Gregers TF

Medlemmer
  • Posts

    13,964
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    335

Everything posted by Gregers TF

  1. Kaosmorgen. Det begyndte ellers godt, da jeg havde afsat tid til en lille tur på cyklen, inden jeg skulle hente den nye og videre til Jylland. Da jeg har kørt lidt, kan jeg godt regne ud at jeg har regnet en time forkert - den forkerte vej. Jeg vender hjem og får kørt nogle 30-sekunders med hård start, på hjemturen. Det er mange år siden sidst og dengang undrede jeg mig over at de gamle nisser, slet ikke “var med”. Nu ved jeg hvorfor Bwadr. 30 minutter i alt Panik til cykelhandleren, hvor jeg fik købt slange, ny kædepisk osv - for 1070kr opgraderinger. Jeg talte om at jeg gerne ville have sadlen lidt ned, så jeg var sikker på at cyklen kunne være i bilen. Så skulle han lige vise noget med sadelklampen som man ikke nåtte tabe ned i rammen. Det tog ham 20-30 minutter at få samlet det bagefter Da jeg var kommet hjem, og fumlede med at få forhjulet på, får jeg åbenbart rørt bremsegrebet, så klodserne er trykket lidt ind og bremser nu slæber. Men jeg var allerede langt bagefter tidsplanen, så har efterladt “problemerne” og er nu i Jylland. Jeg kører hjem lørdag aften og har heldigvis fri på søndag, så jeg kan nørkle med det, uden jeg skal irriteres over at skulle på arbejde.
  2. Jeg/vi (jeg er ovre hos ex´en) har et halvfagligt spørgsmål. Hvis du ikke kan/vil/må svare, så er det naturligvis 112% OK. De har købt noget lakseolie til deres hund. Det er billigere end til mennesker og nu undrer vi os over, om vi også kan indtage det, nu de påstår at fiskene er opdrættet til menneskeføde og det ikke umiddelbart er tilsat en masse. Essential foods THE OMEGA 3 OIL https://petlux.dk/products/essential-lakseolie-the-omega3-1-0-l?gad_source=1&gbraid=0AAAAApzLAwDOje3t3zgo8dWKk3IbPS6mp&gclid=EAIaIQobChMI2trS8oXFhwMVvkeRBR2zcSO9EAAYAiAAEgKXZvD_BwE
  3. Overboen holdt mig vågen og så blev jeg overtræt, så sov først kl 2. Og vågnede halv fire, da mine ben kogte og kløede, indtil jeg fik det meste af en liter vand i kroppen. Til gengæld har ex´en fået et videomøde i morgen, så jeg skal først være der kl 15, så jeg kan hente cyklen før jeg kører til Esbjerg. Kollegaen har solgt tricyklen. Jeg fik en 11-26-kassette i “bytte” til 1800 bobs. Han fik 6,6K af en gut på 1,97 , men han brugte også den meste af en dag på at gøre den ren, give den nye styrbånd osv, så det har nok løftet salgsprisen en del og det han han sgu fortjent at beholde.
