Gregers TF

Medlemmer
 • Posts

  13,040
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  208

Everything posted by Gregers TF

 1. Højre lår næsten OK men stadig pænt øm i venstre. Alligevel en tur i SATS men bare stille og roligt for at komme godt i gang og med plads til progression - de fleste steder, i hvert fald. Nu den første introvert-panik har lagt sig, kan jeg bedre opfatte omgivelserne og kan se at der er flere frivægte end først opfattet. Der er ret lidt plads mellem stativerne til håndvægte og bænkene men det gør at jeg måske alligevel kan bænkpresse med håndvægte, selvom den dårlige arm er for slap til at få vægten i startposition fra gulvet. Det må jeg lige nørkle med. I dag så jeg også hexbarstangen. Igen sætter armen grænser men selv uden de vilde vægte, tror jeg det er en god øvelse at have med. Jeg har endnu ikke set efterladte vægte/stænger og alle skiver hænger i vægt-orden og ikke tilfældigt eller ligger i en bunke. Alle håndtag til kabel er også på plads i holderen i stedet for på gulvet.Toiletgulvet er ikke overpisset der ligger ikke servietter og tom emballage på gulvet i omklædningen. Som gammel mavesur stodder, passer det mig fint at slippe for rodet i Fitness World. Dagens indsats tog 1t 15m: Kondicykel: 5 minutter Squat: 2x15 x stang = 20 kg Frontsquat: 10x20, 2 x 6x50 Sumodødløft m kettlebell: 2 x 15x24, kan ske øvelsen hedder noget andet Siddende lårcurl: Mange forsøg på indstilling men puden kørte over skinnebenet - av Liggende lårcurl: 2 x 10x27 Stående læg 1 bens, 25 (2 ben), 30, 25 Siddende læg: 2 x 20x20 Bænkpresmaskine: 2 x 15x27 Rowsmaskine: 2 x 15x27 Bicepcurl: 2 x 10x16 Fransk pres: 2 x 10x10 Skulderpresmaskine: 2 x 15x27, efter 12-13 reps begyndte venstre skulder at “smutte” Lateralsmaskine: 2 x 10x23 Mavemaskine: 15x27, 15x32, opdagede nogle mavebænke som jeg nok bruger fremover Hypers: 2 x 12 Som gammel mavesur stodder II, glæder jeg mig allerede til naboen flytter. Han tæsker også ind og ud og knalder med hoveddøren. 3-4 gange på et minut er ikke usædvanligt - dog ikke på underlige tidspunkter, andet end når han går 7:15 om morgenen. Og så er han åbenbart også en sur stodder, i hvert fald skælder, smælder og råber han meget højt i tide og utide. Nu lidt oprydning og flytten rundt. Jeg skal have lukket huller på altanerne og have tætningslister i hoveddøren onsdag morgen. Rouvyappen, til at cykle efter, skal også helst klargøres.
 2. Det virker til at de tager det ret seriøst og, hvis de melder ærligt ud, så laver de også stor rengøring de steder der ikke er påvist noget. Det er ikke noget jeg kan mærke og tallene skulle heller ikke være voldsomt høje. Men de er pressede til at gøre det grundigt for da vi skulle væk fra kælderen, prøvede de at holde de skjult og derefter kun flytte lederne men lade os andre sidde i det. De fik de ørene ret meget i maskinen for, så det tør de næppe igen.
