Idrætstudiet


Kredespade
 Share

Recommended Posts

Hej alle

Jeg går i øjeblikket at søge ind på Idræt her til sommer på universitet og ville lige høre lidt om hvordan det hele foregår på studiet?! Derfor spørger jeg lige herinde om der tilfældigvis er nogen der har studeret idræt eller er i gang med det. Og om i i dette tilfælde ville øse ud af jeres viden og meninger om studiet? :4winkkiss:

Forudsætninger for at begynde på studiet?

Hvordan foregår undervisningen? Har læst noget om at den er teoretisk men de to første år skulle den også være meget praktisk?!

Hvad er folk endt ud med at lave?

Tusind tak for hjælpen

Kredespade

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Har taget 1. år på KU, men blev træt af det og skiftede i sommers.

De første to år er det...lad os kalde det et deltidsuniversitetsstudie. Her er halvdelen af undervisningen praktisk/teoretisk hvor kravene er lave. Det skete da at folk læste til de praktiske timer, men det var pinligt få og det er ikke noget problem at lade være.

Den anden halvdel - de teoretiske fag - er udmærkede. De første år sigter de meget bredt med eksempelvis anatomi, pædagogik og fysiologi, men senere vælger man retning og begynder at specialisere sig alt efter hvad man vil bruge uddannelsen til.

Jeg kiggede på statistiken og husker det som værende omkring 35% af de nye kandidater der bliver gymnasielærere mens resten er sværere at definere. En uddannelse i idræt kan gøre dig til forsker, træner, en af de typer der hjælper med at aktivere tykke mennesker for kommunen etc..

Man kan ikke blive ansat som idrætter nogen steder som man kan med de fleste andre lange videregående uddannelser, så det er et spørgsmål om at være kreativ og åben når man når dertil.

Min begrundelse for at skifte studie var at jeg syntes det var for slapt derinde, samt at jeg ikke rigtig kunne se noget mål for mig selv med det.

Jovist, efter 2 år bliver det et rigtigt universitetsstudie, men sålænge de praktiske fag sigter så lavt som de gør syntes jeg ikke de har nogen berettigelse på et universitet. Men det er jo bare min holdning. Jeg tror de fleste er rigtig glade for idræt.

Det rent konkrete med hvilke fag der er, kan du se her

http://www.sis.ku.dk/shb/shbindhold.asp?te...3&inframe=0

Psykolink. Bare gå ind via sis.ku.dk hvis det ikke virker

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share