duenn Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 hejjeg har et lidt mystisk spørgsmål jeg synes mine havregryn mætter i kortere tid hvis jeg laver dem til havregrød end hvis jeg spiser dem rå. meget mærkeligt da de jo fylder meget mere når de er kogtkan det mon være fordi de under kogningen nedbrydes (lidt) således at jeg selv er kortere tid om at fordøje dem. har også tænkt på om kulhydraterne kan ændre sig ved kogning eller hva siger i duenn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonelyone Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 hmm jeg har det omvendt :) Bliver mere mæt af havregrød end havregryn... ved ikke engang om jeg ville kunne komme igennem den mængde havregryn jeg spiser med mælk hvis jeg skulle have dem som havre grød kan derfor desværre ikke svare på dit spørgsmål... men bruger du samme mængde havre gryn?? For hvis du skal følge pakken er det jo kun 1 dl havregryn (35 gram) du skal lave havregrød af.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duenn Posted February 23, 2005 Author Report Share Posted February 23, 2005 ja samme mængde havregryn, jeg bliver også frygtelig mæt her og nu men bliver hurtigere sulten igen, end hvis jeg havde spist rå gryn med mælk påsyns også selv det er vildt underligt.duenn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonelyone Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 du får jo flere kacl indenbords hvis du spiser havregryn, pga. mælken, og man siger at proteiner mætter mere end kulhydrater.. maybe that explains it, i don't know Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.