  4. Jeps - det ville bestemt ikke gøre noget. Samme vægt igen. Og igen oppe til lyden af vækkeur. I min morgentræthed, fik jeg ikke trukket i DSBs mørkeblå sokker men bare mine grå tennissokker. Og opdagede det først da jeg skulle tage sko på. At skifte og først nå næste tog, og dermed også misse de 10 minutters buffertid, jeg plejer at have. Fiskedag i kantinen og fin grøntbuffet i dag. Mit tog hjem var lige kørt, da jeg selv var færdig, så planen var en hurtig tid i jernkælderen og bænkpresse og så hjem. Troede jeg, Men der var åbenbart 10-minuttersdrift senere end jeg regnede med, så jeg kunne faktisk komme hjem med det samme. Og i bad og ud på cyklen og 52 minutters tonsertur rundt om fælleden, før solen gik ned. Stadig mærkbar DOMS i ben, baller men især i læggene. Jeg kørte efter watt ud over diget. 9 minutter i medvinden og her blev det tydeligt, at jeg mangler noget af min astmamedicin. Jeg begyndte at hyle og måtte også bruge kræfter på at tømme/fylde lungerne, da den ubesværede vejrtrækning blev for overfladisk. Det er første gang jeg for alvor har været hæmmet. Jeg kunne godt have holdt wattene i lidt længere tid, men tror ikke jeg kunne finde flere watt - så skulle der mere ilt til. Det forklarer måske også at jeg wattmæssigt falder helt sammen når jeg ikke kan køre det på iltgælds-kontoen. Men i den store sammenhæng er det jo luksusproblemer Egentlig ganske underholdende med sådan en kort hård tur. Vel hjemme ville jeg lave 100 stående læg, så tog de 22 kg på ryggen. Efter 35 reps, kyllinger jeg ud. Det gør fuldstændigt afsindigt ondt oven i DOMSen. Nu er spørsmålet så, om jeg i morgen OMSIDER skal sove til jeg vågner af mig selv. Eller igen skal sætte det forbande vækkeur, så jeg kan hente cyklen før jeg skal på arbejde.
  5. Ikke på altanen men… lidt pinligt: I mikroovnen. Og ja - jeg er for nærig til at hælde kaffe ud, hvis jeg har drukket den for langsomt og den er blevet kold. Hvordan jeg kunne glemme den ved jeg ikke, andet end at jeg er i pænt søvnunderskud for tiden. Jeg opdagede ved et tilfælde i dag, at Heino Cykler i går sendte en SMS om at min cykel er klar. Det er en måned tidligere end forventet. Spørgsmålet er så om det er en fejl, Orbea har været hurtige, eller jeg bare var stresset i købssituationen og har fumlet rundt i månederne. Jeg har også husket forkert med noget andet mht cyklen, så det kan sagtens være det sidste. Det lidt triste er, at jeg skulle have forberedt bikefitteren i god tid, så han kunne skaffe den pedalarm der skal skiftes, og det har jeg jo så ikke fået gjort. Men mon ikke jeg alligevel kører på den før jeg først regnede med, så pyt.… … Vægten uændret 93,8 kg. Pæn DOMS i bryst, ben og baller. Har spist i kantinen i dag for at slippe for pauselokalet. Det er tydeligt, at driften har skiftet hænder. Portionerne er krøbet (to kartofler er lige til den fesne side, synes jeg) og udvalget i grøntbuffeten er også væsentlig mindre og slet ikke så spændende som før. Men jeg giver det lige nogle chancer mere. Det kunne være dejligt med lidt mere varieret (og varm) mad. Og når der alligevel ikke er nogen at tale med i pauselokalet, så kan jeg lige så godt sidde i kantinen. Der er toiletterne heller ikke ækelt klamme.
  6. Mit kaffekrus er blevet væk. Så stor er lejligheden heller ikke og slet ikke på bordplads. Jeg har sågar haft klør fem ned nede i alle tre affaldsposer. Jeg er spændt på hvor jeg finder det - hvis jeg finder det.
