tomcat Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 (edited) Hejsa!Iforbindelse med kostplanlægning overvejer jeg i få omgange at tilberede store mængder mad og nedfryse et antal passende portionsstørrelser, med henblik på senere, at tilberede dem i mikroovn.Det kunne eksempelvis være en portion med ris, kylling og sovs. Hvis denne portion indeholder 500kcal og nedfryses, kan man så forvente, at kalorieindholdet ca. er det sammen efter optøning og opvarmning i microovn?. Altså forringes kalorieindholdet væsentligt ved nedfrysning og opvarmning?På forhånd tak!/TCat Edited April 28, 2004 by tomcat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stubbe Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 Mængden af makronæringsstoffer er den samme, derfor bliver energiindholdet bliver ikke ændret.Mikronæringsstofferne vil der derimod forsvinde nogle af. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doggie Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 Er der ikke noget med at microovns tilberedning fucker madens næringsstoffer op?! Jeg mener helt bestemt der er foretaget nogle undersøgelser der påviser at det ikke er hensigtsmæssigt at spise mad opvarmet i microovn i længere perioder af gangen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.