Kostplanlægning


tomcat
 Share

Recommended Posts

Hejsa!

Iforbindelse med kostplanlægning overvejer jeg i få omgange at tilberede store mængder mad og nedfryse et antal passende portionsstørrelser, med henblik på senere, at tilberede dem i mikroovn.

Det kunne eksempelvis være en portion med ris, kylling og sovs. Hvis denne portion indeholder 500kcal og nedfryses, kan man så forvente, at kalorieindholdet ca. er det sammen efter optøning og opvarmning i microovn?. Altså forringes kalorieindholdet væsentligt ved nedfrysning og opvarmning?

På forhånd tak!

/TCat

Edited by tomcat
Link to comment
Share on other sites

Er der ikke noget med at microovns tilberedning fucker madens næringsstoffer op?! :unsure:

Jeg mener helt bestemt der er foretaget nogle undersøgelser der påviser at det ikke er hensigtsmæssigt at spise mad opvarmet i microovn i længere perioder af gangen...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share