Gregers TF

Medlemmer
  • Posts

    13,807
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    319

Everything posted by Gregers TF

  1. Jeg hiver den ikke i to dele - trods alt. Og jeg kan jo bare lade være med at accelerere om kap med bilerne, når vi får grønt i lyskrydsene og med at køre antrit - hvad jeg heller ikke rigtigt har gjort i de sidste år. Jeg er faktisk mere bekymret for det slør der er i forgaflen - om der er en sammenhæng eller ej. Men det står og falder på om man kan blive bikefittet på forhånd, og ende med en størrelsesguide. Jeg har ikke fået svar endnu, så bikefitteren skriger åbenbart ikke efter kunder. 92,75 kg igen i dag og jeg er temmelig træt i benene efter i går. Småkramperne i læggene kan også mærkes . Tager nok ned i DSBs center og træner overkrop efter fyraften. Men benene skal ingenting lave og tror måske de snart skal have en “rigtig” pause.
  2. Inden jeg kørte til Jylland, nåede jeg en halv time på Skrumlet med lidt intervaller og tre kvarter med en hurtig fullbody. Ingen jeg gik i seng i går, blev det til et par sæt kropshævninger og et enkelt sæt dips. Efter frokost i dag, 2x3/3 med ynkelige watt, laaaaangt under hvad jeg trådte i januar. Efter nogle minutter hvor jeg trillede stille for at komme til hægterne, hoppede jeg i en bot-gruppe i zone 3 (watt) / 4( puls) og kørte indtil jeg rundede to timer. Selvom det går skidt, så overvejer jeg kraftigt en ny cykel alligevel, nu der er mulighed for 12-speed-kassetter med tætte gear. Selvom jeg ikke træder så mange watt, så er styrketræningen effektiv og jeg er ret sikker på at lirke expanderen løs i forgaflen, hvis jeg antritter all-out. Jeg er sgu lidt nervøs for alt det fleks der er i forgaflen - og det var jo ikke sådan lige at sætte en anden på. Cyklen er nu også over 10 år. 10 år med 90-95 kg på sadlen og masser af spurt og antrit. Og uden varsel inden carbon knækker, så…. Hvis jeg skal nå at slide en ny cykel op, så er det også ved at være nu og den nuværende holder næppe min tid ud, med mindre jeg stiller træskoene ret hurtigt. Plan A er en SL8. Heino har den med et fedt hjulsæt, så den er 100% plug´n play. Er i kontakt med en bikefitter, om mulighederne for at købe den i de rette mål. Jeg gider ikke bruge tid og formuer på at få trukket kabler, indtil det er lykkes med at finde rette frempind osv, Det er mange penge for en cykel til en gammel vatnisse, men nu jeg kører på mine cykler i ti års tid, så er den årlige afskrivning jo ikke stor i forhold til hvad mange andre bruger. Og beslutningen er SLET ikke taget endnu….
  3. Jeg kom selvfølgelig til at liiige at tylle en proteindrik mere. Helt unødvendigt, da proteintælleren landede på 281 gram. 3400 kcal i alt og vægten uændret. Men dejligt at få sovet over 9 timer, selvom det ikke rigtigt gjorde noget for vægten. Jeg skal desværre møde allerede 10:43. Det giver dog muligheder for at omrokere lidt på nogle gøremål og måske få cyklet, inden jeg kører til Jylland i morgen. Det er efterhånden længe siden jeg har haft høj puls.
