Now I'm fat n plaintive. After I'll be a fucking T-REX!


apprenti
 Share

Recommended Posts

Jeg har boret huller i nærmest samtlige mine vægge her til middags for at få reoler, skabe ect op så jeg skal have gjort rent og derfor bliver det meget kort opdatering.

Boksetræning:

Efter opvarmningen lavede vi jorden rundt (hårde lige, høje, hooks og dybe slag) og jeg kunne mærke jeg godt kunne give lidt mere. Mine træningshandsker er stadig til reparation eller hvad der skal ske med dem. De er hvert fald blevet sendt til Adidas og så går der mindst en uge før jeg får endelige besked med, hvad der skal ske med dem. Jeg håber jeg kan få pengene tilbage og at de ikke bare smider ny inderhandske eller skum i den. Det er dømt til at gå galt igen senere så.

Generelt er det jo også for dårligt at jeg kan slå et par træningshandsker i stykker når jeg ikke bruger dem til noget de ikke er beregnet til.

Jeg har set mig lun på et par Everlast Protex3 (læder) som i Danmark koster ca.900kr og kan fås til 600kr i England - mine Adidas kostede 500kr så hvis jeg får pengene retur ville det være helt perfekt!

Anywho, meningen med at nævne handskerne er at mine gamle træningshandsker vejer 16oz og dem jeg brugte i dag er 6/8oz(sækhandsker) så mine arme fik slet ikke den samme træning og jeg kunne mærke efter jorden rundt at der var meget mere i armene, som der normalt ikke ville være med det tempo, hvilket jo er logisk nok da 6/8oz svarer til 170/225gram og 16oz er 450gram...

Masser af plet handsker med lidt halvkedelige kombinationer da der generelt var fokus på syretræning i hele træningspasset. Så der var en masse jabs og venstre højre kombinationer.

Men grundet handskerne var der sindssyg fart på armene og også god kraft bag. Så ved en hook kombination smældede lyden godt i rummet :4thumbup:

Der var også lidt sandsæk hvor man bare skulle fokusere på teknik og fodstilling, dog med et ordentligt tempo så man ikke bare fedede den.

Alt i alt var det en fin træning og egentlig kunne jeg godt have givet mig mere, men det er lidt sent nu :tongue:

Træningen gik også sindssyg færdig så lige pludselig samlede træneren os for at lave mavebøjninger og armstrækkere og jeg havde forventet mindst een slagserie eller lignende mere.

Men han holdt sig også til 1time og 40min. Normalt varer træningen 1time og 50minutter (den er sat til 1½t).

Det må være3 alt for i dag. Jeg regner med at styrketræne lidt og forhåbentlig også lidt crosstrainer i morgen, men jeg har lidt ondt når jeg bevæger højre storetå så vi må se om ikke det er aftaget lidt til i morgen.

Hyg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

crosstrainer: 15minutter som opvarmning ca 300+kcal og gennemsnitspuls var 150

Derefter lidt styrketræning. Jeg glemte min mobil så har skrevet nogen data ned, men jeg lavede lidt bænk, flyers, db row og nogle andre øvelser.

Jeg var ikke motiveret for styrketræning så jeg hoppede hurtigt hen til en crosstrainermaskine; det blev til 30min og ca 500kcal. Gns.puls var 155+

1187884226337.gif

Edited by apprenti
Link to comment
Share on other sites

Jeg var til boksetræning i morges, eller det der skulle ligne det.

Efter ti minutters opvarmning gik vi i gang med lidt slagtræning. Efter ca 30 sekunder skiftede vi position og jeg havde pludselig kraftige smerter i ryggen. Jeg forsøgte at slå videre, men det gav ikke mening så jeg måtte stoppe træningen. Efter at have kølet lidt af i omklædningsrummet var det helt af h til med ryggen. Det gjorde vildt ondt og jeg havde vejrtrækningsproblemer.

Så jeg gik i bad og tog til lægen, der kunne konstatere at jeg havde fået i fiber i en af de dybe rygmuskler ved de nederste ryghvirvler.