  7. Jeg nåede at opgive vejret men fik en gedigen gang vægttræning på kontoen i stedet: De 4 vanlige sæt kropshævninger Stående læg: 5 sæt m 22 kg, venstre ben brændt mere af end normalt og lå ca 5 reps under højre, så det fik lige to ekstra sæt med bw. Dødløft: 5 x 12x80, mine slatne underarme begynder at bøvle med grebet til sidst ss Bryst crossovers: opvsæt + 4 arbejdssæt Bænkpres m stang: 2 sæt m 60 kg - satsede at “knoglerne” holdt med den mindre vægt. Flere reps end ellers men var tæt på fail til sidst, så fint nok. Og næsten ingen knagen. Skulderpres: 3 sæt ss Bicepcurl: 3 sæt Pistols m støtte: 3 sæt ss Laterals DB: 3 sæt Hip thrust: 1x80, 2 x 10x100, Ikke synderligt komfortabelt med de 20 kg mere end sidst Desværre lukketid, så op i lejligheden: Alm mavebøjninger: 3 sæt ss Vipers: 3 sæt Fransk pres: 2 sæt Bulgarsk split squat med de 12 kg fra triceps: 10 reps - umiddelbart ingen knas fra knæet. Dejligt, for den kan let gøres til en balleøvelse og jeg er ikke ganske sikker på, at jeg bliver glad for hip thrust, når der kommer god vægt på og jeg ligger mast op mod kanten af en bænk. Jeg skal møde tidligt de næste to dage, så der får jeg ikke rørt en negl. Jeg er godt og vel træt i kroppen, så de to nuldage falder et tørt sted .…. Trist med Henrik Voldborg. Han var en stor “helt” i min sene barndom, hvor jeg nørdede vejr mere end de fleste og han var helt sikkert en del af forklaringen. Jeg ville også længe gerne være meteorolog, men vurderede senere at computerne ville gå ind og blot gøre det til “tilretning”, så det gad jeg alligevel ikke. (Der landede togkørslen så alligevel også). Jeg kan se på Fjæsen at mange stadig husker ham og kun for noget positivt. Det fortjente han bestemt også. R.I.P.
  8. 93,8 kg igen i dag Overboen har stadigvæk ferie (er i hvert fald hjemme) Kollegaen har fået ondt i armen, så den løse aftale om en cykeltur blev droppet. Desværre kommer jeg ikke tidligt op uden en aftale, så jeg nåede kun at lægge cykeltøjet klar på sengen og gå i bad, da det begyndte at regne ved 10:40-tiden. Ville så hoppe på MyWhoosh (gratis alternativ til Zwift), men der var en gigantisk opdatering med nye virtuelle veje. Efter fem minutter havde den kun nået at hente en mindre del, så jeg kørte efter watt i frihånd, ligesom udendørs. Det er vel egentlig også bedre end ERG-mode. Planen var 6 x 3/2 med pause i midten. Gik efter 10-20 watt mindre end jeg ville sigte efter udenfor men det første interval stod det klart, at jeg skulle pille 10 watt mere af. Til gengæld fik jeg trukket 8 i træk. 1 time: Pulsen flippede ud efter sidste interval, men det var heldigvis en fejl. Dykket i RPM i sidste interval er omvendt rigtigt nok. Jeg var på 101% og kunne ikke længere holde wattene uden at “snyde” i kortere eller længere tid ved at gå i større gear, for at lægge belastningen mere på lår end på kredsløbet. Men jeg nåede at spekulere over, om hjertet faktisk VAR flippet ud, nu jeg tidligere har undret mig over pulsen. Da jeg stod af cyklen, rystede og sitrede benene ret hidsigt, så de har fået store tæsk. Men jeg overvejer alligevel om jeg skal køre ud i aften, hvis vejret bliver til det.
  9. Oppe ved vækkeur for tredje dag i træk. Det er normalt (for andre) i denne underlige civilisation, men jeg mærker tydeligt nu, at energien er suget ud af mig. Kørte ned til kollegaen for at cykle en tur i det utroligt lækre vejr. Vi havde talt om at smide lidt spurter ind, men det endte uden gøgl. De 20 minutter ned til ham var med halvstram kæde og jeg kørte også lidt halvhårdt på det sidste af vejen hjem, i håb om at vække benene til i morgen. Umiddelbart efter en Tesla kommer ud fra en sidevej uden at overholde vigepligten (der var frit på Køgevej, så den fortsatte ud på vejen uden jeg behøvede bremse ret meget), kommer der en yngre mand på cykel for fuld skrue. Han så sig først for, da jeg var i gang med at undvige at pløje ham ned. At folk misser vigepligten med en halv meter måske en hel, det får jeg ikke ondt i maven over. Shit kan ske. Men at man slet ikke er forberedt på / er ligeglad med, at der er noget på “den forkerte side” af hajtænderne, fatter jeg ikke.
