albertjensen

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by albertjensen

  1. Man skal ligge i kalorieoverskud for at opbygge muskler, det har jeg forstået. Men mit spørgsmål går på, om det kalorieoverskud man går rundt med i form af fedt i kroppen også tæller med. Altså, jeg er nok lidt rund om mavsen, og - indrømmet - da nok også lidt stor bagpå. Kan man anskue det sådanne, at den fedt kan omsættes til muskel, og man derfor ret beset først behøver at ligge i kalorieoverskud med sin kost, når kropsfedtet er omsat?

    Med venlig hilsen Albert Jensen

  2. 9 minutter siden, mugge skrev:

    Har du snakket med din læge. Få en henvisning til en fysioterapeut, som kan sætte dig igang med noget genoptræning.

    Indtil da,skal du ganske rigtigt undgå skulderøvelser og bænkpres.

    Af rygøvelser kan du lave hyper extensions. Du kan lave alle benøvelser. Og du kan jo bruge tiden til at lave en masse squat og få helt styr på din squatteknik. Så vil du ikke have spildt tiden, selv om du ikke kan lave så meget overkrop.

     

    Jeg har først tid hos læge senere på måneden, og ja der skal noget genoptræning til. Angående øvelser, hvad så med bend over row, curl og kickback - vil det belaste skulderen?

  3. Så har jeg desværre været uheldig og pådraget mig en skulderskade. Jeg prøvede først at holde en til to ugers pause, men det kom desværre igen hver gang, så jeg må bide i det sure æble og indstille mig på en længere periode, hvor jeg ikke kommer til at kunne træne optimalt, men hvor jeg skal køre et langvarigt genoptræningsforløb.

    Men – og her kommer mit spørgsmål – jeg kan vel godt fortsat træne de øvelser, der ikke involvere skuldre? Skulderøvelser er selv sagt ude af billede den næste tid – det samme gør sig vel gældende for bænkpres? Og hvad med ryg? Mave og ben er der vel ikke noget i vejen for at træne, men hvordan med bi- og triceps, kan jeg holde dem ved lige uden at overbelaste min skulder?

    Det hele er lidt noget lort, men der er simpelthen ikke andet at gøre end at tage det lange, seje træk og få de ting i orden, så det ikke sætter sig.

  4. Hej, jeg har ret svært ved at tage på, så nu har jeg overvejet at købe noget proteinpulver, men så har jeg fundet ud af, at der også er noget, der hedder Weight gainer, hvor der er blandet kulhydrat i proteinpulveret. Måske er det nærmere det, jeg skal bruge?

    Her kan man forresten læse om, at en anbefaler at blande kulhydrater i sin proteinpulver: http://www.bodylab.dk/indtage-kreatin.aspkan man så sige, at han laver sin egen weight gainer på den måde? Eller vil det give en bedre effekt at købe egentlig weight gainer som her: http://www.bodyman.dk/shop/weight-gainer-58c1.html ?

  5. Det skulle forstås med et glimt i øjet.

    Dette: "Jeg spørger jo bare til, hvordan andre forholder sig til, at ændringer i deres hverdag påvirker ens træning."

    Svaret er, som jeg allerede har skrevet, at det gør det ikke. Det handler om fokus og viljkestyrkje.

    Hvis du virkelig gerne vil styrketræne, falder brikkerne automatisk på plads.

    Jeg har trænet i over 12 år. Jeg har en grov ide om hvad viljestyrke og fokus er i stand til.

    Du vil forstå det jeg har skrevet med tiden.

    Jamen, så beklager jeg oprigtigt. Jeg opfattede dig som en troll udfra dit indlæg - jeg kender ikke de forskellige brugere herinde og ved, hvad de står for.

  6. Det kan siges meget kort:

    Tag dig sammen

    Vi andre arbejder også. Brug din viljestyrke.

    Hvis du vil træne, får du trænet.

    Hvis du piver, får du også derefter.

    /Kim

    Hehe - total-tumpen Kim er på banen ;) Hvem har skrevet noget om at pive? Jeg spørger jo bare til, hvordan andre forholder sig til, at ændringer i deres hverdag påvirker ens træning. Fair nok, at du ikke har noget at byde ind med, men dermed udelukker du jo også dig selv fra at deltage i debatten...

