Bælgfrugter


sas
 Share

Recommended Posts

Jeg supplerer min ellers kødfyldte kost med store mængder af bælgfrugter. (linser, bønner kikærter etc.)

Se lige profilen for 100 gr. gule splitlinser:

24 gr. protein

50 gr. kulhydrat

 2 gr. fedt

(12 kr. kiloet)

- altså umiddelbart en god energifordeling hvis man supplerer med eks. ris for at forhøje proteinets biologiske værdi.

Mit spørgsmål går på hvor meget svind af protein man må regne med da tilberedningstiden varierer alt lige fra 1/2 time 1 time? Altså hvor meget protein har man reelt man pr. 100 gr. man tilbereder?

hilsen SAS,

passioneret curry elsker :devil_flame:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share