  10. Småtidligt oppe for at køre med kollega og frue. 90 km i alt, de yderste 10 transport hver vej. Fuldstændigt grotesk vissen i benene. Selvom tempo og watt var små, var de pænt pressede, så jeg sad 100% på hjul de sidste 15-20 km vi kørte samlet. Efter et nogle timer var jeg forbi til mad og havde tricyklen med. Heldigvis faldt ideen i god jord. Og heldigvis er jeg stadig glad for at være sluppet af med den.
  11. Hvad Fanden, Kermit… Har du lånt et par af dine bibs ud til Klamme Jack (0:51 og frem)
  12. Vægten faldet et par hundrede gram - efter en sjældent tung nattesøvn. Benene OK efter i går. Havde cykelskoene ikke været til afstinkning (jeg har normalt ikke sure tæer - heller ikke i træningssko eller til banecykling. Men når landevejsskoene har været i regnvejr, så bliver de satme giftige) i fryseren, havde jeg nok kørt en tur. Jeg skulle først møde 12:56 og nåede at blive rastløs, så Kropshævninger i loftbøjlerne med overhåndsgreb: 3 sæt Sportsfyssen: Arnold pres: 2 sæt ss Bicepscurl: 3 sæt Tricep pushdown: 1 sæt Det begyndte at stramme med tiden, så op i lejligheden. Jeg kunne godt nå Fransk pres: 2 sæt I skrivende stund på vej til arbejde. Jeg skal møde halvtidligt, så en nuldag i morgen.
  13. Ikke at jeg bidrager med noget visdom - kun egen undren. Jeg er generelt stærkere i højre side end i venstre. Selvom jeg er venstrehåndet og også har bedst motorik i venstre ben. Men min h/v-balance ligger ofte omkring 54/46 - altså træder jeg alligevel flest watt med venstre ben. Undtaget er dog i spurter, hvor det højre laver mest. Inden jeg fik mus i venstre knæ, lå jeg ret konsekvent på 49/51. Så efter jeg fik mus i knæet, så træder jeg hårdere med det “dårlige” ben. Nogle gange lever kroppen bare sit eget ulogiske liv. Stadig spændende om du kan udligne noget af det. Satser du så på øvelser med et ben af gangen? For ellers kan du nok let ende med at dit stærke ben trykker mest. Man kan “koncentrere” sig lidt ud af det, men når det virkelig bliver tungt, så vil det gode ben bare virkelig gerne byde ind og overtage festen. Og så synes jeg naturligvis, at det er enormt hyggeligt, at du deler min beherskede falden-på-halen for zone 2
  14. Ingen lyde for overboen men underboerne havde gang i et morgenskænderi, en times tid før mit vækkeur skulle ringe. Noget tungere end i går men stadig under 94 kg Jeg var træt og sløv, så nåede ikke ud før regnen kom. Det så ud til at være tørt over Amager, så jeg kørte alligevel ud. Planen var lange intervaller ud og hjem over diget, men benene var fuldstændigt slukkede, så jeg knækkede det over i 4x 4/2. Stadig OK oppe i Vo2max-zonen, så selvom der manglede lidt watt, så tæller det vel alligevel. 52 minutter: Sportsfyssen: Dødløft: 5 x 11x80 Pistols m støtte: 2 sæt Bryst crossovers: 3 sæt Hjemme: Alm mavebøjninger: 2 sæt Vipers: 2 sæt Nu arbejde :-)
  15. Var nede i sportsfyssen. Jeg må ikke glemme at holde skulderen knase-fri. Arnold pres: 3 sæt - lidt lettere, men jeg har heller ikke trænet den ret tit på det sidste. Laterals, kabel: 3 sæt Kickback m strakt arm: 2 sæt Rotator cuff: 2 sæt Jeg er ved at gå ud af mit fede skind. Det har været lunt og vindstille. En cykeltur ville have været fuldstændig fantastisk lækker. Tror bare at lårene ret hurtigt ville gå ned efter spurterne tidligere, så jeg undlod. Let tudende indvendigt I stedet napper jeg nu de vanlige 4 sæt kropshævninger og supersætter med læg.
