Gregers TF

Medlemmer
 • Posts

  13,564
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  291

Everything posted by Gregers TF

 1. Ingen træning - ikke så tit jeg falder for “tidens toner” men dette nummer er alligevel lidt syret på den helt rigtige måde. Videoen er rædsom men fandt denne udgave i stedet…. Jeg havde STOR lyst til at rulle i zone to men vidste at inden jeg kom i bad, fik kørt og kom i bad igen, så ville der gå for lang tid. Benene er nok også gladest for en nuldag. Mor (fylder 74 i dag) sagde som vanligt ikke mange ord og hendes telefon fungerede perfekt. Men deprimerende. Kan ikke huske om jeg har skrevet det før men hun har en del 11-taller i sin studentereksamen og var med i styringen af et politisk parti. Lille, men dog i Folketinget. Hun skubbede bilerne på villavejen (dengang i 70´erne, hvor de tit ikke kunne starte) og gik ikke i korte ærmer offentligt, da hun havde for store overarme, syntes hun. Og nu ligger hun brak og kan hverken klø sig røven eller føre en samtale. Kæft hvor jeg håber, jeg når selv at trække stikket, før jeg kommer dertil og det er for sent Nu jeg nogenlunde var på på kanter, fik jeg også kørt forbi mit barndomshjem, skole mm. Kom også forbi bedsternes gravsted. Længe siden sidst. FOR længe. Det er ham alkoholikeren der har styr på det. Ham har jeg ikke haft kontakt til i to år nu. Men han har både været på plejehjem og sygehus. Og gravstedet er gået over til privat pasning. Usj, hvor så det usselt ud - passende til Halloween Men sådan skal der ikke se ud. Nå, men jeg vil finde noget radio og tage ørebøffer på. Overboen er “i hopla” og siger sjove lyde mens han pi… og sk…. Og tramper fra den ende af lejligheden til den anden og om. Og om. Og om. Og om. Der har ikke været 30 sekunder i træk uden jeg har kunnet høre ham, siden jeg er kommet hjem.
 2. Tur med kollega og fruen. Lunt nok. Sol til at genoptegne “lirestriberne” og masser af vind. Normalt når hun kører, så ligger hun forrest meget af tiden og styrer tempoet (og kører sig i øvrigt pænt i hegnet) men i dag lå hun i læ af os. For at holde hendes puls oppe i modvinden, skulle vi alligevel træde pænt til. Så på udturen endte jeg faktisk med at træde flere watt end når jeg kører med kollegaen alene. Wattmæssigt en stille hjemtur med en punkteringspause. Da de var hjemme, fortsatte jeg lidt alene. Sjovt som vinden føles MEGET værre end når man er sammen med andre. Tilbage på Køgevej tog jeg det første stykke meget stille. Fire gange kom der biler ud fra sideveje, tættere på end komfortabelt. Jeg var også sulten og hørmede af ammoniak, så det sidste mere sikre stykke blev også kørt mere gelinde end normalt. Dog med en håndfuld “stående starter”. 92 km. Det er helt uhørt for mig at køre så langt på denne tid af året. Ingen tvivl om at det er noget værre lort med klimaet men med boomer-brillerne på, er det cykelmæssigt en rar ting. Efter turen tog jeg også en morfar for åben altandør, mens overboen var ude og cykle. Efter luren fik jeg snuppet 100 tåhævninger med 22 kg på ryggen. Overraskende stor forskel i forhold til lave dem uden vægt, nu det kun er ca. 20% mere vægt. Det lugter ikke af vinter lige med det første, så er ret sikker på at jeg holder sommercyklen kørende. Det kniber nok for vejene at tørre op når jeg skal køre før arbejde, så den får snart vinterhjulene på. Kæde og kassette bliver selvfølgelig mere slidt end ved tørre veje men det er trods alt sliddele. Resten af cyklen er vel ligeglad, så længe der ikke er saltet?!? Jeg