  4. Hæ - den måtte jeg seriøst sidde og småklukke af. Tilbage til i morges - 93,2 kg. Kan ske at jeg kan klemme vægten ned men det er sgu en værre kamp ikke at tage det på igen. Irriterende nok, så sætter det sig på dunken. Omvendt kunne jeg mærke til træning, at der bare var et andet umph end i sidste uge. Slaget er tabt i denne omgang, da jeg skal til Gørding i weekenden og de spiser ikke så man taber sig. Så jeg har lidt opgivet på forhånd. Nede hos “underboen”: Kropshævninger: 4 sæt - 2 med hvert sig greb, omend nogle andre greb end herhjemme Arnold pres: 3 sæt Bicepcurl: 2 sæt Bænkpres: Sidst hvor jeg trænede med stang, gav overkroppen nogle knæklyde, da jeg bicepcurlede bagefter. Normale knæklyde men i store led, så det lød dybt og voldsomt. For nu ikke at risikere skade, så ville jeg gå tilbage til at køre den med håndvægte. Lidt noget hø, for der er ikke et stativ i nærheden af bænken, så de skal op fra gulvet - hvilket jeg er ret pylret over pga armen. Men… håndvægtene går kun til 28 kg, så armen holder. Det er bare lige let nok - næste gang tester jeg brystmaskinen: Bænkpres, DB: 2 sæt m mange reps Frask pres: 2 sæt Knæløft i stativ for nedre mave: 2 sæt Hypers: 2 sæt Efter arbejde: Stående læg BW: 4 sæt Ingen træning i morgen og heller intet vækkeur. Det er lige offensivt nok, at stå op for at træne når jeg skal møde før kl 11. I næste arbejdsblok skal jeg endda møde før kl 10, så der kommer uret til at ringe, bare for ikke at komme for sent Jeg har talt kalorier i dag og det ser håbefuldt ud. Hvis jeg ikke vågner sulten og ellers får sovet igennem, burde jeg kunne komme under 93 igen i morgen Eftersom der er meget stille oppe hos overboen, så er han vist gået i seng, så selvom klokken kun er 23:15, så vil jeg også gå i kassen nu.
  5. Jeg bør måske tilføje, at man generelt har udsyn langt frem og der ikke kommer ting ind på banen fra siden. Så det er ikke så kritisk ikke at se ud af forruden i toget som i bil. I nogle lande må man gerne kigge i sin mobil mens man kører - der er sikkert regler for HVOR meget. I Japan var det for 10-15 år siden sådan, at hvis lokoføreren blev forsinket, så skulle han sidde og regne ud, mens han kørte, hvor hurtigt han så skulle køre, for at være på næste station til tiden. Med papir og blyant! Vi har btw. to procedurer, når der er vigtig at kigge ud: Kørsel på sigt: Max 40 km/t eller efter forholdene og vi skal standse foran enhver forhindring. Kørsel med skærpet udkig: Max 60 km/t og vi bliver ikke slagtet hvis vi rammer noget. På S-tog har vi kun “på sigt”, efter det digitale signalsystem blev indført. Ellers brugte vi mest “på sigt” når vi kunne afspore, bule toget eller noget andet. Personer i sporet udløste kun skærpet udkig Nå - nu fik jeg brugt tiden på mere tog-snak, så træningen må noteres efter fyraften.
  6. Du skal altid overgå - jeg havde kun skinne på i to uger Mht radioen er det ikke så sort/hvidt. Den korte udgave er, at nogle få har ødelagt det for os andre, så man ikke længere ser gennem fingre med noget som faktisk altid HAR været forbudt, men har været set gennem fingre med. Argumentet er, at vi ikke kan høre lyd og mislyde. Lytter man med lav volumen og uden støjreduktion, så er det intet problem. Men nogle har prøvet ikke at høre når folk har hamret på førerrumsdøren eller råbt efter dem, når de har holdt ved perron. Der har også været et par personpåkørsler, som føreren hverken har set eller hørt. Enkelte kører også med store hovedtelefoner på, og det sender bare et