Oksen fra Århus N

Medlemmer
  • Posts

    12,809
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    119

Oksen fra Århus N last won the day on November 14 2023

Oksen fra Århus N had the most liked content!

About Oksen fra Århus N

  • Birthday 09/07/1977

Contact Methods

Profile Information

  • Køn
    Mand
  • Sted
    Århus N
  • Interesser
    Kører på kondicykel, og træner lidt med håndvægte hjemme.

Previous Fields

  • Træningsformål:
    Kondition/vægttab, styrke.

Recent Profile Visitors

175,493 profile views

Oksen fra Århus N's Achievements

Medlem

Medlem (7/7)

1.2k

Reputation

  1. Han har også haft en SLR MacLaren, men den er han vist kommet af med igen. I øvrigt har han også en kæmpe motor-yacht, men den bruger han nu ikke meget.
  2. Når du får tid, skal du lige se denne video, hvor Granturismo Cars besøger én af mine perifært bekendte, Gunnar Lisby Kjær aka Gunnar Stålben.
  3. ALLE er bare syge for tiden. Er det ikke rona eller omgangssyge, så er det gudhjælpemig kighoste (har vi på mit job). Og der er jo ikke noget, der bliver bedre af, at der er lidt stress på.
  4. Jeg var tilskuer, men jeg mener, at vi lige snakkede kort. Den der røde murstensbygning i Helsingforsgade,, hvor AK Nordland lå, er revet ned for længst. Der var en del polemik om, at visse af medlemmerne angiveligt var højre-ekstremister. Om det passer, skal jeg lade være usagt. Det var også dengang, Ny Helse & Motion var et hardcore center, med tunge vægte. Det er desværre også en saga blot.
  5. Ser du egentlig noget til Spøer? Jeg kan huske, at I var til Nordland Cup engang.
  6. Jeg havde betop påtænkt at anstille en forespørgsel omkring, hvor langt, I var med flytte-projektet. Det bliver spændende for jer.
  7. Stort tillykke med jordegodset. Glæder mig, at det blev til noget. Jeg havde netop påtænkt at anstille en ganske diskret forespørgsel desangående.
  8. Ja, det er en dyr hobby, hvis man skal betale sig fra hver eneste reparation. Det er der vist mange, som har måttet erfare. Så kommer det måske til at handle om en anden slags hestekræfter, hvis I flytter på landet? Men i hvert fald rart, at det tilsyneladende går godt for dig.
  9. Nå, det var en Camaro. Kunne ikke lige huske.
  10. Jeg skal give din anmodning videre til dem, der har med den del at gøre.
  11. Og husk nu, at skal I købe grej, så skal det købes hos Cykler.dk. Nu kan vi tilmed få cykler hjem igen. For et års tid siden var der måneders ventetid på mange cykler. Nu kan vi få en 30 stykker om dagen. Håber i øvrigt, det går godt hos dig, Gregers.
  12. Ved ik, om jeg skulle oprette en log eller hvad. Mine præstationer bliver aldrig i top i forhold til, hvad mange herinde kan præstere, men måske ville det være ok for nogen at se, at man godt kan træne, selv om man har et fysisk handicap.