kører ikke så meget at det burde være nødvendigt med lang vinterpause. Faktisk er der også ældre-trænere, der direkte fraråder det. Jeg kunne jo også køre op med D og få C-ryttere da jeg var yngre og kørte på bane og aldrig kørte zone to, så der er flere veje til Rom. Så er ret sikker på at køre vinteren efter vintervejr og humør. Noget vinter kommer der jo nok. Jeg vil stadig gerne prøve om jeg kan genopbygge nogle muller på ben og baller, hvis knæet vil lege med. Som sommeren er gået, føler jeg ingen trang til at blive større på overkroppen, men det kunne da være sjovt at give den lidt gas med bænkpres. I morgen bliver nok en lortedag, hvor jeg skal lede efter telefon til mor. De har ringet fra plejehjemmet fordi den hun har, ikke kan lades op. Så hun skal have en ny. Sidst blev der købt flere telefoner som hun ikke kunne finde ud af at bruge, så hvis jeg ikke kan finde en der er magen til…. Den kan hun i øvrigt heller ikke bruge uden hjælp, så der er lagt op til “drama”
 3. Tadaaaa - jeg sov helt til kl 9 og kan ikke huske at jeg blev vækket undervejs. Faktisk var her helt stille, indtil overboen lod sin stråle ramme kummen, mens han grinede som en psykopat der hiver hovedet af en hundehvalp. Ikke første gang han griner skummelt mens han er på det lille hus En gang hjemmestyrk. Mere massivt end de sidste uger. Kan ikke lade være at tænke på om den sidste tids lidt løsere tilgang er årsagen til at der pludselig er hul igennem på cyklen. Indtil videre har jeg ikke rigtigt kunne mærke på det ene om jeg gav den gas på det andet men…. Jeg var mere slatten end for et par uger siden men kæmpede for det og ramte flere fails undervejs. Skulderpres: 3 sæt Kropshævninger: 4 sæt - to med hvert sit greb ss Tåhævninger på et ben: 4 sæt + 75 reps med begge - alt med plus 22 kg (puttede vægtene i en aflagt rygsæk som jeg heldigvis ikke havde smidt ud) Dips: 3 sæt Mavebøjninger: 2 sæt Vipers: 2 sæt Kropshævninger, halve øvre fase: 2 sæt Nu på vej ud og køre på Ringbanen :4puke: - den smilie ønsker jeg mig tilbage! Efter fyraften står den på tøjvask og så friweekend. Umiddelbart er der planer om at køre med kollegaen i morgen.
 4. Nemlig Så planen var at stå op når overboen vækkede mig - sker omkring 7:20 på alle hverdage - i stedet for at vente til han er gået og så sove videre. Men i dag vækkede han mig først efter 8. Og blev hjemme Så hjertebanken og trykken for brystet, indtil jeg fik ørebøfferne på. Han har været mere støjende end normalt i de sidste dage, plus det kærestepar, som mange har klaget over, også igen er begyndt at råbe og skrige når de spiller spil ved nattetide. Så alt i alt er jeg bare sovetrængende og energifiorladt. Men jeg kom da på cyklen og fik kørt den korte runde med stram kæde, spurter de sædvanlige steder og lyskrydsintervaller på de sikre stræk på Køgevejen.
 5. Haha…. De spurgte faktisk til folks mening - nok fordi forslaget på en eller anden måde er lidt langt ude. Hundeejerne var ikke overraskende MEGET imod. Stort set alle med børn syntes det var en fantastisk ide, så de måske slap for lorte på sko og barnevognshjul. Er i skrivende stund på vej fra ørelægen i Stenløse og ind mod arbejde. Jeg satser på at nå at svinge ind forbi Trafikstyrelsen med resultatet, som heldigvis er super fint. Men det er presset på tiden og liiiidt stressende, nu jeg kender min dårlige stedsans. Fumlede også rundt for at finde ørelægen. Fandme et skidt vejr at skulle på arbejde i. Tænk hvis man havde kunnet tage en tur på cyklen.