 3. Med 16 grader og lidt sol, kunne der cykles i kort/kort. Det er sidste gang vejrudsigten er over 15 grader og da vi kommer ind i oktober, så skal vi være heldige hvis der dukker flere SÅ lune dage op. Ergo hoppede jeg på cyklen. Styrketræning var alligevel ikke mulig for benene. To gange til morgen har jeg været ved at snuble ned af trapperne pga DOMS. Jeg ville have kørt en mere reel tur sydover men jeg vendte om, da solen røg ind bag en massiv mørk sky. Da jeg var hjemme kørte jeg mod syd igen og gentog det men nåede ikke så langt, så det var noget lallecykling. Men OK i zone 2 gør det nok ingen forskel. En enkelt spurt blev det dog til. …. De godt 500 kroner på kage i går var givet godt ud. Jeg var lidt nervøs for at blive helt til grin, da jeg utvivlsomt er/var mere glad for mit arbejde end de fleste andre. Men den åbnede for snakken om at næste alle var vemodige og hele tiden var der en eller anden, der fortalte at han/hun skulle ud på “den sidste tur”. Vores FB-gruppe svømmede også over med afskedsbilleder og -videoer. I øvrigt pænt med kaos på Hovedbanen, da man har fundet mere skimmelsvamp. Vores opholdslokaler i øvre kælder blev ramt for et par år siden og vi rykkede op på anden sal. Nu er midtersektionen, hvor vi og vores nærmeste ledere er, på både første og anden sal lukket af. Lederne er sendt hjem og vi… os leder man efter et sted at putte hen.
 4. Også ros herfra. Selvom jeg ikke selv løber, så slugte jeg det råt på Facebook.
 5. Jeg havde egentlig tænkt mig at installere Rouvy-appen til at cykle efter på stueskrumlet men så gik det op for mig, hvor godt vejret var. Og at mine lår ikke var HELT så ømme som da jeg kom hjem fra SATS. En time før solnedgang besteg jeg sommergeden (jeg kan altså ikke helt få mig selv til at stille den væk før det vejr- og vejmæssigt er nødvendigt) og trillede diget/retur i zone to med tre antrit til sidst. Ikke at der var meget guf i dem men de var der. Nuldag i morgen. Det er sidste arbejdsdag på det gamle signalsystem. Gravøl må vi ikke drikke men jeg har bestilt et par gravkager, jeg skal have hentet og have med på arbejde.
 6. 800 gram ned til 92,1 kg. Kalorietælling i går gik i fisk - den viste 4800 kcal men SÅ meget har jeg ikke indtaget. Jeg spiste mad til et beboermøde og det er nok det jeg har overestimeret. I dag en instruktørtime i SATS. Meget anderledes end forventet, da han helst ville træne med frie vægte og centeret er baseret på maskiner. Vi mødtes på midten og jeg fik nogle gode fif og nye øvelser. Mine quads blev ristet godt af i indkøring af den “squat” jeg ikke ved hvad hedder. Det er udgaven med front mod maskinen - nr 2 i videoen. Selve maskinen er 100% den samme som i SATS. Hvis nogen kender navnet på øvelsen (-erne) er man meget velkommen til at skrive det. Jeg lavede den første variant i mandags og den tager dejligt hårdt i bagkæden men den går fra at være tung til vildt tung på næsten ingen cm, så risikoen for at synke igennem er lidt for stor til det er fedt. Der er ingen “nødstop” - det er også noget hø med fronten den anden vej men der er belastningen lettere at styre. Skal jeg en dag træne til fail, så skal jeg over i benpres. Jeg forstiller mig at begynde at træne struktureret med noter fra næste gang - forhåbentlig lørdag, hvis jeg ikke er alt for øm.
 7. Med 3500 kcal også for meget mad i går men alligevel 900 gram ned til 92,9kg. Der blev også spist lidt kage ude på cykelbanen og gaaaal, det var hyggeligt at være derude igen. Får jeg nogensinde andre arbejdstider, så vil jeg nok gerne køre derude igen, hvis jeg ikke er alt gammel. Da jeg vågnede var der stadig pæn DOMS i skinkerne men der blev hurtigt, så jeg kunne bevæge mig næsten normalt. Fantastisk vejr, så jeg fandt kommercyklen frem og fik sat pumpe osv på den. Planen var en zone 2-tur på Amagerrrunden men jeg kom til at køre vo2max på de tre lange stykker.
