sas Posted January 29, 2002 Report Share Posted January 29, 2002 Jeg supplerer min ellers kødfyldte kost med store mængder af bælgfrugter. (linser, bønner kikærter etc.)Se lige profilen for 100 gr. gule splitlinser:24 gr. protein50 gr. kulhydrat 2 gr. fedt(12 kr. kiloet)- altså umiddelbart en god energifordeling hvis man supplerer med eks. ris for at forhøje proteinets biologiske værdi.Mit spørgsmål går på hvor meget svind af protein man må regne med da tilberedningstiden varierer alt lige fra 1/2 time 1 time? Altså hvor meget protein har man reelt man pr. 100 gr. man tilbereder? hilsen SAS, passioneret curry elsker :devil_flame: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claus B Posted January 29, 2002 Report Share Posted January 29, 2002 jeg mener ikke, at du skal regne med noget svind.Man taler om svind mht. nogle vitaminer, dels fordi deres struktur ændres tilberedning og dels fordi man smider kogevandet væk.Hvis du koger dine ingredienser, skal du nok regne med et lille proteinsvind, men det er ganske lille. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.