Det betyder en del dage uden træning og Ipren og Panodil morgen, middag og aften. Fedt! :sneaky2:

Men nu bliver jeg vartet op med lidt slik, varm te og hygge. Så lidt godt er det da :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Jeg fik ikke rigtigt skrevet så meget om hvorfor jeg fik skaden i går. Det var ganske simpelt; for dårlig opvarmning da jeg tog håndbind på (selvom det til onsdag og lørdagstræning vel næppe er supernødvendigt) i de første par minutter hvor de andre opvarmede.

Allerede i dag er jeg væsentlig mindre øm og har ligget på noget varmepude.

Jeg får lidt massage her senere i dag og så vil jeg nok forsøge med lidt let træning i weekenden for at få kroppen lidt i gear. Det vil nok blive cardiotræning, primært for benene, for på den måde at få varmet kroppen op.

Link to comment
Share on other sites

Havde lige to mellemlektioner så tog ned og brugte 30min på en crosstrainer.

Pulsen var vist omkring 160-165 i snit. Ikke særlig højt, men det er bedre end ingenting.

Derefter hentede jeg nogle nye boksehandsker hos fightersport. De samme handsker som jeg havde før (Adidas shodow), bare i en nyere version. Meget rart at købe et par '08 modeller og lidt over et år efter få dem byttet '10 :bigsmile:

Nu sidder jeg til en lektion, Online Marketing, som er mega kedelig. Faget er sikkert spændende nok, men det drukner i lektorens monotone stemmeføring, fordanskede engelsk ordbrug og udtale der kan få Per Stigs accent til at lyder ærkebritisk. Derudover bruger han "i.e" oftere end jeg bruger smileys på mol. Så det vil sige "bla bla i.e. bla bla" hvert femte minut. Suk!

Link to comment
Share on other sites

Efter en alt for underholdende julefrokost i lørdags med "kernen" af bokseholdet skulle vi se hinanden i øjnene i dag i væsentligt ringere kondi!

Vores boksetræner er dørmand en gang imellem på Boutique Lize så vi drak gratis drinks af prima kvalitet.

Aftenen kom på et sidespor da en af tøserne kom til at afsløre at hun havde arbejdet på Buddy Holly for så blev det shots i en hel time i stedet for drinks. Det startede blødt ud med små kolde,men der gik ikke lang tid før vi var avanceret til fernet :crazy: puhaa!

Jeg kunne smage lortet dagen efter på trods af to tandbørstninger :laugh:

Anyway, træningen var hård og det blev ikke bedre af at min makker fik skadet et par knoer på højre hånd så til at starte med trænede han kun jabs, for derefter kun at lade mig bokse. Så der var mere end rigelig plethandsketræning for mig!

En af vores øvelser bestod af venstre-højre, rulleundvigelse, højre hook, dobbelt rul, 4 hooks. Lidt jab arbejde og så hurtig venstre-højre, venstre-højre og 6 lige stød.

Den første del af øvelsen er en som man ofte ser boksere træne ved såkaldte open training sessions for pressen da der er masser af speed og punch.

På vej hjem sad jeg og overvejede om jeg skulle lave nogle videoer hvis det var muligt så det kan være jeg smider videoklip op i loggen.

Der er jo mange måder man kan træne på. En del trænere er glade for cirkeltræning, men personligt hænger det mig langt ud af halsen. Der findes bedre konditionstræning efter min mening. Det skal selvfølgelig være intervaltræning bestående af max 3-4min før træningen genoptages igen og det er der også meget af hos os. Både når vi slår på plet, sæk eller skyggebokser. Opvarmningen består dog af 15minutters intensiv træning.

Det bliver en lidt brat afslutning, men det er nogle af de elementer der er i vores træning. Der kommer sikkert mere om dette, især hvis jeg vælger at sætte min telefon til at filme forskellige træningselementer.

Jeg tænker det vil være godt indspark til min egen træning da jeg så også nemmere kan se hvor der skal rettes op.

Link to comment
Share on other sites

Boksetræning her til aften.