 8. Forhåbentlig bliver jeg bedre til ikke at blive paniksulten eller i hvert fald til at styre det. 4100 kcal i går og plus 200 gram på vægten i dag. Ben (alt, også lægge) og baller er perfekt DOMS´et i dag. Lige på kanten af at jeg tager fra med hænderne, når jeg skal sætte mig. I overkroppen mærker jeg kun lidt i maven. Stuecyklen, mit evige smertensbarn, har lige fået lidt omsorg. Alt blev løsnet og flyttet og jeg forsøgte så at indstille den igen, mens jeg trampede forsigtigt i zone 1. 40 minutter i alt med en masse pauser, især i starten - de sidste 20 minutter ud i et. Om det blev godt må tiden vise men det er i hvert fald bedre end før. Nu ud på cykelbanen og sige hej til “tirsdagsholdet”.
 9. Jeg tror også fadbamser normalt ER en del af konceptet for den slags musik. Det er jo bare sjaw på linie med f eks polka. Det er ikke hverken stor kunst eller nydelse men bare fis og ballade og godt humør. Skal jeg høre god musik med stort G, så er det også noget andet jeg vælger. …. Jeg tog lige et par kg med hjem fra Jylland og vægten klokkede ind på 93,6 til formiddag - helt som forventet. Vejret var så godt, at jeg kunne have kørt i kort/kort. Jeg nåede ikke ud, før jeg fandt på lige at sætte mig op på vintergeden. Den var ALT for kort, så jeg måtte finde en længere frempind og prøvetrille et par minutter på Taxc´en, som jeg “heldigvis” ikke har fået solgt. Jeg ville dog gerne i SATS før der kom mange mennesker, så cyklingen blev ikke til noget. I stedet tre kvarter, hvor jeg udforskede maskinparken. Frie vægte har de ikke meget af, så det var hurtigt overstået. Selv stepbænke er der kun en enkelt af i hele centeret. Maskinerne er MEGET velholdte og “napper” de rigtige steder. Mange vil rynke på næsen af maskintræning men nu får det en chance. Jeg har meldt mig ind og har en time med instruktør på torsdag. Der er lige par maskiner jeg skal have hjælp til og måske har han et par gode ideer? Benene er overraskende pinlige. For quads: 2 sæt det-VAR-ikke-pendulumsquat-men-noget-i-den-stil (det ene kun med BW) 1 sæt frontsquat kun med stangen 1 sæt benpres - ikke ret tungt. Og alligevel rystede de som et espeløv og var ømme med det samme og er det stadig. Jeg er også øm i mine baglår, selvom jeg ikke “turde” træne dem specifikt. Intet af resten var særligt tungt og alligevel er jeg i gang med proteinomsætning, så min urin er mere grøn end bare grønlig.
 10. Armen er ikke happy i dag. Jeg har prøvet at flytte bremsegreb og sadel på stue- og vintercykel, så de visuelt nærmer sig sommercyklen. Så må jeg finjustere når jeg begynder at køre på dem. Vintergeden fik også nye dæk og slanger og det var især det min arm ikke kunne lide. Vægten ligger stabilt omkring 91,5kg men er givetvis steget når jeg kommer hjem efter weekenden og nej, jeg træner ikke før jeg kommer retur. Jeg har før skrevet at verden ville være et bedre sted, hvis der blev spillet mere musik i valsetakt. Dette er til den ekstremt skøre side men jeg vil omvendt ikke udelukke, at det “kan noget” i et lunt øltelt.
