Monze1984 Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Er det lige så sundt at koge nogle frosne grøntsager som at spise friske? Her tænker jeg bl.a. på, om vitaminer går tabt under kogningen etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mugge Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Frosne grøntsager er vist ligeså sunde som friske, når det drejer sig om vitaminer.Om der går noget tabt under kogningen, har vel ikke noget at gøre med om de har været frosset eller ej. Det er vel nærmere et spørgsmål om, om rå grøntsager er sundere end kogte. Her bliver jeg dig svar skyldig, men det er vist sådan, at man kan spise større mængder kogte grøntsager end rå. Det taler for at koge dem, da grøntsager er et af de fødeemner, man ikke kan spise for meget af, eftersom de er særdeles sunde og indeholder så lidt energi, at man i praksis ikke kan spise sig fed i dem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady M Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Er det lige så sundt at koge nogle frosne grøntsager som at spise friske? Her tænker jeg bl.a. på, om vitaminer går tabt under kogningen etc.Jeg har hørt, at frone skulle være lige så sunde og i nogle tilfælde sundere end de friske, da de bliver frosset så snart de er plukket, hvorimod nogle "friske" grøntsager for lov til at ligge længe i butikken hvorved vitaminer, osv. forringes. Men varier - så vidt jeg ved er der jo mange grøntsager som slet ikke findes i frossen tilstand. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoItNow Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Lav dem i mikro' ovnen, så skulle man ikke miste de vitaminer osv som når man koger dem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.