Kreatin


SuneJ
 Share

Recommended Posts

Jeg har spist 6 g kreatin om dagen mandag-lørdag i sidste uge og har taget et halvt kg på (og sandsynligvis tabt et halvt kg også) så jeg regner med at der er ophobet en liter væske i min krop. Hvor lang tid kan jeg regne med der går før al væsken er ude af systemet igen?

Link to comment
Share on other sites

Hvis du er fuldt loaded med kreatin mener jeg det kan tage op til en måned fra du stopper før du er nede på normal niveauet. Det afhænger selvfølgelig af hvor meget kreatin dine depoter kan indeholde, men i artiklerne om kreatin på mol står at man bruger ca 2 gram om dagen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er så ikke fuldt loaded. Jeg havde ikke nogen loading fase, men tog bare 5-6 g om dagen (model 2 fra mols forside) i 6 dage. Da dette bare var et eksperiment og jeg stopper igen vil jeg veje mig oftere og se hvornår vægten returnerer til normal.

Link to comment
Share on other sites

Ok, dvs du i 6 dage har taget 3-4 gram over dit forbrug, altså er du på 18-24gram over standardniveau. Hvis du bruger 2 gram om dagen vil der så gå 9-12 dage før du er på normal.

Der er sikkert en masse usikkerhed ved det regnestykke, men uanset hvad tror jeg altså ikke det burde påvirke din vægt mere end almindelige udsving. ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share