cookie_sq Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Plejer at få 10 æggehvider fra hele æg som omelet om morgenen. Prøvede så æggehvider på dunk og lavede en omelet med det. Det var pænt klamt ift friske æg. Er det standard? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randi-Squash Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) Det smager fint, hvis man knalder dem sammen med to spsk havregryn og SØD. Men som omelet er det grynet og .. ja ret ulækkert faktisk. Det smager også mere syrligt imo. Køber dem kun for at lave sådan en slags "pandekage".Så det er vist standard. Det er noget i Pasteuriserings processen. Syns' jeg har læst noget om det.. Leder lige.. Edited June 9, 2007 by Randi-Squash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.