ibroken

Medlemmer
 • Content count

  414
 • Joined

 • Last visited

About ibroken

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Storkøbenhavn
 • Interesser
  Vægtløftning
 1. Anbefal en riskoger

  Meget hjælpsomt, folkens.
 2. Anbefal en riskoger

  Nogen, der kan anbefale en god riskoger, der holder mere end blot 3-4 måneder? Den skal kunne holde til at blive brugt hver dag. Har en fra OBH Nordica, der gav op lige pludseligt. Vil investere i en mere holdbar riskoger nu, men kan sgu ikke finde nogle anmeldelser eller lignende på nettet, hvor jeg kan vurdere ud fra andres meninger. Så hvis I tør anbefale nogle, så sig lige til. Tak på forhånd.
 3. Allergi

  Det gør jeg. Tak for det ;)
 4. Allergi

  Ja okay. Forstod ikke den sidste del af dit indlæg med lægen?
 5. Allergi

  Så det er sikkert at bruge, kan jeg læse. Er det almindelig håndkøb hos apoteket eller kræver det recept?
 6. Allergi

  Hvis man står og har noget allergi over for pollen og måske skal til at indtage medicin mod det, kan det så påvirke muskelvækst eller energiniveau på en eller anden måde? Jeg har mindre symptomer, dog kan jeg godt leve med det, hvis jeg ved at medicin vil påvirke træningen. Lyder måske lidt latterligt for nogen, men vil shu bare vide om det har indflydelse i træningen ved at indtage medicin mod pollen?
 7. Energiboostere

  Jack3d hører jeg kun godt om. Men ellers er der også godt brug af NO-Xplode og Super Pump blandt folk jeg kender.
 8. Fedtsyrer

  Send en privat besked så med linket? Og tak for svaret, Jan. Vil lige se hvilket produkt teddy snakker om..
 9. Fedtsyrer

  Biosym tager cirka 300kr for 220 kapsler, hvoraf dosseringen ligger på 4 kapsler om dagen. EyeQ indeholder 360 kapsler til næsten samme pris, hvoraf dosseringen er på 2 kapsler om dagen. På det punkt er det nok billigere. Gider hellere ikke betale mere for essentielle fedtsyrer. Burde jeg bare satse på EyeQ i stedet?
 10. Fedtsyrer

  Altså, jeg valgte umiddelbart bare det første fedtsyrer produkt som de fleste jeg kender anbefalede. Har dog aldrig rigtigt undersøgt, hvad der er bedst af produkter indtil nu. Det der EyeQ ser faktisk interessant ud. Dog kunne jeg ikke rigtigt konkludere så meget ud fra Jan's indlæg udover at Biosym måske vildleder med deres reklamer..?
 11. Fedtsyrer

  Hvilket kosttilskud bruger I, når det kommer til indtagelse af omega 3-6-9 fedtsyrer? Grunden til jeg spørger er, at jeg selv bruger Biosym EPA-GLA+ og ville høre, hvad andre bruger og hvorfor. Hvad skal man gå efter - indholdsmæssigt - hvis man er ude efter de sunde fedtsyrer gennem tilskud?
 12. Spørgsmål ang. protein behov.

  Prøv BSN Syntha-6 med chokolade eller cookies. Det smager utroligt godt og er sikkert bedre end de mærker, du har prøvet. Det er måske lidt halvdyrt, men sådan er det.
 13. Konkurrence bodybuilding

  Hvad er din højde og evt. fedtprocent, hvis du ved det? Synes at 90kg lyder ret vildt for en 17-årig, men selvfølgelig også imponerende, hvis størstedelen er muskelmasse.
 14. 10 % off my protein

  Er forvirret her.. Hvilken kode snakker du om?
 15. Vægttræning og korrekt teknik.

  Nogen, der kan fortælle mig lidt om, hvilken vigtighed bredden af ens fødder har under eksempelvis stiff-legged deadlift, squat og front squat? Hvor bredt burde man stå med fødderne og skal tæerne peje lidt skrådt eller stå lige? Har hørt at man ligger anderledes pres på benenes muskler ved at variere ens fodstand..