  16. KK - det er kommet med alderen. Og er nok også mere fristende tæt på Kbh. Ellers ender jeg med kun at køre en brøkdel af turen på “rigtige” veje. Selv til Amager, ligger de yderste 13-14 minutter på krøllede stier med masser af “civilister”. Jeg savner at have “landet” tæt på. Udover overboen (som har ferie ), var det også en stor grund til at jeg gerne ville have overtaget min brors lejlighed, i udkanten af Hillerød. Henrik - godt nummer. Jeg gætter på at det er noget af det, som bare lyder EKSTRA godt i bilen (hvordan det så kan være). I øvrigt nu der er “rigtige” biler med, så skal du have ros for at finde alle de flotte og/eller gamle biler, som du poster fotos af. De findes overhovedet ikke her i området. … 93,6 kg - det bør jeg jo nok glæde mig over. Benene var brugte efter i går. Til gengæld er der nu kun DOMS i højre lår. Men ud ville jeg. Og udholdenhedstræthed behøver ikke nødvendigvis hæmme det eksplosive, så ud på diget og køre antrit og småspurter. 9 antrit på ca 6 sekunder hvert 90ende sekund. Lidt pause og så fem spurter på 10-12 sekunder på hjemvejen. De to første pauser var på tre minutter og de sidste var på fire. På hjemvejen fik jeg fundet plads til 4 siddende spurter på ca 10 sekunder i lavt gear. Den første spurt i første gear, gik ligesom sidst: jeg spolede ud og trådte huller i luften. Det kan vist ikke være produktivt, så de næste tre i lidt højere gear. Når nu ja-hatten er fremme, så har jeg også genfundet glæden ved sprinttræning. Det er blevet lige så sjovt som det var i gamle dage. Dog 1. Lidt øv at jeg får ondt i højre albue af det - altså ikke i lortearmen men den anden 2. Stadig underligt at lave noget træning, hvor jeg er lidt på glat-is, og ikke aner om det er torskedumt hvad jeg laver. Men jeg har klart bedre sprint-watt end for to måneder siden, så noget godt gør det. 1t 04m Og så måtte skruen i topcappen igen spændes (denne gang en kvart omgang), da jeg havde lirket expanderen i forgaflen lidt op. Håber den nye cykel er bedre på dette punkt.
  17. Tak for svar. Jeg er “oppe på” at satse på en banan efter hhv en og to timer. Har kun plads til to i lommerne. Især det med restitution og ikke at bøvle med sult bagefter er områder, hvor jeg godt kunne tænke mig en forbedring. Så jeg skal helt sikkert eksperimentere med at indtage mere, her det sidste af sommeren.
  18. Nu vi i anden sammenhæng var inde på fransk musik. Da jeg så billedet “af manden” og de første sekunder hørte scratch, så var nysgerrigheden stor. Det blev belønnet, for lydbilledet ændrer sig mere end normalt gennem nummeret. Om man så er til det, er jo så noget andet.
