Miehan

Medlemmer
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  Miehan reacted to MissIndividual in Crosstraining + vægttabsfrustrationer..please hjælp!   
  Intervaltræning er super nice :) jeg er også begyndt at variere min træning generelt. Nu både crosstræner jeg, cykler, styrketræner lidt, går rigtigt meget og løber lidt. Herligt, at få variation i tingene. Vil også snart til at svømme. Det er så dejligt at mærke, hvordan man kan bruge kroppen på så mange forskellige måder :)
 2. Like
  Miehan reacted to MaKuMa in En lille historie!   
  Ingen tvivl om, at det har været kosten, der har drevet værket. Jeg har et ligevægtsindtag omkring 24-2500 kalorier, og sørger så for at spise 1300-1400 kalorier, hvor jeg antager, at gulerødder/peber er gratis kost. Det har været nemt nok.
  Men for at svare på dit spørgsmål: Jeg har altid elsket at gå, og derfor er størstedelen af motionsdelen faktisk lange gåture på 10 km. eller mere. Og det er faktisk ikke engang fordi, at jeg har fået cyklet min daglige time ret mange dage nu jeg tænker efter. Det har primært været gåben, der har trukket læsset.
  Det er jeg glad for at høre :)
  Det med at gå i stå oplevede jeg også. Det handler om en mental træthed over det at ville tabe sig, og dybest set handler det om, tror jeg, at være tilfreds med hver enkelt kalorie man er i underskud på en dag. Jeg har altid haft en tendens til at planlægge hvor mange kalorier jeg vil være i underskud (således man kan planlægge, hvornår det er slut). Men den taktik har indimellem straffet mig.
  Alternativt kan du gøre det, jeg kalder: "at nulstille". Det er noget med at tage en dag, hvor du spiser op til dit ligevægtsindtag af de ting du godt kan lide, og så giver du den fuld skrald den kommende dag. Jeg er altid mest motiveret for at tabe mig, når jeg lige har været usund, så det plejer faktisk at hjælpe.
  For mit vedkommende har jeg fået en kronisk angst for at blive overvægtig igen, og det er nok det, der driver det for mig. Men held og lykke :)
 3. Like
  Miehan reacted to MaKuMa in En lille historie!   
  For 5-6 år siden sad jeg på disse sider.

  Jeg vejede 132 kg. og var deprimeret over mig selv, fordi selvværdet nu engang er helt i bund i sådan en situation. Jeg var på et tidspunkt så langt nede, at jeg overvejede om tilværelsen var det hele værd. Jeg fandt trøst i at se, via Motion-Online.dk, at jeg ikke var den eneste, der havde problemer med vægten. Jeg var altså derhenne, hvor andres ulykke var den eneste trøst.

  Det tog mig noget tid at få taget mig sammen til at ændre min livsstil, mest fordi jeg forbandt det med tanken om sult, ubehagelig træning og afsavn. Og alt dette mens, man måtte give afkald på en masse socialt, fordi man ikke kan drikke øl i samme omfang som andre, når man taber sig. Jeg prøvede lidt forskellige måder og "tankesystemer" (den grundlæggende approach man har inde i sit hoved). Det begyndte lige så stille at vende, da jeg fik anskaffet mig en motionscykel og gav den en times opmærksomhed på daglig basis. Min kost var dog stadig elendig. Jeg spiste ikke så meget som før, men stadig de samme dårlige ting.

  På et tidspunkt havde jeg tabt mig 10 kg. på den måde, og jeg fandt tilbage til Motion-Online.dk, som jeg fulgte intenst derefter. Jeg havde på dette tidspunkt været på mental slankekur i et halvt års tid, og undrede mig over alt det jeg hørte om folk, der tabte sig meget hurtigt. Det kunne jeg slet ikke genkende. Der gik det op for mig, lidt efter lidt, at det var kosten den var gal med. Jeg fulgte siderne og fik sat mig grundigt ind i kostaspektet, og i løbet af det næste halve år røg jeg ned på 100 kg.

  Oprindeligt, da jeg var på 132 kg., var 100 kg. min målsætning. Men efterhånden som jeg nærmede mig de 100, så fik jeg mod på mere. Derfor satte jeg 85 kg. som et nyt mål. Hvad jeg dog ikke havde taget højde for på dette tidspunkt var, at en slankekur (som det var på det tidspunkt) slider ekstremt meget mentalt, fordi man er i et stadie, hvor mad og motion betyder forholdsvist meget. Man er simpelthen mentalt slidt ned af det, og derfor gik det fuldstændig i stå omkring de 100 kg. Jeg fik løbende overbevist mig selv om, at folk på 100 kg. jo ikke er tykke. Min kost blev langsomt dårlig igen, som følge af alle de afsavn jeg havde lidt, men eftersom jeg talte kalorier så gik det aldrig helt galt. Der lå stadig en nagen i mit baghoved om, at jeg gerne ville tabe mig det sidste. Omkring nytår, hvor jeg var på 105 kg. (jeg havde fået en kæreste, som lavede god mad), besluttede jeg mig for, at NU skulle det være.

  Jeg ændrede min kost permanent: Scrambled Eggs med skinke/bacon/kylling mindst en gang om dagen, og i udgangspunktet proteinholdig kost. Jeg skar ned på min store last franskbrød, ligesom jeg holdt mig stort set fra pizza og anden fastfood. Den eneste acceptable last har været alkohol.

  I dag viste vægten så 87 kg. og jeg fandt et billede af dengang jeg var størst. Hold kæft en forskel. Næste mål er nu en syv kg. mere hen over sommeren, og det bliver intet problem, fordi kosten nu er helt på plads. Det er så stort set kun motionen, der regulerer, hvor hurtigt jeg ønsker at tabe mig. Og det i sig selv er en stor motivator.

