Oksen fra Århus N

Medlemmer
 • Posts

  12,846
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  121

Oksen fra Århus N last won the day on June 26

Oksen fra Århus N had the most liked content!

About Oksen fra Århus N

 • Birthday 09/07/1977

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Århus N
 • Interesser
  Kører på kondicykel, og træner lidt med håndvægte hjemme.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Kondition/vægttab, styrke.

Recent Profile Visitors

185,964 profile views

Oksen fra Århus N's Achievements

Medlem

Medlem (7/7)

1.2k

Reputation

 1. Trist nok. Det er jo desværre naturens gang. Man KAN altså heller ikke være gårdejer uden at have jagttegn!
 2. Det med at huske at være god ved sig selv kan godt være svært. Det tror jeg nok, jeg kan tale med om. Selv er jeg tit meget nærig overfor mig selv, men ikke overfor de få mennesker, som jeg betragter som mine venner.
 3. Skal du ikke have én af de nye Megamo-cykler? De er virkelig fede.
 4. Han har også haft en SLR MacLaren, men den er han vist kommet af med igen. I øvrigt har han også en kæmpe motor-yacht, men den bruger han nu ikke meget.
 5. Når du får tid, skal du lige se denne video, hvor Granturismo Cars besøger én af mine perifært bekendte, Gunnar Lisby Kjær aka Gunnar Stålben.
 6. ALLE er bare syge for tiden. Er det ikke rona eller omgangssyge, så er det gudhjælpemig kighoste (har vi på mit job). Og der er jo ikke noget, der bliver bedre af, at der er lidt stress på.
 7. Jeg var tilskuer, men jeg mener, at vi lige snakkede kort. Den der røde murstensbygning i Helsingforsgade,, hvor AK Nordland lå, er revet ned for længst. Der var en del polemik om, at visse af medlemmerne angiveligt var højre-ekstremister. Om det passer, skal jeg lade være usagt. Det var også dengang, Ny Helse & Motion var et hardcore center, med tunge vægte. Det er desværre også en saga blot.
 8. Ser du egentlig noget til Spøer? Jeg kan huske, at I var til Nordland Cup engang.
 9. Jeg havde betop påtænkt at anstille en forespørgsel omkring, hvor langt, I var med flytte-projektet. Det bliver spændende for jer.
 10. Stort tillykke med jordegodset. Glæder mig, at det blev til noget. Jeg havde netop påtænkt at anstille en ganske diskret forespørgsel desangående.
 11. Ja, det er en dyr hobby, hvis man skal betale sig fra hver eneste reparation. Det er der vist mange, som har måttet erfare. Så kommer det måske til at handle om en anden slags hestekræfter, hvis I flytter på landet? Men i hvert fald rart, at det tilsyneladende går godt for dig.
 12. Nå, det var en Camaro. Kunne ikke lige huske.
 13. Jeg skal give din anmodning videre til dem, der har med den del at gøre.