  19. Over 94 kg. Det havde jeg ikke set komme. Og xxxxxxx, hvor er jeg pisse træt af det. Det hjalp nok heller ikke, at jeg kom til at gå i seng med ørebøffer og musik på youtube, så den var pænt over 02, før jeg sov. Wældi´wind, så egentlig ikke den store kørelyst. Men “Runden” og de de fire oplagte spurter, burde jeg kunne overkomme. Stor overraskelse. Det var SÅ tydeligt at cyklen havde fået andre sutter på. Jeg husker ikke at forskellen var så stor. Så havde jeg skiftet noget før. Trods jeg desværre stadig har DOMS i lårene, så var der OK med skub i dem. Modvinden var også lige tilpas. Ikke så meget at det var irriterende, men bister nok til at den var sjov at bokse med. Så Runden blev afblæst og jojo. Ned ad en sidevej som jeg ikke før har været på. Det begyndt landligt men endte i et T-kryds til lineal-vejen mellem Køge og Roskilde. Stadig bedre end konstante rundkørsler og kryds på Køgevej. Og jeg fandt også ud på landet senere. Måtte f. eks. en tur i rabatten og holde, for at gøre plads til en modkørende traktor. Jeg havde kun en dunk med - og store kvaler med at finde vandposten på den kirkegård jeg var inde ved. Den var IKKE lige ved lågen. Jeg havde også kun en enkelt banan med. Selvom jeg var ekstra fed fra i går, så gik gassen af ballonen undervejs. Det blev 100% junk-km, men det gjorde godt i hovedet og det har vel også en slags værdi. 2t 40m fraregnet vandsøgning i perlegruset
  20. Kermit, kværner du 100 gram carbs i timen Du træder self flere watt end jeg, og forbrænder derfor også mere men…. Det er jo meget. Kan du mærke forskel og hvordan? Det må da også fylde en del, hvis du er ude på en tur på f eks tre timer. Og undskyld for trådkapring
  21. Hvis de er dopede, så er det vel de fleste af dem. Ligesom før med nogenlunde end vilkår for alle. Jeg udelukker bestemt heller ikke, at man om nogle år finder spor af noget. Omvendt, så er der bare sket ufattelig meget på 20 år. Både på træning, ernæring og udstyr. Det er også bare kedeligt, når resultatet er så forudsigeligt. Der er ikke engang TV-udbrud som MÅSKE holder hjem. Der sker ikke en skid. Sprinterne er kedelige og har ikke samme udstråling som Cav, Greipel og Kittel. Hvor der så måske kunne komme Mads P-type, ind i de ikke så oplagte spurter. Eller også følger jeg ikke nok med til at blive fanget og så er det en negativ spiral. Men jo…. Det er kedeligt.
  22. 200 gram tabt. Jeg har i et stykke tid luret med tanken om at prøve at faste. Der er en del flere tilhængere end modstandere af ideen. Det er ikke noget jeg gider bøvle med alt for tit, så den “lille” udgave hvor man kun faster 18 timer, men så hver dag, det gider jeg ikke. Skal det være, så må det være længere tid. Og så ikke for tit Jeg havde sat mig op at det skulle være i dag, og jeg holdt den også en del af dagen. Men det føltes bare “forkert i hovedet”, at faste med solid DOMS i ben og baller - altså samtidigt med at kroppen prøver at reparere sig efter en hård træning. I stedet kørte jeg en stille tur i moderat zone 2 rundt om fælleden og begyndte så at spise derefter. Det blev således kun til ca 14 timer. Jeg havde forventet at være absurd sulten, men det er ikke tilfældet. Hverken under eller efter. Hvis det holder, så kunne det måske også gøre lidt for vægten Det nærmer sig at jeg tager hul på den sidste måned med sommercyklen. De 4season-dæk jeg kørte med, var blevet slidt godt flade - trods jeg ikke har kørt mere end 2700 km i år. Men nu har den de vanlige GP5000 under sig. Det er jo absurd, så lidt jeg har kørt Det havde jeg egentlig ikke indtryk af, men Ikke underligt jeg kører så ringe.
