oksekød


FittSmoker
 Share

Recommended Posts

Jeg fik idag at vide, at hakket oksekød skulle være en dårlig spise i træningsøjemed ? at det var meget bedre at spise en bøf - på trods af det måtte være fedtfattigt kød.

Jeg kan ikke helt se hvorfor at hakket oksekød skulle være dårlig spise ? og hvor forskellen skulle ligge ?

OG...kød generelt ? der er proteiner i det, men er det egentlig en god spise ? der er noget med at det godt kan tage kroppen ret lang tid at bearbejde sådan en bøf i maven ?

Link to comment
Share on other sites

Når man skal se på forskellen imellem forskellige kød-arter, så er det ikke kun selve kødet der er vigtigt, men i meget høj grad, hvor meget fedtstof kødet suger når det steges.

Derfor er hakket oksekød dårligt, fordi det suger enorme mængder fedtstof.

Kylling og kalkun, derimod, optager næsten ikke noget og kan derfor steges i stort set den mængde fedt man har lyst til.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share