cookie_sq Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Nogen der ved hvor lang tis sådan nogle skal have i ovenen, og kan man overhovedet smide dem i mens de er frosne?Hygge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Granhof Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Du kan sagtens hive dem frosne i ovnen..Vil skyde på ca 20 min ved omk 180 grader.. Men ellers skærer du dem da are lige over og checker op efter 20 min Evt lav dem i et ildfast fad, og tilsæ en smule vand, da de ellers nok blive en smule tørre Og det kan godt være de skal have mere end 20 min, når de er frosne, men som sagt lige skær dem over og check op på det.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JesperT Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 og så skal de i en "kold" ovn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finn Madsen Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Nogen der ved hvor lang tis sådan nogle skal have i ovenen, og kan man overhovedet smide dem i mens de er frosne?Hygge<{POST_SNAPBACK}>Hvis frosne skal de have ca 30 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted January 2, 2005 Author Report Share Posted January 2, 2005 Mange tak allesammen, så får jeg også aftensmad idag... :4mewantfood: :4mewantfood: Hygge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xjyden Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Hvorfor ikke bare smide dem i en gryde eller en pande med låg?De er nok, når de er hvide hele vejen igennem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted January 2, 2005 Author Report Share Posted January 2, 2005 Hvorfor ikke bare smide dem i en gryde eller en pande med låg?De er nok, når de er hvide hele vejen igennem.<{POST_SNAPBACK}>Fordi man ikke behøver holde øje med dem når man smider dem i ovnen Hygge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedro Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Nogen der ved hvor lang tis sådan nogle skal have i ovenen, og kan man overhovedet smide dem i mens de er frosne?Hygge<{POST_SNAPBACK}>Faktisk er jeg slet ikke sikker på, at jeg ville give dem noget tis ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted January 2, 2005 Author Report Share Posted January 2, 2005 Nogen der ved hvor lang tis sådan nogle skal have i ovenen, og kan man overhovedet smide dem i mens de er frosne?Hygge<{POST_SNAPBACK}>Faktisk er jeg slet ikke sikker på, at jeg ville give dem noget tis ? <{POST_SNAPBACK}>Mmmmmm tis :4mewantfood: --------------------------------------------De fik ca 40 min før de var færdige, men den største af dem vejede også 200g efter tilberedning...Forresten, hvornår skal man veje dem frosne, tilberedte eller optøede???Hygge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexpots Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Du skal vel veje det du indtager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted January 2, 2005 Author Report Share Posted January 2, 2005 Du skal vel veje det du indtager <{POST_SNAPBACK}>Spørgsmålet gik lidt på; ud fra hvilken vægt næringsprofilen for dem er lavet...Hygge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stubbe Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 De skal vejes rå, optøet og afdryppet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venaN Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 og så skal de i en "kold" ovn!Jeg har altid lært det modsatte. Den må lige forklares. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L^P Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Nogen der ved hvor lang tis sådan nogle skal have i ovenen, og kan man overhovedet smide dem i mens de er frosne?Hygge<{POST_SNAPBACK}>Faktisk er jeg slet ikke sikker på, at jeg ville give dem noget tis ? <{POST_SNAPBACK}> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.