Det var ganske underholdning ... de første 5minutter. Vores træner mente vi ikke gav nok så vi skulle skyggebokse i fem min med 2kilos vægte - Det man godt mærke i skuldrene! :blush:

træneren blev dog god igen efter at have været sadist i nogle minutter, vi endte hvert fald senere med at træne dybe stød hvor han havde belly pad/kampvest for at beskytte maven.

Derudover var det ren plethandske træning, så jeg burde være i mit es, men min kondi halter stadig efter weekendens druk. Det er utroligt hvad "lidt" alkohol kan gøre!

Det kommer dog ikke bag på mig, jeg har efterhånden prøvet det en del gange.

Anyway, jeg skal arbejde røvmeget i morgen så må heller lukke ned.

Link to comment
Share on other sites

Lidt træning i går.

Jeg ved ikke om det var mig der var umotiveret eller fordi jeg havde sovet lidt i bussen på vej derhen, jeg trængte hvert fald til noget kaffe da jeg kom hen til centret!

Boksetræningen var meget back to basics. Plethandsketræningen (som I kan se lidt af herunder) var simpel 2 jab eller venstre-højre slag afhængigt af hvad makkeren kalder. Det bliver sgu lidt kedeligt efter 30min :unhappy:

Det var samme slag vi, efterfølgende, lavede på sandsæk.

Det hjalp heller ikke at holdet var booket helt op. Der er bedst stemning når vi maksimalt er 20personer, da de fleste så er dem der kommer ofte. Derfor bliver tempoet sat højere , mere koncentration og mange ting er mere indforstået. Jeg ved ikke hvor mange der kan være på holdet, men jeg vil skyde på 35 personer og så er salen temmelig overfyldt efter min mening. Det kunne jeg tydelig mærke under opvarmningen da vi bare løber rundt i en ring i salen og så bliver tempoet sat efter laveste fællesnævner og det gik sgu for langsomt efter min smag.

Anyway, her er lidt af plethandsketræningen. Det er mig i det meget(!!!) sorte tøj.

Jeg beklager videokvaliteten og at det vender på hovedet - det bliver nok bedre næste gang så der er mere bredde på :blush:

Edited by apprenti
Link to comment
Share on other sites

Forfærdelig træning.

Jeg havde faktisk sat mobilen til at optage træningen, men det mobilen tippede så det var loftet der blev filmet - hvilket sikkert er godt nok :tongue:

Nøj en fesen træning. Jeg havde ellers tænkt mig at poste den mest for at minde mig selv om hvor ubrugelig en træning kan være når man mangler energi, motivation og mentalt overskud :unhappy:

Jeg havde en erfaren kampsportsmakker. Han havde før gjort en del i Thai ig kickboksning, så på den front det var egentlig meget godt. Men han var i lige så ringe kondi som jeg og heller ikke super skarp så vi trak hinanden lidt ned, selvom der dog blev lavet nogle gode serier i ny og næ. Men overordnet var det en fesen træning, men altså udelukkende pga min egen indsats.

Vi lavede lidt forskellig stationsbaseret træning. Hvor vi var delt op i to hold og vi stod i en indercirkel og ydercirkel. Dem i indercirklen skulle bokse det som personerne i ydercirklen bestemte og hver ca 20-30ende sekunder skulle man skifte station. Nogle i ydercirklen stod med plethandsker andre med slagpude og så skulle de så bestemme om man skulle slå hårde, hurtige, hooks, dybe eller andet. Det var altså ikke serier som vi ellers plejer at slå.

Derefter hængte vi nogle sandsække op og nogle fortsatte på plethandsker med forskellige serier afhængigt af hvor rutineret man er.

På sandsækken ,var sækken fri, hvilket vil sige at personen der bokser selv bestemme delvist hvad der skal slås. Makkeren der holder sækken kan dog bestemme at der skal komme en serie med 6-10 hårde slag af en bestemt type(lige, hooks eller dybe) eller en bestemt forudaftalt serie.

