Achilles Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Nogen der ved om f.eks broccoli mister noget af sin nærings værdi ved at blive tilberedt i en mikrobøljeovn ?Prøvede at give 200 g. broccoli ca 5 min i en mikroovn og efterfølgende vejede det ca 160 g. det må jo være vandet der fordamper, men er der nogen næringstoffer deri eller hvordan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoater Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 i grundreglen nej, mikroovn er en "nænsom" måde at tilberede mad ...så med mindre væsken sivede af frem for dampede af, så har dine grønsager den samme nærringsværdi.Yderligere læsning : Astrup, "Menneskets ernæring"prøv evt. at lege lidt med:http://myfoodintake.com/pl.asp?p=1&id1...ti=0&uni=medatabasen har broccoli i mange forskellige afskygningermvh Zoater Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilla Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 i grundreglen nej, mikroovn er en "nænsom" måde at tilberede mad ...så med mindre væsken sivede af frem for dampede af, så har dine grønsager den samme nærringsværdi.Yderligere læsning : Astrup, "Menneskets ernæring"mvh Zoaterhvilke sider i den bog??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.