bonux Posted April 3, 2003 Report Share Posted April 3, 2003 hej med jerdet er måske et lidt dumt spørgsmål, men uden dem får man jo ikke svar.....Det går i sin enkelthed ud på, er en sharwarma fra den lokale biks usund, hvis man ser bort fra dressingen???? Problemet er nemlig at jeg skal tabe mig nu inden sommer, men jeg ÆÆlsker sharwarma.. :( ... er der nogen der kan give et konkret bud ? Så jeg kan finde ud af om jeg kan gnaske videre eller om jeg skal søge nye marker :confused2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokr@tez Posted April 3, 2003 Report Share Posted April 3, 2003 Det kan du rolig regne med er meget usundt!!! Det er ikke andet end mættet fedt ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonux Posted April 3, 2003 Author Report Share Posted April 3, 2003 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :cries: :cries: :cries: :cries: :cries: :cries: :cries: :cries: tak for hurtig svar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumb&Dumber Posted April 3, 2003 Report Share Posted April 3, 2003 (edited) det er måske et lidt dumt spørgsmål, men uden dem får man jo ikke svar.....Hej selv..... dumme spørgsmål er dem der ikke bliver stilt...Der er et meget højt fedtindhold i schawarmaer. Det kommer sig af at de laver sådan en så den holder længe, så for at den ikke skal "tørre ud" mens den hængerder, blander man nogle fedt lag ind imellem lammekødet. Dertil kommer at det faktisk ikke altid ER lammekød de laver det af. Men om man ligefrem kan kalde det usunt ved jeg ikke, men jeg ved jeg foretrækkerat lave den selv ;o) Edited April 3, 2003 by Dumb&Dumber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokr@tez Posted April 3, 2003 Report Share Posted April 3, 2003 Men om man ligefrem kan kalde det usunt ved jeg ikke, men jeg ved jeg foretrækkerat lave den selv ;o)Man kan godt kalde det usundt ;) Det er aldrig sundt at spise orgier af mættet fedt :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FittSmoker Posted April 6, 2003 Report Share Posted April 6, 2003 Dumb: men jeg ved jeg foretrækkerat lave den selv ;o)Hvordan f.... laver man sharwarma selv ??Jeg satte kniven for struben af min tidligere fastfood-leverandør, og jeg spurgte dem om fedtindholdet.De sagde de ville lægge hovedet på blokken (med accent) - for at der var meget lav fedtprocent i deres kebabber (kødet er frossent og hænger ikke på sådan een der drejer rundt).Jeg skulle bare sørge for at sige at de ikke skulle stege det i olie, og selvfølgelig droppe dressingen.Det er selvfølgelig fra sælger's mund, så jeg er meget skeptisk ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted April 6, 2003 Report Share Posted April 6, 2003 Dürum sharwarma er bare det bedste Så der ryger en ned en sjælden gang imellem. Uha det er godt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rune Posted April 6, 2003 Report Share Posted April 6, 2003 Brødet er hellere ikke ligefrem sundt. Lavet af hvedemel... masser af tomme kulhydrater. Rune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted April 6, 2003 Report Share Posted April 6, 2003 Tudefjæs! :D ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb M Posted April 7, 2003 Report Share Posted April 7, 2003 Hej selv..... dumme spørgsmål er dem der ikke bliver stilt...Så sandt, så sandt!Og den bedste kebab jeg har smagt var noget jeg fik i tyrkiet med ris og grøntsager... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted April 7, 2003 Report Share Posted April 7, 2003 Ad, grøntsager! Hehe :lol2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumb&Dumber Posted April 9, 2003 Report Share Posted April 9, 2003 (edited) -----> FitSmokerDet gør jeg ved at jeg kender en gut der er restauratør, som leverer mig det kød der skal til, og så laver jeg det på grillen eller i ovnen underg grillen...Iøvrigt så har han lært mig at lam ikke bare er lam, men det lamme kød der er godt at spise er avlet til det, så de ikke får den her ulækre "uldsmag".Det er klart, at der rent faktisk stadig findes RESTAURATØRER der laver en ordenlig kebab. Det er bare ikke typisk i grillen nede om hjørnet det sker. Der er det mængde der giver penge, ikke kvalivarer. Jeg skal dog så sige at hvis det er frosset frem for at hænge på spyd flere dage i træk, sådan at de laver det "frisk fra frys", så er det formnetlig helt rigtigt hvad han siger....så fjern bare kniven igen, nogen kunne komme til skade ;) Edited April 9, 2003 by Dumb&Dumber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.