Danlindberg Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Jeg har købt Promax 85+ proteinpulver, med vanille smag. Hvis man blander det med skummetmælk smaget det meget hen af vanilleis.Så er mit spørgsmål om der sker noget hvis man fryser protein ned, altså sammen med mælken så det bliver til soft ice:)? Har det nogen negativ indflydelse på kroppens optagelsen af proteinpulveret eller andet?M.V.H. DanPå forhånd tak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
søren Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Jeg har købt Promax 85+ proteinpulver, med vanille smag. Hvis man blander det med skummetmælk smaget det meget hen af vanilleis.Så er mit spørgsmål om der sker noget hvis man fryser protein ned, altså sammen med mælken så det bliver til soft ice:)? Har det nogen negativ indflydelse på kroppens optagelsen af proteinpulveret eller andet?M.V.H. DanPå forhånd tak!der skulle ikke være noget i vejen for at fryse proteinet.. ved ikke om smagen ændres lidt ved det.. sandsynligvis ikke.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phil Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Hvis dets egenskaber ændrer sig ved opvarmning, kunne man så ikke forestille sig det samme ved nedfrysning? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nummi Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 jeg har selv promax, og når du fryser det, eller når det har været i fryseren i et stykke tid bliver den en hel tyk og klam masse. KAN IKKE ANBEFALESmen smag selv ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comedian Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Hvis dets egenskaber ændrer sig ved opvarmning, kunne man så ikke forestille sig det samme ved nedfrysning?Grunden til at proteiner ændrer sig ved opvarmning, er, at de denaturerer og deres struktur ødelægges. Umiddelbart har jeg ingen viden om at det samme skulle gøre sig gældende med nedfrysning, men skal ikke udelukke det. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SGA Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Protein kan sagtens tåle nedfrysning, det er "stærkt" nok til at tåle en nedfrysning, og denaturer derfor ikke ved det. Det er kun ting som vitaminer og mineraler der ikke har for godt af en nedfrysning. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
incognito Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 jeg har selv promax, og når du fryser det, eller når det har været i fryseren i et stykke tid bliver den en hel tyk og klam masse. KAN IKKE ANBEFALESmen smag selv ;)var det noget du allerede havde blandet? For ellers lyder det lidt spøjst.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valdemar Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Off topic: Vitaminer ødelægges kun i ubetydelig grad af nedfrysning. Faktisk indeholder frosne grøntsager ofte flere vitaminer end dem fra grøntafdelingen i supermarkedet. Mineraler påvirkes stort set ikke af nedfrysning. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danlindberg Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 (edited) Mange tak for hjælpen...Jeg har kigget til det her i morges, og det ligner da is:)Så, vil jeg smage det her i aften. Edited June 7, 2006 by Danlindberg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaMotta Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Mange tak for hjælpen...Jeg har kigget til det her i morges, og det ligner da is:)Så, vil jeg smage det her i aften.Det sker intet ved at fryse proteinpulver. Du har vel bare fået en stor klump af en protein shake. Det kan vel ikke kaldes soft ice!? Du få jo heller ikke vanilie is af at smide mælk+vaniliepulver i fryseren, vel..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.