GI i vand


linder
 Share

Recommended Posts

Hverken vandindtag eller GI er noget, som raske mennesker behøver at bekymre sig om.

Tørsten har i titusindvis af år været en yderst pålidelig rettesnor for væskebehov, og er det stadig, med mindre man er gammel og syg eller løber en marathon i Gobiørkenen.

GI er noget opreklameret pis, som raske mennesker, der spiser en ordentlig kost, heller ikke behøver at få psykologhjælp for kunne håndtere.

I øjeblikket render der tusindvis af tykke damer rundt, som i fuld alvor bilder sig selv ind, at grunden til at de har 40kg for meget spæk på kroppen, er en bagt kartoffel indtaget i 1968.

Samme gruppe, the kur'sisters, fordriver deres alt for rigelige fritid med at rotere madpyramider, tabe vand og bekymre sig om dødelig pasta, ondsindet ris, grusomt brød og terroristisk insulin.

Alt sammen komplet spil af tid, fordi grunden til deres fedme er overforbrug af kalorier og underforbrug af motion.

Hvis de i stedet for at nedkæmpe 6 retter mad og 12 poser matadormix spiste ordentlig mad i menneskelige doser, og begyndte at tøffe lidt omkring ved egen fremdrift, så ville fedtet rasle af dem.

Det er bare ikke noget sexet budskab, hvorfor opmærksomheden fortsat samles om Feminas nyeste fækaliekur, hvor man spiser efter de brune nuancer på Fluggers farvekort, eller prøver endnu engang at flytte king-size madrassen væk fra det jordstrålekryds, som den tidligere må have været parkeret over, og derfor alene af den grund udløste den voldsomme overvægt.

MUNDUS VULT DECIPI ERGO DECIPIATUR

Edited by 007
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share