 11. Der var så forhåbentlig sidste gang jeg skulle begynde træningen helt fra nul.
 12. Jeg kan bedre lide dine udtryk, da de klinger mere dansk end overreaching, som var det ord jeg ikke kunne komme på. Jeg glemte helt at indsætte pulskurven. Nu har jeg til gengæld haft tid til at kigge på pulstallene. Nu er de ligefrem en del HØJERE end de plejer at være. Men det giver dog god mening, da dikkeværket altid hjuler godt derudaf efter nogle hviledage. Om den energidrik jeg havde drukket inden turen gør en forskel, ved jeg ikke. Det var en lille på kun 2,5 dl og jeg plejer da at drikke kaffe. Jeg er normalt ikke til energidrikke men den var med granatæblekerner og der har jeg en svaghed, så jeg “kom til” at købe den. Eller også er jeg generelt bare virkelig dårlig til at give mig selv de hviledage og -perioder, som jeg hvert år siger til mig selv at i år skal det være Men i hvert fald virker kroppen frisk og villig, efter pulsen at dømme. Ubeslutsom som jeg er, overvejer jeg derfor om jeg alligevel skal begynde forsigtigt med et par prøvetræninger i SATS og FW for at lure stemningen af, inden jeg beslutter hvor jeg vil være. Med mindre energikrisen giver os en uvant hård vinter (ligesom i fattigfirserne og WW2), overvejer jeg også om jeg skal blive på sommercyklen, indtil de smider salt. Men sætte vintergedens hjul på - evt med nogle “mellemdæk” i stedet for Durano Plus, der bare ødelægger enhver glæde med at sidde på en cykel. Jeg er også for dum til at finde ud af at indstille vintercyklen så jeg sidder rart og det gør også, at jeg ikke får kørt så meget som jeg burde. Denne gang MED kurver :-)
 13. Vi er i hvert fald rigtig gode til at skaffe godt vejr Derfor var det ikke til debat om jeg skulle cykle i kort/kort i dag. Morgenen var dog lidt koldt, så jeg måtte lige trække den lidt (derfor burde jeg nok gå ind for at man afskaffede sommertiden, for så ville solen have varmet en time mere. Meeeeeen: Nix!). Turen blev ikke så lang som forventet men ruten derfor valgt, så den midterste bid kunne køres som tons. Sjov tur og masser af umph i stængerne. Pulsen var ret høj efter den nye standart. Jeg måtte løbe til stationen for at nå toget på arbejde, så har ikke kigget pulsværdier men i hvert fald højere end den sidste håndfuld ture. OK, jeg har nok været i “kortsigtet overtræning”. Det har en fin engelsk betegnelse som jeg ikke kan huske. Men det gør så at jeg IKKE skal røre en negl resten af ugen, selvom jeg havde overvejet at lave lidt.
 14. En stille periode. En siddebums har gjort det ufedt at cykle, så sommersæsonen ER slut for år. Jeg håber dog at kunne køre en føs´dagstur mandag før arbejde - evt bare en lille kort all-out, hvis den stadig driller. Zinksalven er i brug! Jeg skal til ex´en i næste weekend og så kan vintertræningen starte op når jeg kommer hjem. Der har jeg ferie og kan også prøve at få justeret vinter+ stuecyklen, så jeg ikke sidder så elendigt på dem. Det ville gøre det meget mere attraktivt at passe vintertræningen. Skal også finde ud af om jeg skal træne i FW eller SATS. Pausen kan så bruges til at få min mavesæk til at skrumpe. Jeg ved af erfaring, at jeg har meget lettere ved at spise mindre når jeg ikke træner. I går gik fint med 2600kcal. Øredutterne til at sove med er lidt mindre end dem jeg bruger til at høre radio, så de føles ikke så slemme som før - alt er jo relativt. Forleden gik jeg i seng med dem og satte dem til opladning første gang jeg vågnede. Anden gang (var dehydreret og benene kløede) tog jeg dem i igen og sov til 9:15. Her i weekenden har naboerne ikke været tidligt oppe, hvilket jeg satsede på og sov uden. Nu på arbejde… God weekend til alle
