Sole E35

Hvis du er på udkig efter en absolut lækker, velproduceret og professionel crosstrainer til dig eget hjem, så er Sole E35 formentlig meget relevant for dig at overveje. Denne maskine er fremstillet for at give dig alt, hvad du måtte kunne forvente af en crosstrainer, samtidig med at den er bygget i høj kvalitet, i robuste materialer og med mange lækre funktioner.

Fra fabrikken får du fem års garanti på dele og elektronik, mens du har livstidsgaranti på selve rammen. Netop dette er et godt bevis på, hvorfor Sole er så vellidt blandt både professionelle og almindelige motionister hele verden over. Særligt er Sole kendt for deres gode design og høje kvalitet af udstyr, som imødekommer de flestes – selv de kræsne motionsudøveres – træningsbehov.

 • Sole E35
  Sole E35
  Denne Sole E35, er en test vinder i flere lande. Her får du en maskine som har indbygget bluetooth, så har du mulighed for at overføre alt din date til din telefon eller din tablet. Modellen er fra 2016, og kommer med et svinghjul på 11,4 kg. Maskinen er opbygget så den har hele fire hjul, og derved opnår du den bedste mulige stabile træning. Derudover er maskinen næsten lydløs. Dette er en maskine som faktisk vil give dig følsenen af du ret faktisk er til stede i et fitnesscenter. Maskinen har en engvægt på hele 111 kg, og som personvægt anbefales der en vægt på 150 kg. Maskinen har indbygget en rampevinkle så, du har muligheder for at træne flere dele af din krop, i forskel til så mange andre crosstrainer. Maskinen har et flot LED display, og har hele 10 forskellige træningsprogrammer som du kan benytte i din træning. Du kan udover og se de forskellige træningsprogrammer på din maskine os se ting som, puls, pulsmåling (Der er indbygget puls i begge håndtag) Du vil os mulighed for, at tilslutter din MP3 afspiller, hvorpå du kan afspille din musik i de indbyggede højtalere. Du vil have mulighed udover de indbygget træningsprogrammer, mulighed for at benytte dig af de 20 forskellige modstandsniveauer, som ligeledes ér indbygget i maskinen. Dette gør at maskinen både kan bruges af nye bruger af en crosstrainer, men os de mere erfarne brugere. Maskinen er i samarbejdet med andre fysioterapeuter lavet i et utroligt elegant design. Selve designet er udformet i en 2 graders hældning, som skulle reducere din belastning på dine ankler samt dine knæ. Derudover har du mulighed for at justere dine fodpedaler i hele 3 forskellige niveauer, så den skulle give dig endnu mere komfort. Anmeldelse: Det eneste jeg ikke kunne lide ved denne maskine, er tiden jeg brugte på og samle den! Dette var ganske udfordrende. Men når den nu er samlet, er den bare WOW. Denne maskine er alle pengene hver. Du skal dog under din samling af maskinen, være helt sikker på hjulene er helt rene, ellers kan dette godt skabe udfordringer. Maskinen har et utroligt dejligt flow og virker naturlig, og du kan endda lave 2 personlige programmer på selve maskinen. Dette er en maskine der er ligeså god som i fitness. Ingen lyde overhovedet, den eneste lyd som du vil hører under din træning, er når du bruger det laveste program, på din maskine. Jeg er en person på 44, og jeg vejer 102kg. Jeg har aldrig oplevet maskinen har haft problemer med min vægt. Jeg har nu haft maskinen i 3 år, og dette er bare den bedste maskine, køb den hvis du ønsker kvalitet.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   abilicaonline.dk -27%12.900 0 12.900 Læs mere

   

  Fordele ved denne crosstrainer:

  • Svinghjul på hele 13,5 kg
  • Skridtlængde på 50 cm for langt og behageligt løb
  • Lang og fordelagtig fabriksgaranti
  • Transporthjul nedenunder som gør den nem at flytte rundt på
  • Kan tilslutte med Bluetooth og har Bluetooth højttalere.

  Ulemper ved denne crosstrainer:

  • Fylder mere end mange andre crosstrainere til hjemmebrug
  • Kan ikke foldes sammen
  • Skridtlængden kan ikke tilpasses.

