ole okke Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Jeg ville høre om der er nogen som ved om proteinpulver ændrer sig ved at blive frosset ned så det kommer til at blive som en slushice ? tænker på optagelsesevnen og om proteinet ændre molokyle sammensætning ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss female Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Jeg ville høre om der er nogen som ved om proteinpulver ændrer sig ved at blive frosset ned så det kommer til at blive som en slushice ? tænker på optagelsesevnen og om proteinet ændre molokyle sammensætning ?Jeg kan ikke svare direkte på dit spørgsmål men jeg går ud fra det er frdi du gerne vil have proteinpulver på en anden måde end bare at shake det.Men hvis du vil have en slush ice/smoothi kan du blende protein pulver med isterninger, frugt, mælk juice eller bare vand... prøv evt. også frosentfrugt... bon appetit miss female Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ole okke Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 Jeg kan ikke svare direkte på dit spørgsmål men jeg går ud fra det er frdi du gerne vil have proteinpulver på en anden måde end bare at shake det.Men hvis du vil have en slush ice/smoothi kan du blende protein pulver med isterninger, frugt, mælk juice eller bare vand... prøv evt. også frosentfrugt... bon appetit miss femaleHej hejnej det er ikke for at få mit protein på en anden måde ellers tak for dit forslag Jeg er mere interesseret i at høre om proteinets optagelse i kroppen ændres, eller sagt på en anden måde : ødelægger det proteinet når det bliver "kølet ned til en slushices temperatur ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss female Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Hej hejnej det er ikke for at få mit protein på en anden måde ellers tak for dit forslag Jeg er mere interesseret i at høre om proteinets optagelse i kroppen ændres, eller sagt på en anden måde : ødelægger det proteinet når det bliver "kølet ned til en slushices temperatur ? Det tror jeg ikke det gør... det bliver jo kølet ned når man fx. laver smooties og det er der rigtig mange der gør(ved godt at fordi alle gør det er det ikke nødvendigvis rigtigt)... så tror ikke det påvirker proteinet..miss female Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keler Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Det kan du sagtens. Det er noget andet hvis det bliver varmet op Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insaniac Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Det kan du sagtens. Det er noget andet hvis det bliver varmet op Nu ved jeg godt det har været diskuteret mange gange før, men det burde der vel heller ikke ske det store ved? Det er jo aminosyrene kroppen vil ha om proteinet er denatureret er vel ligegyldigt, medmindre det større overflade areal eller ændret struktur vil resultere i at det så ikke kan fungere som substrat for diverse nedbrydningsenzymer eller være muligt at optage ved fordøjelse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.