skidt signal. Det kommer så samtidigt med en kampagne om at se ud af forruden. Da vi gik fra det gamle signalsystem med signaler udenfor og til det (snart ikke mere så) nye digitale signalsystem, blev vi mere eller mindre reduceret til dresserede aber. Når vi har sat toget i gang, kan vi trykke på en knap og så kører toget selv hen i rette fart og standser ved næste station. Vi KAN køre toget manuel (det gør jeg og nok 10% andre) men systemet er bygget til at genere os mest muligt. Der er ingen lyde, der gør opmærksom på at vi skal sætte farten ned (det er ellers helt normalt - nogle lande har også lyde når de må sætte farten op), så vi er nødt til konstant at glo ned i vores skærm for ikke at køre for hurtigt. Hvis vi kom til at køre for hurtigt før, så bremsede toget pænt ned til en passende hastighed og så fik vi kontrollen tilbage. I dag bremser toget all-out til det holder stille. Derefter skal vi kalde op og via en bøvlet procedure, få lov at køre videre. Selvom vi er et sted, hvor vi må køre 120, kan systemet sagtens forlange af vi ikke kører over f. eks. 60 km/t. Uden fysiske signaler kan kravet til den lavere hastighed komme over det hele, så man ikke kan lære det udenad. Og uden lyden til at signalere at “noget sker nu”, så skal man være på. 10-15% af tiden, skal vi køre langsommere end vi egentlig må og ville være passende. Derfor gider de fleste ikke køre selv men lader signalsystemet køre toget. Keder sig så og nogle ser fodbold, cykling eller sidder bare og surfer eller spiller. Det er jo på ingen måde acceptabelt. (Det er selvfølgelig kun nogle få, der er ekstreme og de gør det naturligvis heller ikke hele tiden ) Så radioen er en lille del af at større problem. Jeg kan i øvrigt forstå på snakken, at mange har tænkt sig at fortsætte med at høre radio/podcast/musik, så jeg ser lige tiden an. Jeg gider i hvert fald ikke at blandt de få der retter ind, hvis resten er ligeglade, når jeg kan stå inde for det jeg laver. Og jeg plejer vist normalt ikke at sætte hensyn og sikkerhed over styr, synes jeg. Gaaaaal, det har også været kedeligt i dag. Også fordi det nye signalsystem kører så ineffektivt, at der er lagt mere tid ind i køreplanen end før, så vi ligger og snegler rundt. Havde vi bare haft travlt…
  7. ÆÆÆÆV. Vi har lige fået en tolkning af regler om brug af elektroniske midler under togfremførsel. Vi må ikke længere høre musik eller radio. Så ingen hollandsk taleradio til mig, de vanlige 3-6 timer dagligt. Eftersom jeg ikke kan få fri til aftenskole, så var det da dødsstødet til projektet, omend det jo har stået mere eller mindre stille.
  8. Tænkte sgu nok at det var et skift, der gjorde det. Hvor længe skal du have armen fikseret? Håber det går at få sovet - det tog mig nogle dage, indtil jeg fandt en god måde at ligge på. Og beklager, hvis jeg spørger for meget
  9. Vægt uændret 92,45 kg - fik heller ikke talt kalorier i går Ham der sorterer arbejdstiderne, så jeg møder mellem 10 og 13 men tættest muligt på 13, har været på ferie, så nu kører jeg afløserens sortering: 10-13 uden detaljen med senest muligt. Så op klokken 7 og så alligevel en energidrik fra morgenstunden - selvom je ellers var stoppet. Ned til “underboen” og træne: Læg i benpres: 4 sæt a 10-12 reps Benpres: opbygning til 10x240 og 2 sæt med 1 rir med stakken = 260 = helt det sædvanlige Liggende lårcurl: 1 sæt meget lav vægt. Er sikker på at min knæ ikke ville kunne lide den med belastning men skulle lige prøve maskinen. Siddende lårcurl: 2 sæt udvekslingen