  Det skal du overveje, før du køber en crosstrainer til hjemmet

  En crosstrainer er en utroligt god måde at sikre dig, at du får trænet på en alsidig og sund måde i dit eget hjem. En crosstrainer behøver nemlig hverken at være kedelig eller ensformig at træne på, og med en crosstrainer i eliteklassen får du for eksempel samme luksuriøse oplevelse derhjemme, som hvis du trænede i et center.

  En crosstrainer er således ideel til dig, som gerne vil have mulighed for at træne selv, når det passer dig derhjemme. Omvendt er den ikke en god løsning til dig, som foretrækker at træne med andre. Her vil en veninde eller ven, som kan lide at træne på samme måde som dig være en god idé at alliere dig med.

  Disse ting bør du som minimum overveje, inden du køber en crosstrainer til hjemmet:

  • Hvor stor en crosstrainer har du plads til?
  • Hvor ofte regner du med at skulle anvende den?
  • Har du mulighed for at planlægge et træningsprogram til dig selv på en crosstrainer?
  • Hvilke funktioner er vigtige for dig at have?

  Funktioner og fordele ved Sole E35

  Som sagt er Sole E35 en crosstrainer, som i høj grad ligger i eliteklassen inden for hjemmemaskiner til træning. Derfor er den også fyldt med lækre funktioner, som giver dig masser af fordele til din træning i hjemmet, og som er med til at gøre motion lidt sjovere.

  • 30 modstandsniveauer: Med hele 30 forskellige belastningsniveauer kan du i høj grad tilpasse din træning, så den er skræddersyet netop til dig og dine behov. Du kan langsomt øge din styrke og bygge både din udholdenhed og dine muskler op effektivt.
  • Lydløs træning: Fordi modstandsniveauerne er elektroniske, så er denne maskine utroligt lydløs. Det er måske ikke noget, du tænker over, inden du køber en ny maskine, men du vil med garanti nyde godt af det med tiden. Det betyder nemlig, at du ikke bliver så træt i hovedet af larmen, som ellers kan være tilfældet ved nogle af de billigere maskiner af dårligere byggekvalitet.
  • Fodpedaler kan tilpasses: En særligt fordelagtig funktion, som denne crosstrainer tilbyder, er, at du har mulighed for at tilpasse fodpedalerne, så de passer til netop dig.
  • Synkroniserer nemt med mobilapps: Hvis du er glad for at anvende forskellige apps til din træning, så vil du nyde godt af netop denne funktion. Sole E35 giver dig nemlig gode muligheder for at synkronisere med mobilapps, så du for eksempel kan gemme din træning i en app og holde styr på din udvikling.
  • Tabletholder: Mange foretrækker at have underholdning, mens de træner. Det får tiden til at gå hurtigere, og det kan hjælpe på din udholdenhed, når det bliver tungt og hårdt på maskinen. Ser du din yndlingsserie, eller lytter du til god og energisk musik, mens du træner, kan sessionen føles mere positiv og kan give dig et ekstra skud energi.
  • Bluetooth højttalere: En anden fordel ved netop denne crosstrainer er din mulighed for at anvende de indbyggede Bluetooth højttalere. På den måde er det endnu lettere at høre musik eller lignende. Du kan for eksempel have din mobil liggende ved siden af maskinen på et bord, men stadig streame musik gennem højttalerne, så du kan komme rigtigt i stemning til at give den gas.
  • 50 cm skridtlængde: Fordi svinghjulet sidder i fronten af Sole E35, så får du mulighed for det klassiske lange elliptiske løb, som crosstrainere er afholdte og kendte for over hele verden. Den store skridtlængde sikrer dig stor dynamisk bevægelsesomfang og kan gøre, at du kommer i et komfortabelt og naturligt flow.

  Konklusion på anmeldelse

  Hvis du søger en crosstrainer, som kan give dig en professionel og luksuriøs følelse i hjemmet, så er Sole E35 et usandsynligt godt bud. Her får du rig mulighed for at træne på dine præmisser, og du kan nemt tilpasse din træning, så den er skræddersyet til dine krav og dine motionsmål.

  Denne crosstrainer er blandt de absolut bedste i eliteklassen og imponerer anmeldere og brugere gang på gang. Er du en krævende, kræsen og garvet motionsudøver på en crosstrainer, vil denne model således være det helt oplagte valg.

  Er dit budget mindre, eller er dine krav ikke så høje, kan du formentlig nøjes med en crosstrainer i mellemklassen i stedt for.