havregrød / havregryn


duenn
 Share

Recommended Posts

hej

jeg har et lidt mystisk spørgsmål

jeg synes mine havregryn mætter i kortere tid hvis jeg laver dem til havregrød end hvis jeg spiser dem rå. meget mærkeligt da de jo fylder meget mere når de er kogt

kan det mon være fordi de under kogningen nedbrydes (lidt) således at jeg selv er kortere tid om at fordøje dem. har også tænkt på om kulhydraterne kan ændre sig ved kogning eller hva siger i :blush:

duenn

Link to comment
Share on other sites

hmm jeg har det omvendt :) Bliver mere mæt af havregrød end havregryn... ved ikke engang om jeg ville kunne komme igennem den mængde havregryn jeg spiser med mælk hvis jeg skulle have dem som havre grød :blink:

kan derfor desværre ikke svare på dit spørgsmål... men bruger du samme mængde havre gryn?? For hvis du skal følge pakken er det jo kun 1 dl havregryn (35 gram) du skal lave havregrød af....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share