 6. Hav en fantastik oplevelse. Dejligt at vi må følge med når net og forhold tillader det.
 7. Overspringningshandlinger er meget, meget vigtige at øve sig på
 8. Ok lille træning: Efter lidt mild opvarmning i benpressen over i leg extension og køre 3 x 20 med 40, 60 og 80. Tilbage i benpressen og køre tre sæt med 15 reps - fra småtungt til at grynte mig gennem de sidste reps. Siddende lårcurl: 2 sæt Bænkpres: 4 sæt Hypers: 2 sæt Nyhederne i Holland indeholder nogle gange emner, der bare SLET ikke ville kunne komme på tale herhjemme. - Skolerne har fået lov at flytte prøverne i 8ende klasse, så de ikke behøver ligge samtidigt med carnaval. - Overvejelser om der skal indføres ekstra kulturundervisning, når carnaval og ramadanen ligger samtidigt. - Forslag om at hundelorte skal DNA-testes og hunden så findes i et hunde-DNA-register. Bødestørrelse: 150 euro. Selvom jeg ofte læser at vi lever i en politistat og Mette er diktator, så har jeg alligevel svært ved at se lignende forslag herhjemme. Er det dersens carnaval egentlgi så vigtigt? Tja….:
 9. Bare lige… der er jo masser af forbedringer som er geniale. Skiftere i grebene og klikpedaler i stedet for tåklips og remme osv. Endelig træning i dag og skal først møde kl 13:20 Planerne var en tur sydpå med nogle spurter og lidt fartleg. Kollegaen har efterspurgt at vi laver sådan noget, så det var oplagt at lokke ham med. Det er også meget hyggeligere. Han havde været på Zwift en time i går men han er jo kun en bette knægt på under 50, så…. Jeg fik lidt for meget tøj på men intet i forhold til ham, der var i foret varm jakke og lange bukser. Han kogte også efter kun 10 minutter, så vi aftalte at korte turen af. Første indslag var kamelbakkespurten. Jeg var ved at køre op i ham for efter 3-4 sekunder slipper han trådet fordi han syrer til. Hmm, der har vi “lissom” vægret før - at det ikke bliver til noget når det kommer til stykket. Nå men pyt, for jeg havde det også varmt og benene var ikke glade for at ligge 100% brak, så de var pænt træge. Før badet: Skulderpres: 3 sæt Kropshævniger: 2 x 2 sæt med hvert sit greb Tåhævninger på et ben: 3 sæt Jeg har træningstøj med til pausen. Det vigtigste er bentræning men jeg når ikke meget og det er også bare for at holde gryden i kog. Nuldag i morgen, da jeg skal til høreprøve for arbejde Turen i dag: 70,2 km
 10. Slet ingen træning i går og satser på det samme i dag. Halvtidligt op og få cyklen til service. Hjem og spise morgenmad og så til astmacheck. Tre gode: 1 ved at justere på min pusteteknik, fik jeg “talLET” løftet næsten 10, så det næsten er normalt. 2 Hun fjernede alligevel IKKE den medicin som virker. 