er meget mystisk: næsten ingen belastning i udstrakt fase men den blive fæl tung, når benene er bøjede. For nogle år siden havde de været FOR underligt men det er fedt for knæet, da det er i den strakte fase, den øvelse gør knuder. Men med let vægt, så går det fint. KB-squat: 1 sæt med 30 kg (god dybde og god stræk i ballerne men for let), 1 sæt med 40 kg (ikke dybt nok da KB er stor) Balleøvelsen som jeg ikke ved hvad hedder: 1 sæt Hjemme: 15 minutte på Zwift. Watty i zone 1 men puls i zone 2, nu benene var brugte. Nu på arbejde……
  10. Ud på cykelbanen og som sædvanligt undervurderede jeg både tiden til transport og at gøre mig klar. 10 minutter inde i opvarmningen, trillede jeg med. Først for mig selv og så med de andre. Så tre holdløb på 16 omgange med det langsommeste hold. Heldigvis med overskud - trods alt. Derefter en 4/4 (hver m/k har 8 omganges føring i træk: 3 på blå streg og 4 oppe ved barrieren) - den blev sluttet af med holdløb på 8 omgange. Til sidst “afrulning” men tempoet steg undervejs, så til sidst bakkede jeg ud, så jeg fik tid til at få pulsen ned mens jeg stadig kørte. (lol - godt med social stress-puls i de to første pauser) Ved 18-tiden daffede jeg ned i det nye motionscenter. Med anderledes udstyr bliver det lidt sært at træne og svært at huske, men vistnok: Kropshævninger: 4 sæt - 2 med overhåndsgreb og to med næsten-neutralt Bænkpres m stang: 5 sæt - andet sæt på skråbænk men det føltes som noget jeg kunne gå i stykker af, så det bakkede jeg ud af. Arnold pres: 2 sæt - ikke ret tungt Bicepcurl: 2 sæt Tricep pushdowns: 3 sæt - underlig udveksling, så begyndte alt for let og endte med 15-stakken. Det bliver med en arm fremover. Mave-knæløft-ish: 2 sæt Hypers: 2 sæt Det er større end DSBs center men meget mindre end de kommercielle. Men bunkevis (helt bogstaveligt) af stænger i alle udformninger, “bolde”, dæk m hammer og KBs og håndvægte. De fleste maskiner er gamle. Benpresmaskinen er 100% magen til DSBs. Dsv meget bedre end de nye fancy maskiner, der ser fine ud men der bare ikke føltes lige så godt. De har en mange forskellige cardio-ting og også den dersens “crossfit-cykel”, hvor man også hiver i håndtag. Tror den er ond men glæder mig til en dag at prøve den. Det er ret old school men det holder forhåbentlig ballademagerne væk.
  11. Ej SHIT - stakkels dig. Det fungerer fint, faktisk. Jeg mangler måske 10% styrke og mellem en halv og en hel cm omkreds. Det drillede jo lidt de førte par år men i dag, hvis jeg ikke “mishandler” den, så mærker jeg intet. Styrt, spurt eller til parløb måske??? Jeg havde ikke forestillet mig, at man kunne rive den over på en cykel… Er den den store sene midt i leddet eller den lille der hæfter på underarmen? Rigtig god bedring - meld endelig tilbage.
  12. Den skal da beholde de høje fælge - de står jo perfekt til tykkelsen af rammerørene og farvemæssigt harmonerer det også. Og ja, det med krankarmslængde er ved at være in at kigge på. Især når man har en lidt gul dåbsattest, skulle der være fordele ved ikke at skulle krølles så meget sammen med pedalen i topstilling. Nu er det ved at være for sent for i år, men pedalerne på Skrumlet kan sættes i fire afstande, så det må jeg prøve at fifle med næste år. Altså hvis jeg husker det
