Devious Builder Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 Jeg har ved flere forskellige forhandlere af kosttilskud set maltodextriner i deres rene form til salg.Hvordan smager dette? Jeg er nemlig træt af den meget søde smag som druesukker har.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrik C Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 Jeg har ved flere forskellige forhandlere af kosttilskud set maltodextriner i deres rene form til salg.Hvordan smager dette? Jeg er nemlig træt af den meget søde smag som druesukker har..<{POST_SNAPBACK}>Det smager ikke af ret meget. Noget i retning af tynd meljævning. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quantum Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 Jeg bruger selv maltodextrin i forbindelse med træning og det er stort set smagsløst. Der kan anes en svag sødme ved kraftige blandinger men ikke noget der virker kvalmende på mig.Maltodextriner har også den fordel i forhold til druesukker at optages langsommere og derfor ikke giver samme store spring i blodsukkeret men optages mere jævnt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Nosa=- Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 ja men forskellen har minimalt har jeg læst et eller andet sted hvor flere undersøgelser pegene på at forskellen var så lille at det kunne ikke betale sig at købe det dyre maltodextrin frem for dextose.. Men hvis man ahr masser af penge er det jo fint nok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devious Builder Posted November 7, 2004 Author Report Share Posted November 7, 2004 (edited) ja men forskellen har minimalt har jeg læst et eller andet sted hvor flere undersøgelser pegene på at forskellen var så lille at det kunne ikke betale sig at købe det dyre maltodextrin frem for dextose.. Men hvis man ahr masser af penge er det jo fint nok.<{POST_SNAPBACK}>Ok, tak for det gode svar. Jeg vil dog også primært benytte det, da jeg er træt af dextroses smag, og primært ønsker jeg ikke at det er hurtigt optageligt, da det pludselige kick i blodsukkeret kan virke for voldsomt på mig.NB: Jeg har kigget i kulhydrat FAQ'en, men kan ikke finde forskellen i GI mellem dextrose og maltodextrin.Kan det evt. være dette?GI(se under sukkertyper) Edited November 7, 2004 by Devious Builder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrik C Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 Jeg mener maltodextrin har en GI på 105, dvs. højere end dextrose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fast legs Posted November 13, 2004 Report Share Posted November 13, 2004 Maltodextriner er forholdsvis smagsneutrale, men GI er altså højt! Desuden vil du kunne optage en opløsning der er en smule stærkere end ved andre sukkerarter, hvilket også kan være en fordel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.