Forskel på fedt i kød


karsten6623
 Share

Recommended Posts

Hej Alle

Jeg har et hurtigt spørgsmål.

Hvad er bedst hvis man gerne vil passe på med fedtet i kød, på forskellige tilbedringsmåder:

Hvis man siger jeg Har noget Svin/kalv med fedt procent på 8-12 til frikadeller.

Hvis jeg nu steger frikadellerne uden fedt på panden, eller hvis jeg nu laver kødboller og koger dem.

bliver der så forskel på fetdprocenten i kødet, vil noget af fedet så løbe ud i vandet eller hvad?? Er der nogen som kan svare mig.

Link to comment
Share on other sites

Mener du i hakket kød?

køb heller en hel kottelet! det har vist sig at selvom du panere den optager den næsten ingen stege fedt - brug hellere en god olie, som kan tåle varmen.

Hvis du vil undgå fedt i hakket skal du købe 3% - lidt dyrer, men hvorfor betale for noget fedt du vil stege ud?

Du kan også lave deller i ovnen eller kom hakket gulerod i som erstatning for noget af farsen. Og spis et stykke groft brød til kartoflerne ved siden af. Måske et stykke dampet brokoli til ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share