  7. Hej, jeg startede med at styrketræne i marts, og det har været rigtig godt at komme i gang. Da jeg startede var jeg ledig, og der var masser af tid og overskud til det, men nu har jeg heldigvis fået arbejde, men det betyder så også, at jeg ikke har samme energi, og derfor har jeg problemer med at holde min træning ved lige. Ofte når jeg er færdig med arbejde orker jeg ikke at skulle træne, og dte er virkelig ærgerligt synes jeg. Jeg ville helst kunne fortsætte. Hvordan griber man det an? Kan det være en idé at begynde at bruge koffein-tabletter forud for træningen?

    Albert

  8. Nå, nu har jeg været i gang i omkring tre en halv måned, og jeg synes, det er som om, jeg har ramt en eller anden mur, hvor jeg ikke kan løfte tungere, selvom jeg har løftet det samme i "længere" tid. Er det normalt her et par måneder efter, man er begyndt? Jeg tænkter, at man måske rammer en eller anden "begynderform" rimeligt hurtigt, hvorefter der skal meget mere arbejde til for at rykke sig. Lidt sådan føles det. Nå, jeg ville bare høre, om det er normalt, eller om det bare er mig, der gør et eller andet helt galt.


    -Albert

  9. Mit navn er Albert, og jeg startede for kort tide siden på styrkeretæning. Jeg har målt, så jeg kan følge lidt med og jeg er på en måned vokset en halv centimeter i omkreds af overarm - siger det noget om, hvorvidt jeg er på rette vej, eller tyder det på, at jeg kan træne mere effektivt? Altså, hvor hurtigt går det?


    Albert

  10. Hej Albertjensen

    Der kan være rigtig mange årsager til at du er begyndt at få smerter og det er svært at finde årsagen via nettet. Det mest optimale vil være at gå til en fysioterapeut og få checket hvad der er årsagen og gennemgå dine øvelser for at checke at du udføre dem korrekt. Alternativet til en fys er at lave en træningssession med en bekendt der har styr på øvelser og teknik.

    Hvad angår udstrækning mm. så er parametre der er meget forskellige fra person til person. Jeg laver nogle forskellige udstrækninger der netop rammer de dele af min krop er usmidige og spænder op, andre laver ingen og andre igen laver udstrækning for hele kroppen.

    Opvarmning variere også meget. Mange laver opvarmning ved at lave øvelsen uden vægt, der efter et par lette sæt før de køre de gentagelser de har planlagt, andre cykler/løber 10-15min. Igen personlig smag og behag, prøv dig frem og se hvad du syntes bedst om.

    Okay - hvordan får man så sådanne smerter til at forsvinde igen? Sker det af sig selv? :ninja:

  11. Hej, jeg begyndte at styrketræne for lidt over to måneder siden, jeg kører dette program: http://www.motion-online.dk/styrketraening/styrke_-_oevelser/komplet_traening_med_haandvaegte/tre gange om ugen med så tunge vægte, som jeg nu kan klare. Det har været dejligt at komme igang med, føler virkelig det giver mig noget. Men nu er jeg så begyndt at få smerter i nakke og skuldre. Hvad kan det skyldes, og hvad skal man gøre anderledes eller være opmærksom på? Er det fordi, jeg skal bruge mindre vægt? Er det manglende opvarmning? Og hvordan varmer man i så fald op til styrketræning? Og udstrækninger - kan det vfære det, der skal til? Og hvordan strækker man ud efter styrketræning? Det er virkelig noget møg, hvis jeg bliver nødt til at tage en længere pause med det nu.

    Jeg læste på et andet forum ang. styrketræning og nakkeproblemer en, der skrev, at man skulle lade være med at "løfte med nakken", og det har han garanteret ret i, men hvad betyder det, og hvordan undgår man at gøre det?

    Ja, det var mange spørgsmål fra en nybegynder, men jeg håber, der er nogen, der kan hjælpe lidt. Jeg vil helst ikke lægge træningen på hylden.