  13. Som vanligt var min “frygt” for i går helt ubegrundet og det blev smadder hyggeligt. Ikke den sundeste dag (rå mængder slik chokolade fra Japan) men klokkede alligevel ind på 91,55 kg, hvilket er det laveste. Dog med en del snyd, da jeg var godt og vel tørstig da jeg vågnede. På Skrumlet i tre kvarter, før jeg havde vasketid. Kort opvarmning og “koldstart” med lidt vo2max-ish og så zone 3 for resten. Så er benene forhåbentligt acceptable på cykelbanen i morgen. Mht til træningsfremgang, så er der flere veje til Rom. Jeg har en (anden) cykelkollega, som denne vinter har hævet sit tonserniveau med omkring 30 watt, i forhold til de mange foregående år. Det er da OK når man har passeret de 40. Ingen intervaller. Ingen tanke for zoner. Men stram kæde i en time til halvanden til han er blevet træt, og roligt for resten. Men med en relativt stor volumen incl cykelpendling til/fra arbejde. Så nu ligger han og skyder 260-270 w af i en lille time, når han kører Zwiftløb og kører fra dem der plejer at krølle ham samme. Men det gider jeg ikke være misundelig på. Motionscenteret i blokken er åbnet, så lur mig om jeg ikke ender med at sidde endnu mellem to stole end jeg plejer. Gæt om jeg glæder mig til at komme fra banecykling i morgen
  14. Vægten 150g ned. Mens jeg ventede Kropshævninger: 2 sæt m ryggreb Dips: 2 sæt Stående læg m 22 kg: 2 sæt Mavebøjninger: 2 sæt Vipers: 2 sæt Ugens NL: Statue =standbeeld - direkte oversat ståbillede
  15. De forventede 5-6 grader til en fin cykeltur, blev kun til under 2 grader - det gider jeg ikke køre i. Gad heller ikke rigtigt Skrumlet, så endte med 4 timers rengøring i stedet. Vægten til morgen oppe på 92,0. Fik kørt 20 minutter (skulle møde halvtidligt og faldt i søvn efter uret ringede). Generelt let og 3 antrit. Nuldag igen i morgen; jeg skal med min bror over og besøge min søster. Det er vist omkring 15 år siden jeg sidst har set hende, så det er vel også på tide. Banecykling på tirsdag 3 ret tidlige arbejdsdage, hvor jeg ikke får cyklet. og så to dage til Jylland Kost og træning bliver noget hø i den næste ugens tid, og mentalt udfordrende med alle de mennesker jeg skal være sammen med - det bliver heeeeelt sikkert hyggeligt nok, alligevel
  16. 4200 kcal i går - vægt uændret. Jeg skulle møde efter kl 12 og det kriblede i kroppen: 4 sæt kropshævninger + 2 statiske hold 100 stående læg med 22 kg - pause i både bund og top (de sved til sidst) + 1 minut statisk på tæer til sidst (og den var faktisk også “sjov”)
  17. Måske skulle man droppe Skrumlet - det her ser altså sjovere ud: https://www.instagram.com/reel/C3_tLlToXFO/?igsh=MTIxYjk3b3l3NWY1Zg==
  18. Som altid på energidrik, blev det en fest. Heldigvis var jeg der alene, så efter et kvarters tid, røg trøjen af, så jeg ikke kogte over. Uret i motionslokalet går forkert (typisk DSB ), så jeg fik et kvarters bonustid at lege i, da jeg kom hjem med et tog senere end planlagt. Læg i benpres, 1 ben: 4 sæt a 8-12 reps Læg i benpres, 2 ben: 4 sæt ca 15 reps med nogle statisk hold i fail-fasen Benpres: den vanlige opbygning til 1 sæt med stakken minus to plader og 2 sæt med det hele Balleøvelse - denne gang med god tid, så ingen ondt i ryggen: 2 sæt Arnold pres: 2 sæt Bænkpres, DB: 3 sæt - dropsæt til sidst Bicepcurl: 3 sæt Tricep pushdowns: 2 sæt Mave i stativ: 2 sæt Hypers: 3 sæt Bænkpres - dropsæt i 3 trin Rotator cuff: 2 sæt Bænkpres: 1 sæt med relativ lav vægt 5 kvarter i alt Generelt slap igen i dag. Det skulle ikke undre mig, at det er pga. vægttabet, for det ville ikke være første gang, jeg kan ane en sammenhæng. Omvendt var det meget tydeligt i spejlene, at der er forsvundet lidt fedt. Det er nu alligevel lige før jeg hellere vil være veje mere, men jeg kommer ikke til at tage på med vilje.
