Kreatin


iksåkreativ
 Share

Recommended Posts

o,25 g pr fedtfri masse i en 5 dages loadingfase (fordelt over 4 potioner), hvorefter der fortsættes med 1/3 som vedligeholdelse (fordelt over 2 potioner).

Du kan indtage kreatinen på ale tænkelige måder undtaget at sniffe den B) Mest almindelig er at blande den i kakaomælk, vand, juice...

Link to comment
Share on other sites

... forresten

skal man blive ved med at tage, for at bevare den posetive effekt?, eller er de resultater man opnår vedvarende?

tror du har misforstået effekten af kreatin lidt. Kreatinen gør dig i stand til at restituere hurtigere, hvilket er en effekt, du kun opnår i den periode, hvor du tager kreatinen. Den muskeløgning du opnår har ikke direkte noget med kreatinen at gøre, og bliver derfor bibeholdt, skulle du stoppe med kreatin igen.

Link to comment
Share on other sites

Der har været noget diskussion om renheden af forskelligt kreatin på baggrund af nogle undersøgelser. Det er selvfølgeligt vigtigt at produktet er så rent som muligt. Kan desværre ikke huske kilden. Er der andre der kender til dette og kan bidrage med noget?

Link to comment
Share on other sites

Yep, Frisbee har ret. Check at der står Creapure på det kreatin du har udset dig. Creapure er en kvalitetsstempling således at du sikrer dig et kreatin produkt der lever op til en vis standard."

Creapure er et produktnavn for Kreatin fra Degussa. Når du ser det på et produkt kan du være ret sikker på at du betaler en god overpris for ganske almindelig kreatin.

Link to comment
Share on other sites

Frygten for "uren" kreatin er efterhånden ubegrundet, idet kreatin idag er en std.-vare på linje med dåsetomater. En stor del af de kendte leverandører får deres kreatin fra de samme fabrikker, så kvaliteten er stort set den samme.

Masseproduktionen har også drevet priserne ned på et niveau, hvor det ikke kan betale sig at importere suspekt kreatin fra østen.

Køber man fra et hvilken som helst af de store leverandører, kan man være tryg ved kvaliteten. Risikoen for at få ødelagt deres brand name er simpelthen for stor til at de tør sende noget lort på markedet.

Link to comment
Share on other sites

Mon ikke det var på tide at vores moderatorer kastede et blik på disse slet skjulte reklameindlæg.

Kronborg - hvis du vil reklamere på MOL, hvorfor så ikke lave en aftale med Morten og så betale for det, i stedet for denne taberagtige måde at promovere produkterne på.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share