pure-pro Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 (edited) Hej MOLJeg har et spørgsmål mht. æggehvider. En af mine meget forstandige venner fra min center, anbefalede mig at spise æggehvider på grund af den høje biologisk værdi. Er dette sandt? Derudover sagde jeg det til min far, og han sagde at det indeholdte ”kloster”, som skulle være et stof, som gav anledning til blodpropper. Er dette sandt? Hvis nu æggehvider er udelukket, på grund af sundhedsfare, hvilke andre nemt tilgængelige mad varer indeholder så en høj biologisk værdi? Selvfølgelig udover kylling, tun, torsk og skinke. Evt. grønsager eller ligende? Husk, det skal være ren mad... På forhånd takPure Edited March 27, 2005 by pure-pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rønne Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Hvad mener du med begrebet høj biologisk værdi? Hvis du mener at æggehvider er meget proteinrige, har du ret. At æg øger kolesteroltallet er vist også en almindelig opfattelse men jeg mener ikke, at det er hviden, der er problemet.Æg er sundt, men alt med måde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.