Træning af ben + Cardio samme dumt?


PaaKur
 Share

Recommended Posts

At du træner det samme dag er ikke det samme som at det vil føre til overtræning. Det der nok nærmere tænkes på er at du ikke kan presse dig selv lige så hårdt som du ellers ville kunne..... Dvs at hvis du først træner ben og bagefter går ud og løber kan du ikke træne lige så effekttiv cardio som man ellers ville.

Over træning behøver du først at bekymre dig hvis du ikke hvile nok mellem hvert træningspas.

Link to comment
Share on other sites

Det vil nok være for meget for de fleste med både styrketræning for ben og løb samme dag. Når først benene er banket godt igennem med styrketræning, har de nok mest brug for hvile så de kan blive restituerede. At begynde med løb oveni tror jeg ikke giver ekstra gevinst, men vil nok snarere tværtimod stjæle verdifuld restitutionstid fra benene.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Det kommer meget an på hvad du vil med din træning. Om du vil have en bedre cardio eller om du vil have større ben. Hvis du vil have større ben, så skal du adskille din vægttræning på dine ben, og din cardio. Derimod er det en klar fordel at benytte sig af vægttræning til benene, hvis du vil have en bedre cardio. Ved vægt træning har du aktiveret en masse homoner, og de kan gøre udbyttet af din cardio væsentligt større. Men som sagt, du vælger selv.

Link to comment
Share on other sites

Hmm.... Thomas J, var også på et tidspunkt inde på noget om de fiber typer man opbygger.

Noget med man bygger type 1 fibere ved cardio, og type 2 ved styrketrænning, og at man derfor kun skal dyrke cardio, på off-days, men kan ikke helt uddybe det, så vis han kigger forbi topic'et, kan han nok forklarer det en del bedre :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share