3 Jeg skal først testes om et år, så nu er der er ro på den front indtil videre. Cyklen blev færdig mens jeg var til lægen, så det var let at svinge forbi Heino cykler igen. Ind i cykelafdelingen og ose. Der var tilfældigvis en sælger derinde og fik så snakket om mulighederne for tilpasning med intregreret styr. I indkøringsfasen kan man godt køre med strittende kabler på de fleste cykler, så det er let af fifle frempinde og spacere, indtil man sidder godt. Og jeg ER altså fristet af en Orbea Aero, som jeg synes er afsindig flot. Det er ret tung men det er jeg jo også, så det er nok ligegyldigt. https://www.cyclingweekly.com/reviews/orbea-orca-aero-m120iltd-road-bike-review Nå, men ud på værkstedet og hente min gamle. Så snakkede vi lidt om nye cykler og hvis mekanikeren var mig, så ville han holde liv i min Izalco. Det han måske ville var, at sætte en DI-gruppe på den. Fristelsen for at smide de 50K for en ny cykel, blev kølet noget igen og den er næsten for god til at degradere til vinterged. Umiddelbart er 12-speed kassetter også noget lort med store spring mellem de enkelte gear. De mest tætte jeg har hurtigt lige kunne finde, er en 10-26. Hvor tit spurter man så lige i 10´eren? Og den koster 1900 - sat ned fra 3000. Det er jo til grin, når en meget mere brugbar 11-23 (11 speed) kan fås til 500. En 10-speed med 12-21 var perfekt, dengang man kunne nøjes med 20 gear. Kæft hvor er jeg egentlig træt af “forbedringer”
 11. Mullermotion: 2 x skulderpres og 3 x kropshævninger før arbejde I pausen: 5 x benpres (begge ben) + 2 sæt et-bens ss 3 x læg 3 x Bænkpres, DB 2 x Rumænsk DL 2 x KB-squat - ved ikke hvad øvelsen hedder men den er målrettet ballerne 1 x leg extension 1 x siddende lårcurl 2 x mave i stativ 3 x hypers Al energien var efterladt ude på diget, så jeg lå under norm alle steder, undtaget i benpressen, hvor jeg arbejdede mig stille op til full-stack. Men det er selvfølgelig lettere at opnå, når jeg mangler et “klik” (eller måske to) i at køre den med full ROM, men det vil knæet jo ikke. Håber at der er nogenlunde stille på matriklen når jeg kommer hjem, for jeg/kroppen er BARE træt og jeg glæder mig vildt til at knalde brikker.
 12. Normalt går der nok omkring fem år mellem ens tog går i stykker - mere end de vanlige cowboytricks kan klare. Det skete jo for en god uge siden. Og så igen i går Fantastisk vejr fra morgenstunden men der er jeg jo ikke ret levende. Så kom regnen. Og tørvejr. Mig på cyklen og så kom regnen igen. Men ikke så meget, så kørte ud og i starten sigtede jeg efter at komme fri af regnen og lå og cirklede lidt rundt. Så ud på diget. De sidste gange jeg har kørt, har det føltes bedre end længe, så jeg besluttede at teste de vo2max´er, som har været umulige hele sommeren. 3/2´ere på 340. De gik sgu hjem, omend jeg skulle knokle for det til sidst og den sidste blev 20 sek for kort, da jeg mødte blomsten af DKs ungdom som mente at de havde krav på hele digets bredde og ikke gad gøre plads Bagefter nød jeg solen og fik kørt Col De Kalveboderne og en lidt fesen spurt, da jeg havde brugt alle tændstikkerne. Nu på aftenarbejde og jeg har bentrænings-tøj med, da jeg har en times pause Jeg har kun små 12 times fri, inden jeg skal møde i morgen, så det bliver nok en nuldag. Mandag skal jeg til cykelsmeden, desværre til astmacheck og så nok også hente cyklen, så det bliver nok også en nuldag. Men nu ser vi. Fed tur i dag. Selvom det ikke er rart at have smidt 20 watt på en sæson, så er det alligevel markant bedre end hvad jeg ellers var landet på i løbet af sommeren.
