Phoenix Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 HejJeg så en udsendelse for noget tid siden på dansk TV og kan selvfølgeligt ikke huske hvad den hedder. Der var der en sundheds-fanatiker som sagde, at hvis hun ikke kunne undgå hvidt brød så ristede hun det så der var flere fibre i ?!!!Jeg synes, det lyder meget mærkeligt.Selvfølgeligt kan varmepåvirkning ændre madens sammensætning men antallet og typen af fibre bliver vel ikke påvirket af varme ?! nogen der har noget viden på det område ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjr Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Der kommer ikke flere fibre i brød af at riste det.Hvordan kan man i grunden "ikke undgå" hvidt brød? Overfaldet det én og tvinger sig ned i kæften? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phoenix Posted January 29, 2008 Author Report Share Posted January 29, 2008 Der kommer ikke flere fibre i brød af at riste det.Hvordan kan man i grunden "ikke undgå" hvidt brød? Overfaldet det én og tvinger sig ned i kæften?Pas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.