binyrebarkhormon problemer (skulderskade)


DGR
 Share

Recommended Posts

hey, for 2 dage siden fik jeg foretaget en hormon indsprøjtning i skulderen. jeg har i længere tid haft en skade i rotator cuff som næsten er væk, der mangler kun lige det sidste og derfor ville jeg tage til læge for at få henvisning til en specialist.

men min læge vil absolut ikke give mig nogen henvisning. mod min vilje ville han give mig en indsprøjtning, han fik mig overtalt og jeg fik så et skud..

lige siden har jeg haft mega ondt i rotator cuff har slet ikke kunne bevæge armen og bliver nød til at bære rundt på den. Jeg har haft ringet til læge vagten for at spørge om det er normalt, for det gør mere ondt end den gang jeg fik selve skaden.

Han fortalte mig bare at jeg skulle spise smertestillende.. men det gider jeg sku ikke. i dag har jeg stadig meget ondt og ved ikke hvad jeg skal gøre `?

det er sku da ikke meningen at det hormon lort skal få det til at gøre ondt ?

Det virker ikke en skid på mig, det er bare blevet værre..

er der nogle der kan forklare mig om det er normalt ? skal det gøre sindssygt ondt ? og så i længere tid.. 48 timer siden jeg fik indsprøjtningen

Edited by DGR
Link to comment
Share on other sites

Det er en mulighed at forholdene ikke har været helt (nok) sterile da du fik indsprøjtningen ... mange praktiserende læger tager ikke hygiejnen med sådanne tilfælde alvorligt ... det kan give en betændelsestilstand i leddet ... det er ikke envidere sandsynligt men vigtigt du får det afkræftet ... tag ned til egen læge i morgen uden tid... han har pligt til at behandle alle der venter før han lukker uanset om der er tidsbestilling eller ej.

Sort.

Link to comment
Share on other sites

hmm er der ikke nogle tydelige tegn hvis der er kommet betændelse i forbindelse med injektionen ?

har snakket med lægevagten igen og de siger det er meget normalt at man ka nhave ondt et stykke tid efter.. det sagde at jeg osse skulle ringe til min læge imorgen

Link to comment
Share on other sites

hmm er der ikke nogle tydelige tegn hvis der er kommet betændelse i forbindelse med injektionen ?

har snakket med lægevagten igen og de siger det er meget normalt at man ka nhave ondt et stykke tid efter.. det sagde at jeg osse skulle ringe til min læge imorgen

De første par dage er det meget normalt, fordi inflammationen skal ned.

Tag smertestillende og hold skulderen i ro. :superman:

Link to comment
Share on other sites

nej det er rigtigt smerterne forsvandt efter 72 timer og min skulder føles som ny.. selvom den langt fra er det.. til læge imorgen og har krav på at få en henvisning til en speciel læge :)

Nu skal du så holde skulderen i ro i mindst 3 uger og det er no shit. Du kan risikere at rive sener over, hvis du ikke passer på og det vil være en katastrofe. Tag dette råd som en dyrkøbt erfaring fra mig.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Den sidste sprøjte jeg fik hjalp ikke lige så godt som den første, den hjalp en del men ikke helt. 2 uger før min næste kontrol, begyndte smerterne langsomt at forsvinde. Om morgenen, formiddagen kunne jeg overhovedet ikke mærke noget til skulderen, men om eftermiddagen og aftenen blev det værere, altså små prikkende smerter når jeg kom ud i belastende positioner. I løbet af den uge blev det bare bedre og bedre til sidst var det kun om aftenen smerterne kom og pludselig var de helt væk.. så den sidste uge inden kontrol havde jeg ingen smerter. Det var jeg glad for, for det betød måske at jeg ikke behøves at komme på sygehuset og få en kikkert undersøgelse, som min læge gerne ville have. :)

Jeg missede min sidste kontrol, da tidspunktet lå i skoletiden og har ikke råd til alt det fravær pga. den skulder og nu var min skulder jo okey ?.

Men den samme dag som jeg skulle have være til kontrol fik jeg lige pludselig mega ondt i skuldern om morgenen i skolen. Ligesom når jeg for depo-medrolen samme smerter samme steder, ku ikke bevæge armen de efterfølgende 3 dage ligesom når jeg for sprøjte. Jeg synes det er mega underligt for sidst jeg fik en sprøjte var for 4 uger siden.??? Men så efter de 3 dage forsvandt smerterne fuldstændig?? på same måde som binyrebarken..??

Kan det være fordi at hormonet ligger og gemmer sig inde i skulderkapslen eller noget ? og bliver frigviet en gang imellem ?

Jeg var lidt små dum og ligge arm i fuldskab for 2 dage siden og jeg har så mega doms i skulderen, osse der hvor rotatcuff sidder, det er pisse ømt.. Men ingen smerter, så ro på.

Jeg er begyndt at bruge msm creme samt ledstyrke kapsler, jeg træner ikke rotatorcuffen mere jeg lader den bare være og prøver på ikke at belaste den.

Edited by DGR
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share