  Motion-Online har været mig en stor hjælp i hele mit forløb. At kunne læse om andres erfaringer, gode såvel som dårlige, har været givende. Jeg har fået tilegnet mig en stor viden om kost, som også kan tilskrives sidens brugere. Det vil jeg gerne sige tak for. Jeg håber, at denne historie kan være et lys i mørket for de mennesker, der sidder derud som 132 kg. eller større, og overvejer om det er det hele værd. For når sandheden skal frem, så var det en historie som denne, der i sin tid satte mig igang.

  Jeg lovede mig selv, tilbage i 2007, at når jeg en dag "nåede i mål", så ville jeg lave en lignende historie. Det være hermed gjort! Nyd livet og tak!

 4. Like
  Miehan reacted to jonas1234 in Crosstraining + vægttabsfrustrationer..please hjælp!   
  Måske ikke for dig, men trådstarter fik tilsyneladende lidt ud af det.
  Hvis du har viden og information at bidrage med, jamen så kom da gerne ud af busket - sure opstøt hjælper i hvert fald ingen.
 5. Like
  Miehan reacted to Cat in Hjælp - 'ny' i det her!   
  Jeg tænker at det også vil være gavnligt at du supplere med noget grønt i din mad?
 6. Like
  Miehan reacted to mfie88 in Jeg vil gerne tabe mig   
  Først og fremmest vil jeg lige sige at du er jo slet ikke tyk! Din vægt og højde passer fint sammen.. Derudover er du kun 13 år og du er højest sandsynligt ikke færdig med at vokse.. Jeg synes bestemt ikke du skal tabe dig og 1150 kcal om dagen lyder helt vildt lavt for en dreng..
  Selvfølgelig er det godt at tænke over hvad man spiser, men det må ikke blive så ekstremt i så tidlig en alder at man lever for så lidt kcal.
  Mit råd er at du istedet for skærer alt sukker/slik ud af din kost og kun spiser det til særlige lejligheder. Derudover så spis langsomt ved hvert måltid, men husk altid at spise dig mæt. Få lidt mere grønt ind i din kost og drik vand når du skal slukke tørsten.. Det skal nok udligne sig på et tidspunkt :)
 7. Like
  Miehan reacted to CloudHands in Reality check: Kalorieunderskud, men tager på alligevel...?   
  Nåh bare en lille update når nu jeg brugte jeres tid forleden...
  Jeg er meget glad for jeres forskellige indspark og selvom at jeg ikke endnu er kommet til en konklusion vedrørende mit vægttabs stagnation, så har det været fint bare lige at få vendt mine tanker med nogle andre.
  I selvindsigtens skærende lys da jeg først fik skrevet tingene ned sort på hvidt og endda fik nogle kommentarer, så tog jeg den beslutning at skære endnu en smule i mit energiindtag og uanset om det er det der spiller en rolle eller ej, så er jeg for første gang i mere end 3 måneder nu begyndt at tabe vægt igen.
  Det er ganske muligt, at jeg har overvurderet enten mit energiforbrug eller undervurderet mit energiindtag og det er slet ikke usandsynligt at min krop har nedjusteret noget forbrænding på baggrund af at have ligget i underskud i lang tid. Jeg er også blevet ældre, meeeeeen jeg tror ikke at det er der skoen trykker ;)
  Og selvfølgelig skal jeg se at få noget mere søvn... Det er bare svært med alle de ting jeg gerne vil i livet og i særdeleshed når man har børn.
 8. Like
  Miehan reacted to Rassep in Styrketræning ifht. Vægttab   
  Og JA - i know.
  Men mit mål er jo ikke at ha' en ganske normal pigekrop. Mit mål er at ha' en kickass mega stram pigekrop.. ;-) Lidt ligesom nå mænderne træner derudaf for at få større muller.
 9. Like
  Miehan reacted to Polunda in Mindre muskelmasse tak!   
  arbejd på dit skønhedsideal og elsk dine muskuløse ben vil du ikke nok?!
 10. Like
  Miehan reacted to KN.D in Nyt liv / vægttab trænning søges NU ! Østerbro KBH   
  Sådan!
  Jeg har været (og stadigvæk er) i samme situation´som dig. Jeg gjorde det at jeg tog kontakt til fitness.dk (men går ud fra at fitness world levere det samme) - fik en aftale med en træner som sammen med mig lagde et personligt program for mig. Det vigtige for mig er ikke, at have fokus på vægttab (selvom det absolut er en gevinst) Men det at jeg får lagt min livsstil om, sådan at træning bliver en del af identiteten. Jeg skal ind i en rutine der hedder 3x fitness om ugen (mandag, onsdag og lørdag) samt to gange løb. Og den rutine skulle gerne følge mig resten af livet. Jeg er super glad for at min krop allerede føles mere funktionel efter en lille månedes tid.
  For at være tro imod min egen filosofi har jeg endnu ikke været på vægten, selvom det har været fristende til tider :-)
  Jeg træner i fitness.dk på nygårdsvej og ude i Valby
 11. Like
  Miehan reacted to Retchen in Vægttab på 20 kg.   
  Det samme gør jeg. Jeg startede min kur, da jeg selv vejede 75 kg, for der var jeg tyk - alt for tyk. Men det er ikke sikkert, at du er det. Pointe: Vi er alle bygget forskelligt. :)
 12. Like
  Miehan reacted to tjr in Hvor ligger jeg på skalaen?   
  PS:
  Strong is the new skinny