 13. Glemte at notere de 100 tåhævninger efter turen i går. Det blev også taget 100 før sengetid. I dag 45 minutter på skrumlet i zone to - retro. Ikke noget med at sigte efter at få en blå streg i Garmin Connect men mere efter hvordan de fleste forklarer hvordan det skal føles. I stedet for at sigte efter en puls under 120, så går jeg nu (igen) efter ca 127. …. Jeg sad forleden og skulle finde en gammel cykelrute og gik i mine træningsfiler fra 2020. Shit!!!. Mine snitwatt dengang var kun lidt lavere end min NP i dag. Min NP dengang lå tit over 300 watt og hvis jeg ikke skulle køre mange vo2max´er, så lå de 380 watt. Det er jo vanvittigt, som jeg er faldet af på den. Det virker underligt, hvis det hele skyldes alder. Hvad “fejlen” som EKG´en viste kan have af indflydelse, er heller ikke godt at vide. Jeg skal desværre til astmacheck på mandag, hvor lægen har annonceret at hun igen vil eksperimentere med at skifte min medicin ud med noget som kun er halv dosis. Så frygter “lidt” hvad der sker. Men ellers så er jeg blevet lidt trodsig. Jeg fik reddet armene og fik dem til at gro med en målrettet indsats. Det var nok lettere men cyklingen skal også lige have et forsøg, inden jeg ruller om på ryggen.
 14. Det blev et kedeligt møde. Den nye styringscomputer kommer først i det nye år og kommer til koste 600.000 kr. Det lå bare HELT fast. Ingen indkomne forslag og der var fodbold, som folk ville hjem og se. Dog den sædvanlige kværulant til regnskabet. Det er ikke den samme men der er ALTID en. Laaaaange sætninger og taler frygtelig langsomt. Traditionerne længe leve I dag på cyklen. Jeg huskede pulsbæltet men glemte at knappe senderen på. Kablet til bagskifteren er vist ved at knække. På sidste tur, fra det ene øjeblik til det næste, begyndte det at skifte pivringe. I dag kunne jeg så ikke komme ned på de fire mindste tandhjul, så cyklen må omkring Heino. Men en fin tur med lidt lyskrydsintervaller og kvikke starter når jeg fik grønt. På den måde er det jo ikke toptrimmet træning men køreglæden er vendt tilbage. Jeg tror det er fint at jeg har sluppet overvågningen og for en stund kører det hele i frihånd. Jeg kom i hvert fald træt hjem.
 15. Forgårs aften fortsatte jeg med 200 tåhævninger + statisk hold + 50. Jeg tror ikke man kan slå læggene ned med BW til begge ben. Jeg ville have kørt zone to i går men det blev en lalledag. DOMS i lægge, hams og baller og træt i ben og overkrop - ikke noget vildt. Men kroppen var flad så jeg sov nat nr to i træk med over ni en halv times søvn I dag begyndte jeg i stuen med 40 minutter i zone to. Herefter til det evigt stressende helbredscheck, for at få fornyet mit togkørekort. Især i år, hvor jeg har bøvlet med hjertebanken og ondt i brystet, når naboen er stået op og begynder at “smide” ting på gulvet og knalde med dørene. Havde det sat sig som højt blodtryk? Heldigvis ikke Til gengæld viser EKG´en, at højre halvdel at hjertet er vokset. Ikke noget der betød noget, som lægen sagde men “hvis de er krakilere”. Joh - det er Trafikstyrelsen ret tit, så det bliver spændende. Kan ikke lade være med at tænke på om det