  19. 3700 kcal i går - 100 gram lettere til morgen. Muuuhligvis hjulpet af 2+2 sæt kropshævninger og 2 x stående læg før sengetid. Jeg have håbet at køre ude i dag, men selvfølgelig skulle Sjællands enlige byge partout henover Avedøre. Gik og ventede på at vejene ville tørre men tvivlede. Så på Skrumlet i stedet. 5 x 8 minutter på FTP. Jeg snød lidt ekstra pause ind til sidst, for at være sikker på ikke at koge over. Og måske også fordi jeg havde tænkt mig at runde DSB og styrketræne, lidt senere. Senere er efterhånden overstået. Jeg gider ikke. Jeg blev alligevel for kvast og magter heller ikke at skulle stå som sild i en tønde, når jeg skal jeg hjem. Overfyldte tog er ikke den introverts livret. Nu håber jeg så at dette skriv, og den energidrik jeg drikker, kan få mig derind alligevel. Jeg har en feriedag i overmorgen, så hvis jeg får trænet i dag - og ikke overdriver det, så burde jeg være trænbar på fredag. Det er så også den sidste snydedrik. Jeg synes at kunne konkludere, at min sengetid skred ret voldsomt, de dage jeg drak sådan en fætter. Og det er jo også noget kemisk bras at fylde i kroppen. Nu er der ikke flere i køleskabet, så nu er den unode forhåbentlig blevet til datid.
  20. Atypisk morgen.vækkede mig lidt i 8. Normalt ville jeg kæmpe for at sove mere, men jeg stod op. Mens jeg lavede morgenkaffe, konstaterede jeg at jeg ikke var sulten og sprang morgenmaden over. Vægten uændret efter 3750 kcal i går. Efter frokost skulle jeg på cykelbanen og hente mit baghjul og bytte tandhjul, så 11:25 springer jeg på Skrumlet. Planen var pseudo-zone 2 og det passede fint, nu jeg en sjælden gang kørte på tom mave - udover kaffen m mælkepulver og sødemiddel. Jeg var heldig og fandt en afvekslende rute, og løbet af ingen tid har jeg kørt 30 minutter. Jeg lander på 90 minutter, der alle gik forbavsende hurtigt. Igen gjorde de småflyvske watt, at benene bagefter er relativt friske. Jeg kunne næsten finde på at køre igen. Men er klokken faktisk over 18, selvom det stadig er lyst. I kbh har vi vundet lige over fire timers dagslængde. Mit indre ur er en kende forvirret. Men det gør bestemt ikke noget!!!
  21. 3200 kcal - vægten 200 gram ned til 91,75 Det er trivielt at skrive det igen, men fridags-ugideligheden var dominerende. Fik efterhånden fundet Kermit-intervallerne frem på Zwift. Solen er begyndt at blive varm og Jorden var efterhånden roteret så meget, at jeg ville skulle køre i solen. At trodse vinden og køre udendørs. Det var heldigvis “lunt”, så jeg kunne lade det varmeste vintertøj blive hjemme. Gal jeg frøs om fingrene. Især. Overvejede at kyllinge ud men kom heldigvis ud i solen og så blev det rart. Ud på diget. 40/20´ere på udturen. Realistiske 130-140% 13 stk. 8 minutters pause og 10 x 40/20 på hjemturen. Jeg var ikke træt nok til at køre hjem, så ind over fælleden. På det lige stykke fik jeg vinden durk i smasken, så op på 120%. Efter knap halvandet minut letter en KÆMPE flok fugle på min højre side og trækker i lav højde henover mig. Huskede på Søren Pape, letter gassen og nyder øjeblikket. Jeg har aldrig været så tæt under en flok fugle. De drejer til højre og får modvind og går næsten i stå. Jeg finder op i vo2max igen, indtil jeg når “civilisterne” ved Ørestad, og går over til at vise fede Mammils fra den gode og hensynsfulde side. Tilbage på diget når jeg 7 x 30/30, indtil trafikken klumper og jeg bare følger med strømmen. Tager en lille omvej hjem: cykelstien ude ved Avedøre Holme. Fik kringlet det, så jeg kunne skyde to medium og en lidt kortere spurt af. Min gamle krop reagerer tiltagende mere “gammelt” på at blive presset over syregrænsen. Men det var alligevel sjovt i dag. Sjovt at improvisere både lidt intervaller og spurt efter humør. Og rart at komme hjem efter 1t 50m og føle at turen var for kort. De sidste to ture, har min højre/venstre balance været tilbage på min gamle med 51-52% i den ene side i stedet for 60. Jeg tror, at jeg har ramt DEN rigtige sadelhøjde på vintergeden, da jeg satte sadlen lidt op - den var MEGET lav i forhold til Skrumlet, som så helt sikkert har været FOR høj, men det føltes godt i knæet i den periode det drillede. Jeg fik først forleden fået sat sadlen lidt ned igen Problemet bliver så også at finde den rigtige højde på sommercyklen, for der træder jeg også 60/40. Men jeg ved faktisk ikke om sadlen er for høj eller lav - kun at jeg har pillet (for meget) med højden i de sidste par år. Jeg glemte lige en hurtig hollænder i går: En cykel = een fiets En knallert = een bromfiets. De kan også bruge een moped, men det synes jeg ikke klinger så sjovt som en brummecykel.
