Energifordelingen i Hakket Oksekød 3-7%


KrilleB
 Share

Recommended Posts

Hej Angel,

Tak for svaret.

Er der andre der måske kan komme det endnu nærmere sådan helt præcist?

Ved godt det svinger en del når den hedder 3-7% og at det som regel er den højeste værdi man skal gå efter, men tænker der måske er producenter der opgiver det præcist på deres pakker...

Hmmm? :blink:

Link to comment
Share on other sites

I supermarkeder er det kun på øjemål de sætter fedtprocenten fast ... så det der med at være præcis kan du glemme.

Har selv arbejdet i supermarked og det var slagtermesterren der, der fortalte det.

Det skal kun tages som vejledning. Hvis de skulle vide det præcist ville det kræve tid og penge ... og dem holder de på :wink:

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

Hejsa,

Er der nogen der kan fortælle mig, hvad energifordelingen er i hakket oksekød 3-7%? (kcal/100g + fedt/protein/kulhydrater pr. 100g)

Jeg har søgt og søgt men ikke kunne finde den nogen steder på nettet...

På forhånd tak for hjælpen.

Når jeg læser på pakker med 3-7% hakket oksekød, står der at det mestendels består af bindevævsprotein og at der kun er 12%protein pr 100 gr.

Edited by Triple T
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share