengen Posted February 2, 2004 Author Report Share Posted February 2, 2004 (edited) Jeg har lige tyvstjålet denne opskift her inde på MOL, og kan derfor ikke tage æren for den. Jeg kan ikke huske fra hvem, undskylder på forhånd for "misbruget" af opskriften, og sætter herefter forhåbentlig en god tråd i gang.Jeg håber meget at I vil lægge nogle sjove, inspirerende og anderledes forslag herind!!!Energi/Protein bar:Her er opskriften:140gram whey7 dl havregryn½ liter skummetmælk2 æggehvider2 teske bagepulver½ teske salt1 teske kanel(tilsæt eventuelt lidt vand hvis massen bliver for tør)bland hele svineriet i en skål og hæld det ned i en 20x20cm ildfast fad (husk bagepapir)bag i 35 min ved 175 graderskær ud i 8 barerhusk at putte dem i køleskabet når de er kolde hver bar indeholder ca:220 kcal20gram protein25gram carbs4gram fedt Jakkedrengen Edited February 2, 2004 by Jakkedrengen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.