  22. Det er underligt med offentlige dødsfald. Som regel er jeg ret ligeglad men det med Søren Pape, var alligevel underligt. Jeg kendte han ikke og har aldrig stemt konservativt. Han må have udstrålet noget behageligt, ærligt eller noget andet positiv.
  23. På en eller anden måde formår jeg at brænde en masse kalorier af - selvom jeg jo ikke er ret fysisk aktiv på arbejde. I løbet af i går det sædvanlige mad. Hjemme ved 22-tiden: 50 gram havregryn m mælk. 450g skyr, 4 halvstore gulerødder, en kickstart (skulle have været i madpakken i dag , 1 æble, 2 store SodaStreamflasker og en proteinbar, da jeg vågnede voldsomt sulten kl 5. Igen mange kalorier: 3800 kcal i alt men holdt vægten på 91,95 kg. Benene kan ikke mærke styrketræningen, så en lille løsnetur på Skrumlet, her før arbejde, selvom jeg skal møde allerede kl 11.12 30 minutters zone 2, dog med 2 x 30 sekunder på 400-405 w til sidst, for lige at aktiveret skinkerne Kropshævninger: 2 sæt - ryggreb Bicepcurl: 2 sæt Stående læg på et ben: 2 sæt Mavebøjninger: 2 sæt
  24. Under 92. Lige: 91,95 kg - godt nok med lidt “snyd”, da jeg hverken havde gulerødder er peberfrugter, som jeg kunne spise efter fyraften i går. Men stadig. Jyllandsturen udsat et par uger, da ex´ens lillebror er død af kræft og hun som selvstændigt er kommet bagud med arbejdet.
  25. Det gode først: Det lortesystem jeg omtalte, har nogle funktioner der bliver aktiveret på mandag. Alligevel var det først ved den mail vi alle fik, at fagforeningen fik info om hvad det gik ud på. Den kære ledelse har ikke ville ud med NOGET som helst. Men de har efterfølgende holdt et møde om ændringerne og mine arbejdstider holder året ud. Om det er forhandlet frem eller det hele tiden har været meningen, ved jeg ikke. Der blev lavet en del andre aftaler, så det kan meget vel have indgået. De har btw udløst at folk igen tager overarbejde, så alle de aflysninger der har været siden januar, burde være fortid. Lidt styrketræning blev det også til. Det var ikke meget at rutte med, til aften. Arnold pres: 2 sæt - egentlig OK Benpres: 2 sæt med stakken. Kun 8 og 7 reps - sidste gang var der 3x10 og overskud til mere Bænkpres: 3 sæt - i stedet for 35´erne var jeg nede på 32,5 og på 30 i sidste sæt. Tricep pushdowns: 1 sæt - også 2,5 mindre end sidst Balleøvelse: 1 sæt. Begyndte at være presset på tiden og bevægelsen er ikke “banet ind” endnu. Fik sjusket og har fået en smule ondt i lænden. Ikke værre end jeg at tror at det går væk af sig selv. 4 kg mindre end sidst. Hypers: 2 sæt Nu følger enten to eller fire nuldage. Jeg tager til Jylland mandag ved 12-tiden. Egentlig efter jeg har vasket tøj. Men det kunne jeg jo gøre søndag aften og så cykle lidt i stedet for.