Oksen fra Århus N

Medlemmer
 • Content count

  12,723
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  108

Oksen fra Århus N last won the day on September 25

Oksen fra Århus N had the most liked content!

About Oksen fra Århus N

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Århus N
 • Interesser
  Kører på kondicykel, og træner lidt med håndvægte hjemme.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Kondition/vægttab, styrke.

Recent Profile Visitors

114,208 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  Ja, jeg skriver tekster til den side. På længere sigt skal jeg nok også redigere på siden. Endnu er der ikke vildt mange timer i det. Men i disse tider skal man være glad, bare man kan komme i job. Jeg regner med, at kontrakten falder på plads snarest.
 2. Langt pokker i MOL

  Tillad mig at gøre en smule reklame for cykler.dk. Alle ordrer over 299 kr. sender vi fragtfrit. I øjeblikket er problemet faktisk, at det næsten ikke er til at få nogen nye stålheste til landet. Jeg blev endda spurgt, om jeg ville leje min kondicykel ud, for 300 pr. md. Men jeg kan ikke selv undvære den.
 3. Langt pokker i MOL

  Her kan du se den båd, vi gerne vil have. Den i Korsør sprang vi fra, fordi der var mange motor-kyndige personer, som sagde, at den 5-cyl. VW var kendt for at have nogle alvorlige issues med topstykket. Vi vil jo helst ikke have en motor, som vi efterfølgende skal til at ofre store summer på. Så vi kontakter nok Thomas fra Tempo Både i Ishøj. Han har vist en demo-model liggende, med en masse udstyr i. Så håber vi, at han vil tage vores gamle båd i bytte.
 4. Langt pokker i MOL

  Vi gav et bud på båden. Sælger siger 240. Vi siger 200. Så håber vi at kunne mødes et sted der imellem. Jeg skal i øvrigt hen til en cykel-pusher i morgen, for at snakke om, at jeg måske skal være hjemmeside-mand hos ham. Så kan jeg vel få et par billige cykelshorts osv.
 5. Langt pokker i MOL

  Nu må I endelig sørge for at holde broen åben på onsdag, for jeg skal til Korsør og kigge på skiw! Gider jeg have en 5-cylindret VW tdi på 150 HK? Det tror jeg NOK, jeg gør! Men prisen skal også være rigtig. Ellers beholder vi den båd, vi har.
 6. Langt pokker i MOL

  Jeg var inde og høre James Rasmussen (tidligere medlem af Four Jacks) i går. Selv om hans stemme har mistet lidt af ungdommens power, så kan han stadig både synge og fortælle historier. Hans bog er i øvrigt også værd at læse.
 7. Langt pokker i MOL

  Nej. Men jeg har også selv været med til at køre uden om Kassel-bakkerne. Der var kun to spor ved Kassel dengang, og det var døden at komme til at ligge bag en østeuropæisk lastbil. Man drejede fra ved Fulda, og kørte et stykke langs med grænsen til DDR, hvorefter man vendte tilbage til A7 motorvejen efter Kassel. Med tre spor, og med moderne TDI-biler, går det som en leg over Kassel. Da videoen blev optaget, var der tydeligvis ikke motorvej over Brennerpasset. Der har jeg engang siddet ude på kørebanen og spist frokost, da vi holdt i kø i flere timer. Næsten samme sted havde jeg den oplevelse at se et dyr, som jeg ikke anede, hvad var. I mange år kaldte jeg den bare for en bjergged. Så, for 2-3 år siden, sad min far og jeg og så et naturprogram, og pludselig sagde vi i munden på hinanden: Dér er den! Det viste sig så, at det var en stenbuk. Meget smukt dyr, og et fantastisk landskab ved Brenner.
 8. Langt pokker i MOL

  Når du får tid, så prøv lige at se denne her:
 9. Langt pokker i MOL

  Her var der sol, men iskold nordvesten kuling.
 10. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  Og du føler dig fortsat rask, Spin?
 11. Langt pokker i MOL

  Det er noget svineri, at sådan en østeuropæisk avekat skal rende rundt og forsøge at afspore dine kolleger! Godt, at han blev taget af de sorte lakajer,
 12. Så slap vi da for at have Trump rendende.

 13. RIP Ole Stephensen fra bl.a. Op på fars hat!

 14. Okse-loggen!

  Tak. Ja, Hegel er bare fantastisk.
 15. Okse-loggen!

  Kære alle For at gøre en kort historie lang: Jeg er flyttet hjem til Lemvig, hvor jeg har fået en god lejlighed, med udsigt helt ud til Thyborøn. Der skete ikke noget rigtig slemt i Århus. Jeg er ikke blevet smidt ud fra mit daværende job, eller sådan noget. Men jeg gik og var ked af det en stor del af tiden, så jeg valgte at sige farvel med et brag af en fest. Mht. job, så viste det sig desværre, at ham, der havde lovet mig ansættelse, var en total psyko-svindler, som løb fra alle aftaler, med mig såvel som med det lokale jobcenter. Men man har jo heller ikke lyst til at arbejde for en så ustabil person. Så fuck ham. Men nu laver jeg noget bogholderi et par dage om ugen. På sigt får jeg nok hjemme-arbejdsplads. Så må det gå med det, så længe det kan, og så kommer der nok mere til efterhånden. Mht. træning, så har jeg et par kettlebells, som jeg bruger en del, og så er jeg også begyndt at bruge kondicyklen igen. Det skal nok komme! Tiden og energien har ikke været til center-træning i det sidste års tid, pga. mine ret vilde arbejdstider på AU. Lejligheden er på 66 kvm. Det passer mig fint. Jeg har købt en god laptop og et 49´´ TV, og så har jeg lavet sådan, at jeg kan koble Hegel-forstærkeren på, når jeg ser film. Og kæft, hvor betyder det meget for lyden, at der er gipsplader på væggene! Det er jo lidt af en omvæltning at flytte til en mindre by. Men jeg har en købmand og en grill lige om hjørnet, og under 10 minutters crosser-kørsel ned i byen. Nu bliver der da tid til at fiske, år forårs-sæsonen begynder. Det glæder jeg mig til.