Generelt var det en rigtig hård træning der dog kunne have været meget bedre, især hvis min interaktion og aflæsning af min makker havde været meget bedre - for den var direkte dårlig. På plethandskerne endte jeg med at give min makker en del på hovedet og dybe slag fordi han ikke var mentalt klar på mine modreaktioner og fordi hans parader hang en del. Mine egne parader var nogenlunde, men mine reaktioner var også for langsomme så en del gange fik jeg et slag i nakken/toppen af hovedet fordi jeg ikke nåede at bukke mig hurtigt nok.

Anyway, der bliver sikkert ikke til meget mere træning denne weekend da jeg skal til julefrokost lørdag og jeg har sagt ja til at arbejde lørdag og søndag går med lidt julehygge.

- Så god weekend :smile:

Link to comment
Share on other sites

Træning fra i går:

Boksning

Jorden rundt (tredelt) En møghård øvelse.

Det er typisk den øvelse hvor det virkelig går op for mig hvor dårlig form jeg er i.

Øvelsen går primært ud på at få styrket konditionen, så al teknik bliver lagt lidt til side.

Der kommer lidt mere i morgen, da en kammerat har overtalt mig til at spise med hos ham i aften, så jeg vil smutte mod Virum

Link to comment
Share on other sites

Almindelig plethandsketræning.

Dette er med min gamle træningsmakker(jeg har hvid fck trøje på, #5).

Vi skulle lige finde ind i rytmen, men dette er en meget typisk træning for mig - bortset fra at jeg plejer at være i bedre form :laugh: Julefrokosterne tager sgu hårdt på kondien!

Link to comment
Share on other sites

Almindelig plethandsketræning.

Dette er med min gamle træningsmakker(jeg har hvid fck trøje på, #5).

Vi skulle lige finde ind i rytmen, men dette er en meget typisk træning for mig - bortset fra at jeg plejer at være i bedre form :laugh: Julefrokosterne tager sgu hårdt på kondien!

jo stil med FCK-trøjen... mon ik formen kommer igen snart?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Der er lige en julefrokost, nytår og en til "jule"frokost i januar, så bliver der skåret ned på drukturene.

Forkert!

Nogle gamle fodbold kammerater som laver ne bowling-julefrokost d. 9 og ovenstående julefrokost i januar ved jeg endnu ikke hvornår bliver holdt...

anyway. Jeg var til boksning i dag og fuck det var pisse hårdt efter al den gode julemad!

mine arme er megatunge så jeg kan kun skrive to linjer ad gangen før jeg må holde 5seks pause :laugh:

jeg vil forsøge at implementere lidt mere styrketræning og gøre det til en rutine at styrketræne fx tirsdag og fredag. Boksning er mandag, torsdag og nogle gange onsdag(morgentræning) og lørdag.

nu må vi se hvad der sker

Link to comment
Share on other sites

Jeg fik aldrig trænet i tirsdags da dagen gik med rengøring og andet ligegyldigt husligt arbejde.

Var til anden træning i dette år.

Ligesom forrige træning var det benhård fysisk træning der udelukkende fokuserede på komme i ordentligt form så hurtigt som muligt efter juleferien - for den var alle blevet påvirket af.

Jeg kan tdeligt mærke at jeg er meget mærket og min form er sgu elendig. Jeg kunne dog mærke forskel i dag, kontra sidste træning så det går hvert fald fremad!

Selve træningen bestod af plethandsketræning og lidt på sandsæk. Sandsækken var pisse hård fordi det galt om at slå hvad makkeren bestemmer og ved hvilken procentmæssig hastighed og slagstyrke. (det giver sig selv at det kun er hårdt hvis man giver sig 100% og at man samtidig har en ordentlig makker)

Lidt teknik var der dog da vi på plethandskerne også lavede lidt undvigelsesmetode.

Efter boksningen lavede jeg en lille smule styrke:

benpress: 145kg*10*3

lat raise: 15kg*10*3 + 13kg*10

hammer curl: 13kg*10*3

det var det, så gad jeg ikke mere.

