Før eller efter stegning.?


DonT
 Share

Recommended Posts

Da jeg stod her til aften og skulle stege nogen "ordentlige" hakkebøffer, blev jeg som sædvanlig skuffet over hvor små de blev..

Så jeg vejede dem inden stegning 227 gram, efter 160 gram.. Altså et svind på 67 gram...!

Hvilken vægt skal man så bruge til at indsætte i sin kost plan..?

Link to comment
Share on other sites

Da jeg stod her til aften og skulle stege nogen "ordentlige" hakkebøffer, blev jeg som sædvanlig skuffet over hvor små de blev..

Så jeg vejede dem inden stegning 227 gram, efter 160 gram.. Altså et svind på 67 gram...!

Hvilken vægt skal man så bruge til at indsætte i sin kost plan..?

Det kommer an på om du spiser dem før eller efter stegning.

Slikker du emhætten ren når du har spist bøfferne efter stegning, skal du dog stadig bruge vægten før stegning.

Link to comment
Share on other sites

Det kommer jo meget an på hvor fed kødet har været og hvor meget væske der har været i det. Nu ved jeg ikke lige hvor meget fedt der løber ud af en hakkebøf, men jeg vil tro at du som udgangspunkt kan holde dig til varedeklarationen på indpakningen

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share