JUNK de LUXE Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Hey MOLboere,jeg vil høre om ikke i kunne give jeres besyv med om mit kcal beregning er korrekt ved min frokost (indtages i kantine, og derfor ingen vægt). Jeg har vedhæftet et billed af hvad jeg f.eks. fik at spise idag, og har forsøgt at redegøre for hvad der er i det... Det skal nævnes at vores kantine gør meget ud af at lave mad som er energirigtig, lav på kcal og sundt. Jeg har ingen værdier for deres mad endnu, men de er ved at udarbejde en side hvor man kan se flere detaljer om deres retter.Frokost1041 kcalAgurk30 g, 3 kcalBønnespirer, 30 g, 10 kcalDressing, Beauvais Thousand Island 3%, 10 g, 9 kcalGrønne bønner, 20 g, 5 kcalKylling, brystfilet, 1,5%, 100 g, 98 kcalKylling, vinge, kød og skind, 100 g, 186 kcalMajs, Bon Appetit, 30 g, 26 kcalPasta, kogt, 50 g, 68 kcalPeanuts og græskarkerner, ristede, 30 g, 177 kcalRejer i lage, 25 g, 22 kcalRugbrød, Levebrød, Fuldkornsgrov, Schulstad, 45 g, 87 kcalSkummetmælk, Arla, 200 g, 67 kcalÆg, 87 g, 133 kcalÆggesalat, Irma, 40 g, 128 kcalÆrter, grønne, 30 g, 21 kcalPå forhånd tak for hjælpen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JUNK de LUXE Posted September 21, 2009 Author Report Share Posted September 21, 2009 Er der slet ikke nogen som kan hjælpe med et kvalificeret gæt? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregers TF Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Umiddelbart ser det ikke helt skævt ud.Men hvis du er i gang med sådan et udregningsprojekt, kan du så ikke tage en vægt med og så notere ned mens du fylder på? Det er da ærgelig at lave et stykke arbejde baseret på gætværk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.