JPetersen Posted May 1, 2002 Report Share Posted May 1, 2002 Er der ikke noget om, at det er sundere at spise gulerødder med skræl? Er det ikke noget med, at man får flere A-vitaminer? Men kan det være dårligt at gøre, hvis skrællen ikke er fulstændig ren?PS: Jeg vasker altid frugt og grøntsager inden jeg spiser det. Herunder gælder gulerødder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper Posted May 3, 2002 Report Share Posted May 3, 2002 Jeg æder altid mine gulerødder med skællen på, mest fordi jeg er for doven til at skrælle dem :D. Jeg har kun oplevet ubehag, når jeg har spist for mange = luft i maven. Jeg tror nok det er en gammel skrøne at skrællen indeholder mere vitamin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas B Posted May 3, 2002 Report Share Posted May 3, 2002 Der er flere vitaminer og andre næringsstoffer i gulerødder med skræl, i forhold til uden skræl. Det er selvfølgelig anbefalesværdigt at vaske sine gulerødder grundigt, inden man spiser dem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.