marinade..


faetteren
 Share

Recommended Posts

Jeg prøver løbene at holde regnskab med hvor meget protein, kulhydrat og fedt jeg indtager iløbet af dagen, så jeg kan regne ud hvor meget af den energi jeg optager kommer fra de overståene kilder.

Jeg har dog et mindre problem, jeg elsker kylling, men jeg har tildens til at marinere kyllingen i en oliven-olie+krydderi marinade. Og jeg har absolut ingen anelse om hvor meget at olien der optages i kyllingen.

Hvad er jeres gæt? Hvis man marinere 250-300 gram kyllinge kød (skåret i strimler), hvor meget olie vil i da regne med bliver optaget i kødet?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share