FittSmoker Posted March 30, 2003 Report Share Posted March 30, 2003 Jeg fik idag at vide, at hakket oksekød skulle være en dårlig spise i træningsøjemed ? at det var meget bedre at spise en bøf - på trods af det måtte være fedtfattigt kød.Jeg kan ikke helt se hvorfor at hakket oksekød skulle være dårlig spise ? og hvor forskellen skulle ligge ? OG...kød generelt ? der er proteiner i det, men er det egentlig en god spise ? der er noget med at det godt kan tage kroppen ret lang tid at bearbejde sådan en bøf i maven ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilius Posted March 30, 2003 Report Share Posted March 30, 2003 Bare ned med det Fitt - og rødt kød (modsat kylling mv.) indeholder kreatin ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FittSmoker Posted March 30, 2003 Author Report Share Posted March 30, 2003 Okay Cill ;) godt, fordi det er nemlig supernem mad ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luciferase Posted March 30, 2003 Report Share Posted March 30, 2003 (edited) Hvis man sammenligner en god bøf og en gang hakket oksekød med lav fedtprocent er der ikke nogen forskel.....udover der åbentlyse......den ene er hakket og det er den anden ikke Edited March 30, 2003 by Luciferase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonux Posted April 3, 2003 Report Share Posted April 3, 2003 (edited) DOOOO'HHH :retard: :retard: :retard: fejlpost :retard: :retard: Edited April 3, 2003 by bonux Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted April 9, 2003 Report Share Posted April 9, 2003 Når man skal se på forskellen imellem forskellige kød-arter, så er det ikke kun selve kødet der er vigtigt, men i meget høj grad, hvor meget fedtstof kødet suger når det steges.Derfor er hakket oksekød dårligt, fordi det suger enorme mængder fedtstof.Kylling og kalkun, derimod, optager næsten ikke noget og kan derfor steges i stort set den mængde fedt man har lyst til. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightbringer Posted April 9, 2003 Report Share Posted April 9, 2003 Der er nu ingen problemer i at stege en 3-6% hakkebøf uden fedtstof på en god sliplet pande.Men ok hvis du laver dem som min mor plejede med panering af mel og stegt i masser af smør, kan jeg se pointen.Kød er godt.Rødt kød er bedre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.