måske også har noget med mit formdyk at gøre? Det er nok ikke så normalt at blive tøsefornærmet over ikke at holde 360 watt i vo2´erne, så vi er ud er noget som normalt aldrig vil blive registreret eller opdaget. Altså HVIS…. Nå - vi må se hvad der ender med. Hvis jeg ikke beholder mit kørekort, så ER det i hvert fald i bagatelzonen. Lidt muller-træning herhjemme: Skulderpres: 2 sæt Kropshævninger: 2 sæt Dips: 2 sæt Mavebøjninger: 2 sæt Vipers: 2 sæt Tåhævninger på et ben + 22 kg: 5 sæt På skrumlet igen og en halv time i zone to. Nu beboermøde. Formodentlig et gedemarked pga de to døde elevatorer. Det vil jeg ikke gå glip af
 16. Meeen… bunkerne af reels kører nu på denne version. Havde den første ikke været engelsk havde den været klart bedst men engelsk duer SLET ikke i denne genre
 17. Sammme tiltag for restitution og samme gode resultat. Altså… jeg var ikke klar til intervaller men det er vist heller ikke meningen efter 93 km. Til gengæld er vægten gået 1,1 kg op. Men det sker jo efter alle lange ture, så det er som det plejer. Hjemme fik jeg trænet skulder, kropshævninger og brugt en lille halv time på læggene. Fem sæt et-bens med tre sek pause i både top og bund. De tre første med 18 kg og resten med bw, da mit greb gav op før læggene. At bruge SÅ lang tid på dem bliver ikke hverdagskost, trods jeg kører et lille for-sjov-forsøg med dem nu og vinteren over. I bad og ind på arbejde og træne resten. Lang tid brugt på opvarmning af ben (læs: Knæ) og jeg kunne gå et hak dybere i benpressen uden at knæet øffer. Fint drev i bænkpressen, hvor jeg landede på de vægte og reps, som i flere år har været slutmålet for vintertræningen. Halvanden time brugt og fik supersættet en del. Min Netto begyndte at sælge brune kager i forgårs. Det er lige vel tidligt. Min insta bærer præg af at det er ved at være tid for oktoberfest og det er straks mere passende.
 18. Forsinket men meget stort tillykke med den runde dag
 19. Fine ben i dag - hvad der gjorde udslaget, aner jeg desværre ikke. Toget til Hillerød, på cyklerne og mod vest og en tur henover Strø Bjerge, hvorefter der så var modvind resten af vejen. Virkelig lækre veje, langt det meste af tiden. Kollegaen gik lidt ned til sidst. Han har ellers kørt en tur med 34 i snit for en uge siden, så havde faktisk frygtet hvad han ville fyre af af watt. Men stadig en pænt tempo, så det var ikke fordi jeg sad og kedede mig. Da vi drejede fra hinanden ude på Køgevej, ville jeg gerne køre lidt mere, så ud mod Amager. Det blev kun til Fælleden rundt, for jeg var sulten og havde haft lyst til at drikke det sidste vand for længe siden. Der var heller ikke så meget at køre med. Jeg tror ikke, at jeg har oplevet SÅ mange andre ude på diget, så var nok ikke den eneste med tanken om at det kunne være den sidste sommerdag i år.
 20. 2t 40m med kollegaen og konen. Det meste af tiden i zone to, så beton i benene da jeg kom hjem. Har været i trykbukserne, drukket en masse vand og frådet carbs, så jeg forhåbentlig er klar til i morgen, hvor kollegaen og jeg tager toget til Hillerød og fedter lidt rundt deroppe og cykler hjem.
