Denne artikel er en del af vores store guide omkring bedste proteinpulver.

Antallet af kalorier i proteinpulver svinger alt efter hvilken type proteinpulver der er tale om. De fleste har dog meget få kalorier i forhold til mængden af protein.

Hvor mange kalorier er der i proteinpulver

Der er cirka 400 kalorier i 100 gram proteinpulver, hvis vi tager en gennemsnitlig whey proteinpulver. Hvor mange kalorier der er, kan dog svinge meget fra proteinpulver til proteinpulver.

Typer af proteinpulver – Hvor mange kalorier er der i

Der findes i grove træk 3 forskellige typer af proteinpulver

Whey proteinpulver 

Dette er med længder den mest anvendte form for proteinpulver. Whey proteinpulver har ofte et forholdsvist højt indhold af protein(40-85%), bliver lavet i et utal af smage og kan købes til fornuftige priser.

Proteinpulver isolat

Dette er den mest koncentrerede form for proteinpulver der bliver lavt. Her får du ofte mellem 80-93 procent protein, dog er prisen noget højere og smag udvalget er også en del mindre.

Weight gainer

Weight gainer er det proteinpulver med lavt indhold af protein, ofte ligger indholdet af protein på mellem 25-40 %. Her får du også et ok bredt udvalg af smage og priserne er også fornuftige. Dog vælger de fleste som ønsker at tage på, blot at spise noget mere i stedet for at weight gainer, men det kan for nogle mennesker være svært. Det er her weight gainer proteinpulver kommer til sin ret. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *