Gulerødder med skræl på?


JPetersen
 Share

Recommended Posts

Er der ikke noget om, at det er sundere at spise gulerødder med skræl? Er det ikke noget med, at man får flere A-vitaminer? Men kan det være dårligt at gøre, hvis skrællen ikke er fulstændig ren?

PS: Jeg vasker altid frugt og grøntsager inden jeg spiser det. Herunder gælder gulerødder.

Link to comment
Share on other sites

Jeg æder altid mine gulerødder med skællen på, mest fordi jeg er for doven til at skrælle dem :D. Jeg har kun oplevet ubehag, når jeg har spist for mange = luft i maven. Jeg tror nok det er en gammel skrøne at skrællen indeholder mere vitamin...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share