bonux Posted April 28, 2003 Report Share Posted April 28, 2003 jeg mener at jeg på et tidspunkt så noget med nogle hjemmelavede muslibarer på et tidspunkt. Jeg har nu prøvet at finde dem men uden held :( nogen ideer????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoosier Posted April 28, 2003 Report Share Posted April 28, 2003 (edited) Kan det måske være denne her? Mener også, at have set en anden opskrift et sted - prøver lige at lede lidt videre.Tilføjelse: Her var den anden tråd, jeg tænkte på. Edited April 28, 2003 by Hoosier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonux Posted April 28, 2003 Author Report Share Posted April 28, 2003 mange tak for svar B) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TF vol. II Posted April 28, 2003 Report Share Posted April 28, 2003 Den har været oppe og vende før, men jeg erindrer ikke at der nogensinder er kommet et svar på om proteinerne kan tåle at blive opvarmet i ovnen? Ellers er det jo lidt spild.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSB Harry Posted April 29, 2003 Report Share Posted April 29, 2003 De skal ikke i ovnen ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dillerman Posted April 29, 2003 Report Share Posted April 29, 2003 Hvis proteiner ikke kan tåle at blive opvarmet, kan det så ikke være ret ligemeget at spise kød (med mindre der er råt )? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TF vol. II Posted April 29, 2003 Report Share Posted April 29, 2003 Harry:bag i 35 min ved 175 graderAltså uden at være påståelig vil jeg mene at det er udtryk for at skal i ovnen :) Dillerman:Nu kunne man/jeg godt forestille sig, at processen med at isolere proteinerne gør dem følsomme over for varme. Og især da ingen vil lægge navn til at de med sikkerhed kan sige at det ikke er tilfældet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSB Harry Posted April 29, 2003 Report Share Posted April 29, 2003 TF - vær lige så venlig og tjekke nr to opskrift. Nul ovn - uden at være påståelig TF - proteinpulver er da ikke isoleret proteiner og hvad er det for en proces du snakker om?? For når du isolerer/spalter et protein, så får du aminosyrer, men da det kun er proteinpulver der bliver brugt i opskrifterne. Og mig bekendt skulle det ikke tage skade ved opvarmning <_< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TF vol. II Posted April 29, 2003 Report Share Posted April 29, 2003 UPS - da jeg skimmede opskiften igennem læste jeg den som en energibar uden protein. Nå, men så har vi jo begge to ret :D Det jeg mente var øhhh, altså man må jo starte med et eller flere udgangsmateriale® som man forarbejder og tilsætter smag. Vupti: proteinpulver. :angry: det er lidt foruroligende; her går man og putter noget i halsen man ikke ved hvordan er forarbejdet.Hvordan laver man proteinpulver? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.