Køb af cykel i Tyskland


leonbr
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
Kan det gå an at købe sin racer cykel i Tyskland. Selvfølgelig tænker jeg på om der også kan spares kroner. I så fald hvor ville det være muligt uden at blive snydt??

  :nissetunge::newyear:

Mon ikke der er nogen der kan hjælpe???

<{POST_SNAPBACK}>

jeg ved ikke hvor meget der er at sparer men der er i hvert tilfælde noget at spare ved at købe i Tyskland. Et forslag er www.canyon.de som sender cyklen efter at du har sendt dine mål (skridtlængde o.s.v.)

Link to comment
Share on other sites

Der er bestemt penge at spare ved at købe cykler og reservedele i Tyskland. Jeg har selv brugt det sammen med nogle kammerater i forbindelse med køb af sliddele. Der er en række hjemmesider der alle gerne sender til DK mod et mindre fragtgebyr.

http://www.radsport-lenzen.de

http://www.bike-discount.de

http://www.hergarden.de

http.//www.bike-components.de

Der er i øvrigt flere udmærkede muligheder i Tyskland, men det var hvad jeg på stående fod kunne huske. Ellers har emnet været dskuteret en del på http://feltet.dk/debat/. En simpel søgning giver adgang til en masse erfaringer omkring spørgsmålet.

God fornøjelse

Link to comment
Share on other sites

Det billigste jeg er stødt på er et postordrefirma i München, der hedder Bike Palast Versand. De har vist ikke fået et website op at køre endnu, men de annoncerer altid i "Tour", som kan fås i velassorterede kiosker. Jeg mener ikke de sælger komplette cykler, måske ikke engang rammer, men deres priser på komplette grupper, hjul, dæk osv. har jeg ikke set billigere andre steder.

Jeg kender i øvrigt flere, der har købt cykler syd for grænsen med betydelige besparelser ift. hvad danske forhandlere kan tilbyde.

Ziggymund :bike:

Link to comment
Share on other sites

  • 11 years later...

Jeg er den heldige medarbejder i firmaet A24 hvor jeg sælger reservedele og udstyr til cykler. Og selvfølgelig cykler. Når det så er på plads, vil jeg jo også komme med et kærligt indspark i debatten om køb af cykler i udlandet. Jeg får mange af mine børnecykler engros fra bl.a. Tyskland og Holland. Alle de andre cykler kommer fra Danmark.

I Danmark har vi stelnummer som er praktisk hvis cyklen bliver stjålet. Det findes ikke i de andre lande, men hvis man går til det danske politi, kan man få en label med stelnummer til den importerede cykel. Den klistres på og sprayes med klar lak.

Låse og lygter kan være fine, men er sjældent godkendt efter danske regler. Det betyder selvfølgelig heller ikke så meget på en racercykel.

Hvis cyklen er skadet når du får den fra Tyskland eller Holland, har du et seriøst og dyrt problem. Du står selv for at sende den tilbage til rep. og at formidle på tysk eller hollandsk hvad der er galt.

Skal dine gear stilles eller er der små justeringsproblemer, så skal du selv betale en cykelhandler for reparationen.

Når det så alt sammen er sagt, så kan du også spare mange penge på en dyr cykel. Så hvis du er gambler, kan det godt blive en rigtig god forretning.

Du kan se lidt mere info her om køb af cykel i udlandet.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...
På 5.1.2005 at 21:38 , energidepot skrev:

jeg ved ikke hvor meget der er at sparer men der er i hvert tilfælde noget at spare ved at købe i Tyskland. Et forslag er www.canyon.de som sender cyklen efter at du har sendt dine mål (skridtlængde o.s.v.)

Enig. Jeg har selv købt en MTB fra canyon, og det fungerede rigtig godt :) Men der er selvfølgelig altid lidt en risiko ved at købe en cykel online fremfor i en fysisk butik - der kan jo gå ged i noget med størrelserne.. taler af erfaring.

Hvis du er fikseret på et specifikt brand, som både sælges i DK og tyskland, så er min erfaring at der faktisk er lidt at spare ved at købe den i tyskland. Du kan eventuelt prøvekøre herhjemme i DK og så være lidt fræk og købe den i tyskland :DD

Dbh Thea

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share