ECDYSTEN - Endnu et lovligt steriod ??


Schroeder
 Share

Recommended Posts

Hvis mit emne om Methoxylon virkede som et vidundermiddel synes jeg det her virker ekstremt!.

ECDYSTEN er et anabolt produkt, hvis indhold har bevist sig i kliniske studier, at være mere anabolsk end rigtige steroider,(er blevet sammenlignet med methandrostenolone /Dianabol), men uden dets androgene eller andre uønskede bieffekter.

Den aktive anabolske bestanddel i Ecdysten er Ecdysterone. Importeret direkte fra Sovjet. Ecdysteronet kommer fra Rhaponticum carthamoides og er garanteret at være 98% ren(eller højere). Ecdysten giver en vældig øgning i anabolismen, men påvirker ikke hormonniveauerne i kroppen. Ecdysten giver en øget protein syntese ved cellulære niveauer (vi anbefaler at du øger dit daglige indtag af protein, imens du benytter dette produkt).

Ecdysten har ligeledes bevist sig i studier at øge styrke samt udholdenhed.

Dette er nøjagtig af samme bestanddel som de russiske myndigheder gav til deres atletik udøvere under konkurrencer.

Mange russiske atleter havde meget bedre resultater under konkurrencer når de anvendte Ecdysterone, end under træning når de anvendte steroider.

Det har ikke tidligere været muligt at sælge dette produkt, grundet dets meget høje pris (ca. 200.000 kr pr.kg), først nu har det været muligt at få nogle gode priser.

Ecdysteronet i dette produkt er garanteret 98% (eller højere),rent ublandet Ecdysterone.

- Hvad sker der ?.

Det kan ikke være rigtigt!

Nogen der har erfaringer ? : )

Link to comment
Share on other sites

En hurtig søgning på google!

Ecdysten - er det lovligt?

Ecdysten

Vil lige høre om produktet der hedder; Ecdysten, er et ulovligt stof i Danmark? Kan man blive "knaldet" for det? Hvilke bivirkninger kan der være ved indtagelse af dette produkt.

Hej

Så vidt jeg er orienteret er stoffet naturligt og påstås at øge indholdet af testosteron - det mandlige kønshormon?! Det sker imidlertid ikke, stoffet er fup. Virkningen kan ikke dokumenteres i veludførte, kontrollerede undersøgelser. Og dermed har stoffet heller ingen bivirkninger.

Hilsen doping.dk

http://www.doping.dk/sideforloeb.asp?artikelID=583

Link to comment
Share on other sites

Nu stopper du fandeme med at spørge om alle mulige stoffer her på MOL og fitforum. Der er ikke nogle lovlige stoffer der "virker" fat det dog!!! :4slap:

De ulovlige er netop dette pga. bivirkningerne. Samfundet har åbenbart den opfattelse, at hvis de ikke er ulovlige, så ville så ignorante poder som dig fylde sig med dem, i endnu højere grad end det allerede er tilfældet. Hvorfor mon? :mad:

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

Link to comment
Share on other sites

Nu stopper du fandeme med at spørge om alle mulige stoffer her på MOL og fitforum. Der er ikke nogle lovlige stoffer der "virker" fat det dog!!!  :4slap:

De ulovlige er netop dette pga. bivirkningerne. Samfundet har åbenbart den opfattelse, at hvis de ikke er ulovlige, så ville så ignorante poder som dig fylde sig med dem, i endnu højere grad end det allerede er tilfældet. Hvorfor mon?  :mad:

Rock'n Roll :strat:

SaintPauli

<{POST_SNAPBACK}>

SMÅKAGE!!!!

:clap:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share