 21. Både og…. Min søvn har høj prioritet - også derfor jeg holder fast i at arbejde 12-20-ish, selvom jeg ikke kan gå til banecykling mm. Jeg ligger sjældent under 200 gram protein dagligt. I virkeligheden burde jeg nok fokusere på flere kulhydrater men jeg prøver i det mindste at tænke på det både før og efter cyklingen. Det er lidt i perioder, hvor meget jeg bruger mine recoveryboots. Når jeg har “tunge ben”, så bruger jeg dem med stort held men ellers synes jeg ikke rigtigt at jeg kan mærke forskel. De coolboots jeg også købte, kan jeg slet ikke mærke om jeg bruger eller ej. Men de er rare at trække på, på en hed sommerdag. Vand er et problem på arbejdsdage, da jeg ofte ikke har toiletadgang når jeg futter tog og derfor tit ikke drikker nok, når jeg cykler før arbejde. Jeg tyller som regel over to liter fra fra fyraften til jeg går i seng og ofte et glas eller to, når jeg er vågen ved tre-tiden. Men det er jo skævt fordelt over døgnet på den måde. Udstrækning… jeg har hørt ordet men ved ikke rigtigt hvad det betyder En fejl jeg nok laver er, at jeg er dårlig til at give kroppen helt fri. På restitutionsdagene får jeg stort set altid liiiige lavet lidt styrketræning alligevel. Ikke meget men…. …. Gedemarked på arbejde. Det nye signalsystem er jo bygget til førerløse tog og for at det kan virke, så har det snablen dybt nede i den helt basale styrlng af toget, hvor brugerfladen aldrig kommer. Det fåkkede op i mit ene tog i dag. Så havde fat i plomberede omskiftere som jeg aldrig før har pillet ved og i kampens hede, fik vi også tiltet selve signalsystemET, for at få løsnet det op så vi kunne flytte mit tog, så jeg rev mange med i faldet
 22. 92,2 kg Noget mere DOMS i lårene denne gang end de forrige gange. Så er der kun 100 dage tilbage…. Man bør springe det første minut over og man kan med fordel også hoppe ind efter to…
 23. At fjernvarmen lukker, gør jo ikke at vandet i beholderne bliver koldt med det samme. Så jævnligt mærke temperaturen og i starten var den eneste forskel, at vandet var koldt i de første sekunder. Formodentlig har en masse opgivet og så holder det varme vand jo ENDNU længere. Så en kort skyller og på skrumlet: En halv time i zone to. Bagefter 3 x 10 sek (10 sek pause) med bremsegrebet inde - det ændrer belastningen med det samme. Det gav 7-800 watt imens. Fire minutters afrul. På stepbænken og nappe 3 x 30 tåhævninger på et ben, med pause i bund og top tilpasset, så jeg var tæt på fail i sidste reps. Efter fyraften tager jeg 100 på begge ben. Men SÅ nuldag i morgen, hvor jeg skal møde halvtidligt og kan blive frisk til at cykle i weekenden. …. Stress igen. Jeg skrev for nogle uger sigen, at Trafikstyrelsen havde indført krav om audiogram (grundig høreprøve) i vores helbredsgodkendelse. Det droppede man, da ventetiden til ørelæger var så lang, at de ikke kunne lade sig gøre - det var kun folk godkendt med høreapparat osv der skulle. Men nu siger rygterne, at har de i stilhed indført at alle over 50 år også skal have lavet et audiogram. Jeg skal til check i næste uge men har jo ikke bestil tid til ørelæge og med de normale ventetider til ørelægen, så når jeg det ikke, før min godkendelse udløber.
 24. Der er også blevet styrketrænet i dag. Kropshævninger, skulderpres og lægge inden jeg gik i bad. Så ind på arbejde og træne resten. Benene fik en solid omgang med lidt mindre ROM i benpressen end tidlige, hvor det har vækket musen en smule, så den har smuttet rundt. Ikke meget men nok ikke gangbart i det lange løb. I dag var det vist fint. En klods mere på vægten og så 15 reps i stedet for 12. Mindre ROM gør godt nok ne stor forskel. Hjem og i bad og så “rigtigt” på arbejde. I morgen bliver en nuldag, da fjernvarmen lukker ned fra 7-20. Modsat Kermit, så skal jeg IKKE under den kolde bruser
 25. Henrik, det kunne jeg sagtens have gjort men har vist ikke hørt det før. Men det er lagt i playlisten. Jeg ville have skrevet noget om fantasifulde introer og C-stykker men har kun et øjeblik ved perron på endestation og så igen et argument for at have musikken på sit eget fysiske medie - foto nederst: Men når man fletter f. eks.Muppet Show, tre takter fra Jingle Bellls eller tænkejinglen fra et quizshow ind, så er jeg næsten bare altid solgt. Det slags fjollerier er nok også grunden til at jeg hører hollandsk carnaval, polka og tyrolermusik. Uden jeg tager det alt for højtideligt.