Påbegyndelse af ny kreatinkur...!


cardiac
 Share

Recommended Posts

Hejsa!

Jeg stoppede for ca. en måned siden med min første kreatinkur, som varede i en lille måneds tid. Mit spørgsmål lyder da på: Er det for tidligt at påbegynde en ny kur og i så fald, hvor lang tid skal jeg så vente?

Håber, at der er nogen som ved besked!

Link to comment
Share on other sites

Rapid Loading Protocol

20 g daily, divided into 4 doses, for 5 days.

These doses should be taken with a meal or snack supplying a substantial amount of carbohydrate (50-100 g).

Weight gain of ~0.6-1.0 kg should be expected when using this protocol.

Maintenance dose: 3 g/day.

Slow Loading Protocol

3 g/day consumed with a substantial carbohydrate meal or snack.

Maintenance dose: 3 g/day.

Ref: her

Edited by Hessel
Link to comment
Share on other sites

Efter hvad jeg har kunne finde på nettet af info, så sænker kroppen sin egen produktion af kreatin når man indtager kreatin ved siden af, dette sker over 2-3 mdr. og det samme når kroppen øger produktionen igen efter man er stoppet med kreatinet.

Jeg vil ikke love hvorvidt det er 100% rigtigt eller ej, det er kun hvad jeg har læst forskellige steder på nettet om kreatin. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg er bevidst om, at kroppen stopper sin produktion af kreatin, når man indtager det som tilskud. Dog tog jeg det kun i en måneds tid, så jeg tror ikke at min krop stoppede sin produktion af kreatin?! Men mit oprindelige spørgsmål var, om jeg kunne begynde igen efter en måneds pause eller om jeg skulle vente længere tid?

Link to comment
Share on other sites

Her er den omtalte undersøgelse:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.f...st_uids=9746337

Den er dog senere blevet suppleret med en anden undersøgelse, der modsiger den, men også hvor kreatinindtaget var en del lavere fra 1g/kg/dag på rotter til 10g/dag-6 dage om ugen på mennesker, men kun i to måneder.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.f...t_uids=12701826

Problemet er vel, at man ikke ved det store på det her område, og jeg synes, at det er lidt voldsomt at konkludere noget som helst ud fra et rotteforsøg, hvor indtaget er så enormt.

Edited by Ugh Togoth
Link to comment
Share on other sites

Kildehenvisning, tjaaa, jeg har noget liggende i nogle doukumenter på min spand, er bare ikke sikker på om det var der jeg læste det også, men i givet fald skal jeg smide materialet op på min server og linke til det, det kan jeg vel godt gøre... :)

Nu har Ugh så fundet noget, tillige fandt jeg noget andet som ser ud til at være en grundgi dokumentation af kreatin monohydrat, så den får da lige et link http://www3.baylor.edu/HHPR/ESNL/publicati...21-14-23-99.pdf

Fandt et dokument om kreatin som jeg havde liggende, jeg har uploadet det til min server her: http://80.196.235.162/sizzler/kreatin.zip

I dette er forøvrigt en beskrivelse af undersøgelser der viser at ved at frigøre mere insulin i kroppen, så øges tilganen i musklerne med op til 60%, det støtter jo så op om producentens dokumentation *det produkt der hedder noget der lyder som celle teknologi* hvor man netop har den samme forklaring på hvorfor det nævnte virker bedre end almindelig kreatin. :)

Edited by SizZLeR
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share