Don Pedro Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Hej MOL'erJeg står og skal købe en ny spand proteinpulver, og i den forbindelse vil jeg høre om i kan anbefale hvad jeg skal gå efter.Mit træningsprogram er i øjeblikket "Alternativ Hypertrophy"-træning, altså træning for styrkens skyld.Peter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPower Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Det er ikke tilladt at henvise til forhandlere af kosttilskud eller andet reklamemateriale for kosttilskud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvp Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Det kan godt være jeg ikk emå give nogle mærker, men mht smagen kan jeg da muligvis være behjælpelig med egne erfaringer. Vanille smager IKKE godt efter min mening. Find noget jordbær. Jeg har stadig 1,5KG (købte 2KG) vanillesmag stående, mens jeg snart er igennem 3KG jordbær. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Pedro Posted January 27, 2006 Author Report Share Posted January 27, 2006 Det er jeg godt klar over, og det var heller ikke om mærket x er bedre end mærket y. Men om det skulle være protein 80, 90+, whey etc... Hvad skal jeg gå efter? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Nosa=- Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Bare en alm. Whey Tror ikke du vil kunne mærke en forskel på 80+ eller 90+.. Kun på pengepungen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuffi Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Bare en alm. Whey Tror ikke du vil kunne mærke en forskel på 80+ eller 90+.. Kun på pengepungen.Ahh det er jo så kun den halve sandhed... Aspekter som laktoseintolerance og cutte-periode har også noget at sige, da 80 indeholder laktose hvor 95 f.eks. ikke gør. Samtidig er der flere kulhydrater i 80. Jeg kan dog godt følge dig.. hvis man ikke er laktoseintolerant, og bulker, er 80 et fint valg... - du tager blot 10 gram mere end du ville med 95érn, og du får samme mængde protein og en smule flere kcal. indenbors.Påpeger blot at der er undtagelser, og at der ikke er en som passer til alle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apprenti Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Ahh det er jo så kun den halve sandhed... Aspekter som laktoseintolerance og cutte-periode har også noget at sige, da 80 indeholder laktose hvor 95 f.eks. ikke gør. Samtidig er der flere kulhydrater i 80. Jeg kan dog godt følge dig.. hvis man ikke er laktoseintolerant, og bulker, er 80 et fint valg... - du tager blot 10 gram mere end du ville med 95érn, og du får samme mængde protein og en smule flere kcal. indenbors.Påpeger blot at der er undtagelser, og at der ikke er en som passer til alle.selv hvis man cutter kan whey80 da stadig bruges, man skal jo have kulhydrater...jeg vil sige at fx whey95 kun er til personer med latoseintolerance. men vi har jo selvfølgelig alle forskellige meninger...angående mine egne erfaringer med smag så har jeg kun prøvet jordbær og chokolade. jordbæren var klart den der smagte bedst - den jeg købte først har "lige"(har vel spist ½kg) fået chokoladen. desuden har bøtten fået nyt design imens jeg nød mit jordbær whey. om det nye bøtte design repræsneterer at det er nyt whey pulver ved jeg ikke, men chokoladen er hvertfald noget sværere at shake ordentlig, da det klumper væsenlig mere end jordbæren - den klumpede slet ikke!men at det klumper går nok, da jeg alligevel blender to frosne bananer ned i og så bliver massen som milkshake.(en anden uheldig tendens med jordbæren kontra chokoladen er at jeg er blevet sliktrængene efter at have fået chokolade whey... jordbærsmagen var tilpas sød så jeg ikke blev lækkersulten, chokoladen har næsten samme virkning - lettere irriterende!!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spinx Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Køb noget 80% eller 95% protein, og hver sikker på at der er en ordenlig blanding af aminosyre i, f.eks. glutamin.Men aminosyrene behøver du næsten ikke engang kigge efter mere, da det efterhånden er ved at være standard med en ordentlig blading.Men nu vil jeg også sige noget som der sikkert er mange der vil være uenige i, JEG synes altså tit pris og kvalitet følges ad, her tænker jeg både effekt og smag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.