  23. 93,7 kg - som i går. Det gik ikke så godt med nuldagen i går. Efter fyraften var jeg slatten som Joe Biden, men efter at have fyldt væske og carbs på kroppen, så blev jeg sært energisk. Jeg kom i tanke om okklusionselastikkerne, som jeg ikke har brugt i evigheder. Lunges til meget nær fail - et minuts pause - til nær fail - et minut pause og til nær fail. Styr på vejrtrækning og så det andet ben. Derefter nogle squat/knæbøjninger med 5 sekunder op/ned. Når man lige har brændt benene af, så er de virkelig lede. 3 sæt kropshævninger, 3 sæt dips og 2 sæt stående læg. Jeg vågnede nogle timer efter jeg var gået i seng og lårene var stadig bustede, så jeg frygtede at vågne med dødsdoms i dag. Men der er ikke rigtigt noget. Endnu, i hvert fald Nu arbejde. For tredje dag i træk med sporarbejde, skal jeg rasle rundt mellem Valby og Frederikssund. Det blev trivielt allerede i går
  24. 250 gram lettere til morgen. Dødløft: 5 x 10x80 ss Bænkpres: 3 sæt Bryst crossovers: 3 sæt Siddende skulderpres: 2 sæt Laterals, kabel: 2 sæt ss Bicepcurl: 2 sæt Pistols m støtte: 3 x 10 ss Tricep pushdowns: 2 sæt Hip thrust: 2 x 20x80 ss Rotator cuff: 2 x 25x5 Det var nok sidste gang jeg kørte bænkpres m stang. Mine højre kravebensomgivelser blev ømme. Igen. Jeg har lidt ignoreret at bænkpressen drillede, men det er jeg for gammel til at blive ved med. Bænkpressen må klares i DSB motionscenter med håndvægte. Så slipper jeg også for pauselokalet. Jeg skal møde allerede 10:19 i morgen, så hvis ikke læggene skal motioneres, så bliver det en nuldag.
  25. 93,5 kg Kollegaen får tricyklen i gave i næste weekend, og jeg får halvdelen af hvad han sælger den for. Det er i hvert fald aftalen med fruen. Oppe allerede kl 8 dag. Fedt nok. 11:45 var bygerne tæt på, så mig ud i en fart. Jeg burde kunne køre på diget i tørvejr, men nåede kun lige derud, inden regn og hagl gjorde mig gennemblødt. Antrit henover diget. Der var tørt i den anden ende, så tre runder på “lille-tonser”, kørt med stram kæde. Raskt hjem over diget, indtil jeg fandt gangtempo helt ude i siden, for at lukke to modkørende arbejdsbiler forbi. Efter en slurk vand og en “halv acceleration” bliver jeg overhalet. Tager hjulet og vil egentlig gerne udenom, da jeg ligger 30-40 watt under før. Men gider ikke overhale, hvis jeg ikke kan holde tempoet i vinden - det ville være pænt plat. Og kører man efter watt, er det træls at nogen giver læ. Får slappet så meget af, at jeg vil fortsætte med “Runden”, selvom jeg ikke har meget vand tilbage. Efter under 10 sekunder (og det er ikke overdrevet) på Køgevej, begynder regnen igen. At vende via Avedøre Holme med en lang spurt i for tungt gear (ikke planlagt) og to i første gear. Efter et par timer: Stående læg, et ben: 4 sæt bw, alle til “komplet fail” + 2 statiske hold til fail. Her til aften de 4 vanlige sæt kropshævninger. 14 reps i først set - det er det bedste længe. Til gengæld var der ikke mange reps i de efterfølgende sæt. Håber på styrketræning i morgen før arbejde. Det passer også fint med, at jeg så ikke har tid til at gå volumen-amok, nu cyklingen omsider fungerer. … Det bliver interessant hvis jeg når at træne ben og får pump i dem. DSB har lyttet til kritikken af at vores sommerbukser er for varme, og jeg har fået tiltusket mig et prøvepar af en ny model. De er tynde i stoffet, elastiske og smalle i benene. Selvom mine lår er krympet siden nytår, så sidder de limet på. Så meget, at jeg aldrig ville gå med dem i civil. Der følger et spørgeskema med, så jeg må hellere hoppe i dem alligevel.