slyngel_kbh Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 HejJeg har tænkt mig at starte en nænsom kur, så jeg kan smide noget af fedtlaget. Her på siderne læser man tit anbefalet at man holder et energiunderskuf på omkring 500 kcal... Mit spørgsmål er så: Hvordan &/#&/%"(* fastlægger man sit indtag så præcist??? - Altså spdan i en helt almindelig hverdag? Jeg søger vist nogle praktiske ideer/gode råd! Min morgenmad spiser jeg som regel hjemme. Frokost er som regel kantine mad. Aftensmaden er som regel sat sammen af konen - eller købt "on the move"... er det overhovedet muligt at estimere sit indtag under sådanne forhold? - Skal jeg til at lave al mad selv? - Skal der skovles slanke pulver (brrrrhhrhhr )Any suggestions? --Lars Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPower Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Udregn indholdet af de måltider du kan, tag lidt mindre portioner. Forsøg at ramme et vægttab på ca 500g pr uge. Lidt over / lidt under gør ikke det store. Ingen (fornuftige) siger at du skal ramme -500kcal pr dag spot on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarvig13 Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Det klart vigtigtste er i hvert fald, at du konsekvent begynder at tælle hvor meget energi du bruger pr. dag. Ellers er det umuligt at ramme 500 kcal underskud. Spis som du gør når du ikke taber dig eller tager (fedt) på. Udregn dette over nogen uger. Så har du styr på det og kan herefter lægge en præcis og god kostplan for din cutning. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melisen Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Hvis du har svært ved at beregne hvad du spiser: Hvad med at spise præcist som du gør i dag og så fyrer nogle flere kalorier af? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Bulk Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Du kunne regne energi indholdet i dine "typiske" måltider ud, således at du ved f.eks cirka hvad en gang pasta og kød kommer til at koste i Kcal regnskabet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.