karsten6623 Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Hej AlleJeg har et hurtigt spørgsmål.Hvad er bedst hvis man gerne vil passe på med fedtet i kød, på forskellige tilbedringsmåder:Hvis man siger jeg Har noget Svin/kalv med fedt procent på 8-12 til frikadeller.Hvis jeg nu steger frikadellerne uden fedt på panden, eller hvis jeg nu laver kødboller og koger dem.bliver der så forskel på fetdprocenten i kødet, vil noget af fedet så løbe ud i vandet eller hvad?? Er der nogen som kan svare mig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loth Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Umiddelbart vil jeg tro at du får mest fedt ud af kødet ved at stege det...Vh.Loth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karsten6623 Posted July 18, 2010 Author Report Share Posted July 18, 2010 Jeg har tit tænkt på det Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnumIs Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Mener du i hakket kød?køb heller en hel kottelet! det har vist sig at selvom du panere den optager den næsten ingen stege fedt - brug hellere en god olie, som kan tåle varmen.Hvis du vil undgå fedt i hakket skal du købe 3% - lidt dyrer, men hvorfor betale for noget fedt du vil stege ud?Du kan også lave deller i ovnen eller kom hakket gulerod i som erstatning for noget af farsen. Og spis et stykke groft brød til kartoflerne ved siden af. Måske et stykke dampet brokoli til ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.