ER DENNE KUR GOD


ninaj
 Share

Recommended Posts

Den er rigtig god til at smide vægt. Men rigtig dårlig til at smide fedt (lær forskellen).

Hvis du kører den der kur kommer du til at smide nogle kilo. Når du så begynder at spise normalt igen (spise normalt = grunden til du er overvægtig) tager du det hele på + lidt mere.

Link to comment
Share on other sites

Det oventstående link er nu ellers meget god underholdning. Tror det kommer lidt an på hvem man smider på suppekur hvis de vægttab de nævner skal kunne opnåes. Et lille udvalg af quotes:

Fremskridt efter 3 dage:

Hvis du har spist i henhold til ovenstående de sidste 3 dage og ikke har snydt, vil du på nuværende tidspunkt have tabt dig mellem 2,5 og 3,5 kilo!

RESULTAT efter 7 dage: Efter afslutningen af den 7. dag, hvis du ikke har snydt, vil du nu have tabt dig mellem 5 og 8,5 kilo

Hvis det regnestykke skal passe er det edder sprøjteme en vild suppe!! Den må være langt mere effektiv end samtlige typer slankepulver, piller som "ripped fuel" og hvad de ellers hedder, især fordi man kun må dyrke moderat motion under kuren.

Diæten koncentrere sig om en daglig indtagelse af en let tilberedelig " Fedtforbrændende suppe" lavet af grøntsager og kraften fra kyllinger.
Fedtforbrændende suppe... Høhø :w00t:

Hvis man bare en gang har sappet forbi "The Biggest Loser" så burde man allerede her have et godt billede af den arbejdsmængde det kræver at tabe kg med den hastighed som kuren antyder. Men mon det ikke er en udemærket hvidkålssuppe hvis man smider lidt ekstra krydderier i? :wink:

Link to comment
Share on other sites

Min ex-kæreste prøvede også en lignende kur. Hun startede med at købe for 400 kr grøntsager mv, lavede 20 L af suppen og frøs den ned i portionsanretninger. Her er hvad der sker:

Hun klarer dag 1 og 2 i fin stil.

Dag 3 er hun blevet super depri og irretabel (nok pga. lavt blodsukker) og er nu begyndt at prutte fantastisk meget, men har faktisk tabt sig (sikkert væsketab).

Dag 4 er endnu værrre end dag 3 og hun er helt træt og energiforladt, men der er stadig et vægttab.

Dag 5 dropper hun kuren.

Dag 6 jeg smidder resten af suppen ud (den smager nemlig også fælt)

...

Dag 10 vejer hun lidt mere end før kuren.

Denne og lignende sære kure gør følgende: Sikrer underholdning til ens omgangskreds. Dræner ens krop for væske og sukkerdepoter. Ødelægger humøret. Gør at man tager mindst det tabte på igen.

Drop dem.

Edited by Nigo
Link to comment
Share on other sites

Nej!

Du taber dig måske lidt hurtigt, men så snart du spiser almindeligt igen - ryger kiloene på igen!

Jeg har tabt mig med Vægtvogterne (den hvor man tæller point/kalorier) - den er super god og en naturlig, sund og varig måde at tabe sig på - så den kan anbefales.

Mvh Mathilde.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share