Nu skal det være !!


FujiChrash
 Share

Recommended Posts

Hej du

Nu ved jeg ikke om der er andre der har foreslået det, men hvis du godt kan lide at cykle og er typen der godt kan lide at få sved på panden med nogle efterfølgende gode resultater...så kan jeg anbefale Spinning. Det er her jeg selv har tabt mange kilo med hurtige resultater. Så er der så også kosten selvfølgelig.

:)

Link to comment
Share on other sites

Kan forstå du meget gerne vil tabe dig. Et godt råd er som de andre os har nævnt at være i kcal underskud. Og ikke være på slankekur(sultekur). Motion er os meget vigtigt, og næsten alle kan finde plads til at få dyrket ½-1 times motion om dagen hvis de lige rykker nogen ting. Bare alm gåtur, cykel, svømning og løbning kan gøre en stor forskel.

En kostplan tager lidt lang tid at sætte sammen og er ikke alle der har tid til det. Men man kan istedet for at lave en kostplan spise de 5-6 måltider om dagen, ikke for fed (fedt indeholder cirka 7 kcal pr gram) eller for mange kcal, i passende mængder self.

Havregryn, rugbrød, kød fra fisk og fjerkræ og grønsager er gode madvarer, som indeholder en masse god næring til kroppen. Synes også salat er godt. Vil nok blive trampet på nu fordi der er folk som siger det kun er vand, men det mætter og det har ikke et særlig højt antal kcal/fedt/kulhydrater pr 100 g. Man kunne jo også kombinere salaten med grønsagerne, smager også godt. Nu nævner du os du spiser meget fransbrød, synes du skulle udskifte det med rugbrød da fransbrød ikke indeholder ret mange fibre, men mange kulhydrater. Desuden mætter fransbrød heller ikke så meget som rugbrød.

Edited by jenz
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share