Proteinpulver til vægttab

Denne artikel er en del af vores store guide omkring bedste proteinpulver.

Rigtig mange producenter og forhandlere forsøger at gøre proteinpulver til andet end det i virkeligheden er, et protein kosttilskud.

Proteinpulver til vægttab

Hvis dit primære ønske er at tabe sig og ikke at tage på i muskler. Så giver det ikke mening at bruge proteinpulver til vægttab.

Proteinpulver gør dig ikke mæt

Når du gerne vil tabe dig handle det om at være i kalorie underskud, ikke andet. Derfor giver det god mening at spise noget som har få kalorier, men samtidig giver en høj mæthedsfornemmelse.

Proteinpulver gør det nemt for dig at indtage ekstra proteiner hvis du ønsker at tage på i muskler, men hjælpen sjældent særligt meget på din sult. 

Tab dig og tag på i muskler

Ønsker du at tabe dig, samtidig med at du tager på i muskler så kan proteinpulver godt give mening. Det er nemlig en nem og kalorielet måde at få ekstra proteiner i din hverdag.

Det skal dog siges, at det kun er muligt i meget få tilfælde at bygge muskler mens du taber dig.

For de fleste mennesker vil det nemlig kun være muligt hvis du er i kalorieoverskud, hvor du så ikke vil tabe. Men hvis du overvægtig, kan dette være en mulighed.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]