Link to comment
Share on other sites

Der blev trænet lidt i weekenden men det var en tam omgang. Om fredagen var der nogle kammerater som spurgte om jeg ikke kom til slagelse og hyggede(nogen jeg kender fra HTX og Roskilde festival). Det blev så til massiv druk som sluttede omkring kl 8, kl 11.30 kom 2 af de kammerater som jeg havde drukket med om natten forbi hvor jeg overnattede og spurgte om jeg ville med op og træne (de er ikke helt raske!) og det gjorde jeg så.

Bænk 5*5: 71kg (stangen vejede 11kg sagde de to jeg trænende med, det var technogym udstyr)

Overhead press: 10*3*30kg

let squast da en kammerat ville sætte pr - hvilket failede kraftigt!

det var vel 10*40

benpress maskine med benene så dybt som muligt for at "supplere" lidt til squatten

5*5*160kg

Så tog jeg op til en af mine fodboldkammerater og vi stenede The hangover - meget passende :laugh:

Derefter på mexikansk restaurant, bowling, ølsmagning på irsk pub, så mødte jeg de førnævnte kammerater(HTX/Roskilde) og det endte med mere dødsdruk og twister. Kl 12 stod jeg op og vi tog på café og fik brunch. Pandekagerne og siruppen udgjorde en fest i min mund!

Nu skal jeg bare restituere så jeg kan være frisk/aggressiv til boksning i morgen.

Link to comment
Share on other sites

motionsboksning.

optakten var ganske god:

Aftensmaden var simpel - pasta+ hakket oksekød + parmesanost = win!

Lige inden afgang: dobbelt espresso + lidt mælk = win

Musik ørerne: rammstein + deftones + coal chamber = win

Efter opvarmningen fandt jeg dog ud af at

aftensmad t-minus 1,5 time inden træning = fail :sad:

Anyway, jeg endte ikke med at knække mig så jeg kom da igennem træningen.

Igen en del hård træning og ikke ret meget fokus på teknik. En lille smule var der dog på benene når man skifter retning. Min gamle makker var med til træningen så det endte alligevel med at komme lidt fokus på teknik da han sagde hver gang mine parader hang eller slagene min skulderbevægelse kunne forbedres.

End, jeg er røvtræt

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

træning igen - for første gang i 2 uger...

Hård træning. Stadig med fokus på fysik og syretræning.

Der var bl.a. en del jab træning så jeg endte med at min venstre skulder var helt smadret - ca halvejs i træningen :laugh:

at der var fokus på syre og fysik var tydeligt både i starten og slutningen hvor der skulle tages en god røvfuld armstrækkere og mavebøjninger. Ikke det der gør træningen superfed, men der er en mening med det naturligvis. Den sidste øvelse var en sandsæksøvelse hvor også bare galt om at gå amok ca 15 sekunder af gangen og så med 15 sekunders pause (hvor en anden slår). Altså en form for tabata (stave/forståelsesplade) i i alt 3minutter og 20 sekunder. Det var sgu halv hårdt, det blev derfor til 20 "runder", bortset fra at trænere synes det var sjovt hvis vi gjorde det igen efter at have holdt 1 minuts pause.

Jeg var helt smadret!

Det er jeg sådan set stadig og det undrer mig at jeg ikke er gået kold på sofaen. Jeg har set lidt sportsreportager fra håndboldkampen(som blev spillet mens jeg var til træning fra 20-22(jeg var først hjemme kl 23. Lækkert at DK spillede en nogenlunde kamp - jeg så stillingen 3 gange under træningen(der er indlagt ca 3*30seks drikke/puste pause undervejs). Mine linser er mega tørre, men jeg holder det kun ud fordi jeg har bestilt lidt nydelse til ganen:

1 Glenkinchie 1989 / Distillers Edition £24.96

1 Aberlour 10 Year old £20.43

1 Macallan 12 Year old / Sherry Oak £27.38

1 Dalwhinnie 15 Year old £26.74

1 Whisky Bible 2010 / Jim Murray £10.99

(ex VAT, desværre)

Jeg har i forvejen en HighLand Park 18y og nogle af de mere røgede whiskyer så har brug for lidt "dame"whiskyer.

Nu vil jeg skride i seng. Hej hej.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Der kommer lige en længere smøre...

Træning d. 5/2

Crosstrainer. 300 kcal ca 16min

t-bar

stang + 30 * 10

45 * 10

55 * 8

65 * 5

80 * 5

75 * 3

bb rows db

2 * 32 * 10

lat raise db

2 * 14

siddende bagerste skulder lidt øverste ryg

2 * 13 * 10

her stoppede legen. Jeg kunne dårligt gennemføre et træningssæt uden ag gabe midtvejs så jeg gad sgu ikke mere!

Ikke udpræget træning man bliver en t-rex af, måske flodhest. Men det var bedre end ingen træning...

I lørdags var bestemt i bulkens tegn. Min far havde fødselsdag så der var brunch med hel den pukkelrykkede og derefter skulle jeg til "julefrokost" (varm leverposteg, medister, snaps osv...). Snaps var der hvert fald en del af. Vi sad en fire gutter ved den ene ende af bordet og vi var blevet enige om at hver gang der var nogen der sagde skål skulle vi snuppe en snaps. Det bliver man fuld af skal jeg hilse og sige. På et tidspunkt skulle jeg tisse og på vej tilbage møder jeg en af gutterne med samme ærinde, vi kigger selvfølgelig på hinanden og indser lidt at vi er pænt stive. Her er klokken på 21:30 :4thumbup:

Alt i alt en rigtig underholdende fest!

Dagen efter fik jeg den glimrende idé at tage op og træne kl 12. Jeg var sikkert stadig lidt påvirket :laugh:

Træning d. 7.2.

Crosstrainer, 20min 385kcal maks puls 187

leg press

70 * 12

bb db row

2 * 32 * 10

t-bar rows

40 * 10

60 * 10

70 * 5

Søndag aften/nat gik med Super bowl. Lidt kedelig, der var ikke så mange kendelser, flag, fumbles eller lignede.

Træning i dag, d. 9/2

Boksetræning. Jeg har ikke været der i et stykke tid, så der gik ikke længe før syren kom i posterior lats. Det gjorde det ikke meget bedre at der samtidig var fokus på jabs og syretræning. Min venstre skulder er helt smadret nu her!

Træningen var en god blanding af hurtige slag, hårde slag og jab-variationer. Derudover var der en del armstrækkere fordelt flere steder under træningen og tanken bag var vel syretræning - det virkede helt og aldeles fint hos mig :laugh:

Nu skal jeg snart hovedet i seng! Inden da skal jeg dog finde et ok styrketræningsprogram. Det bliver sikkert et simpelt 5x5, så må jeg se om jeg kan finde motivationen i længden.

Det må være det for denne gang. Hyg!

p.s. hvis min nye titel på loggen virker som om jeg hår røget lidt for meget hash, så er det forkert. Det er dog muligvis nogle andre der har gjort:

post-8595-1265670340,48.jpg

Link to comment
Share on other sites

Min aftensmad i går:

Laks med frisk limefrugt og rodfrugter(rødbede, kartofler, løg, hvidløg og gulerod)

post-8595-1265837083,12_thumb.jpg

Opvarming: 5min crosstrainer, maks puls 180

Overhead press:

5 * 20 + stang

5 * 30

5 * 35

5 * 30

5 * 30

squat

5 * 40

5 * 60

5 * 70

5 * 60

dødløft

5 * 50

5 * 80

5 * 90

5 * 90

5 * 90

bænk

5 * 50

5 * 50

5 * 60

5 * 60

planken

3 * 30sek

reverse crunches

3 * 12

min aftensmad i dag:

Kyllingefrikadeller med grøn chili og paprika. Rodfrugter(rødbede, løg, hvidløg og gulerødder) med frisk ingefær og champignon.

post-8595-1265837096,03_thumb.jpg

Dessert er chokolade trøfler(fra magasin) og lidt whisky :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share