DonT Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Da jeg stod her til aften og skulle stege nogen "ordentlige" hakkebøffer, blev jeg som sædvanlig skuffet over hvor små de blev..Så jeg vejede dem inden stegning 227 gram, efter 160 gram.. Altså et svind på 67 gram...!Hvilken vægt skal man så bruge til at indsætte i sin kost plan..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KongKent Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Da jeg stod her til aften og skulle stege nogen "ordentlige" hakkebøffer, blev jeg som sædvanlig skuffet over hvor små de blev..Så jeg vejede dem inden stegning 227 gram, efter 160 gram.. Altså et svind på 67 gram...!Hvilken vægt skal man så bruge til at indsætte i sin kost plan..?Det kommer an på om du spiser dem før eller efter stegning.Slikker du emhætten ren når du har spist bøfferne efter stegning, skal du dog stadig bruge vægten før stegning. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boltar Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Det kommer jo meget an på hvor fed kødet har været og hvor meget væske der har været i det. Nu ved jeg ikke lige hvor meget fedt der løber ud af en hakkebøf, men jeg vil tro at du som udgangspunkt kan holde dig til varedeklarationen på indpakningen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.