 15. Ingen træning - dels blæser det det lige vel hidsigt og dels har jeg reel DOMS i skinkerne. To pulsbælter. To sendere. Alle fire kombinationer giver mig lavere arbejdspuls. Min max er faldet lidt over 10 slag og i vo2max ligger jeg 6-8-ish slag under for en uge tid siden. Jeg ligger stadig lidt over tabelværdien (som jeg godt ved ikke kan bruges til noget) og eftersom mim max ikke er faldet så meget som “den burde” de sidste mange år, så er jeg ikke bekymret. Overrrasket? Bestemt. Er der noget galt, så opdager de det på EKG´en ved næste helbredsgodkendelse. Ellers: FML Familen Corono er flyttet ind ved siden af. Ungerne bumler med deres løbehjul og alle smækker med hoveddøren. Dog ikke om natten og det er trods alt et lyspunkt. Jeg blev vækket 7:20 og de væltede ind og ud indtil ved 8-tiden men der var jeg så vågen, at jeg ikke kunne falde i søvn igen. Må prøve øre-duttererne men de plejer ikke at være gode til pludselig lyde. Får også ondt i ørene af at have dem i for længe, så må vente med til til jeg er blevet vækket første gang. Om ikke andet, så kommer jeg da op og får trænet før jeg skal på arbejde - skal så bare tidligere i seng. Med lidt held flytter de hurtigt. Lejlighederne er komplet uegnede til børn og folk plejer at flytte når der kommer småbørn. Desuden er det vist en panikindflytning. Håndværkerne pakkede sammen i går jeg jeg tog på arbejde og de var flyttet ind da kom hjem. Jeg kan se at altanen stadig er sovset ind i den gamle nabos “snavsekager”, så der er næppe blevet lavet slutrengøring. Min lokale LIDL har ikke mere deres egne proteinbarer til 10 kr. I stedet en mærkevare til 19,95. Proteindrikken til 10 kr er skiftet ud med ARLA´s der er dyrere og indeholder mindre protein. Men-men… Trods lidt håb om lavere vægt, skal jeg spise Snøfler i dag. Det nye signalsystem har tiltet S-banen og selvom det er synd for kunderne, så er det en lille “sejr” for mig når det sker (med tiden sætter det mig ned i løn / gør mig arbejdsløs og allerede nu er jeg køremæssigt “i kort lænke”). Og det irriterer mig at man holder fast i de usmagelige rutiner og holder årsagen hemmelig. Når der er et tog der er gået i stykker, så fortæller man det. Eller ved politiets arbejd. Eller påkørsler. Eller hvis der er signalproblemer på de gamle signaler. Men når de nye signaler driller, så er det blot “tekniske vanskeligheder på banen”. Og så alle løgnehistorierne da systemet var i prøvefasen. Det er til at ørle over.
 16. Det dårlige vejr nærmer sig og dermed lidt panik før lukketid. Det skrevet, så glæder jeg mig som et lille barn til juleaften, til at træne ben - sådan rigtigt med tunge vægte. De trænger også, for der skal efterhånden ikke meget til, før de bliver ømme af cyklingen. Og de var da også ømme efter intervallerne i går. Trods østenvinden gad jeg ikke Amager igen-igen så ville om Ll Skensved, nu det er et stykke tid siden sidst. Konceptet med tætte ben plus sidemodvind hjem, gjorde at jeg ikke turde køre hele ruten alligevel. Jeg skulle på arbejde og havde ikke sat meget ekstratid af, så blev bange for at gå kold. Til gengæld var der så til lidt gøgl på det sidste stykke hjem. Armen driller lidt i igen (lidt på en ny måde - eller den gamle, hvor det stikker inden i), så tog lige et statisk hold i ringene på 90 grader. 1 min 5 sek blev det til.
 17. Hm-ja… der kom så noget arbejde ind i stedet for cykling. Jeg tror nu også det er OK, når jeg giver mig lidt mere restitution end mit hoved har lyst til. Kaotisk morgen. Håndværkerne arbejder på at istandsætte lejligheden ved siden af og de smækker sgu også med dørene og vækkede mig lidt for tidligt. Så ringede vækkeuret - også for tidligt. Lagde mig og sov. I små bidder, da håndværkerne tit vækkede mig. Var irriteret over at være vågen og ikke kunne sove til mere end lidt over 7 indtil…. Uret på væggen var gået i stå og klokken var 9:15. PIS - skulle jeg nå cyklen før arbejde, så havde jeg travlt nu. Det gik og jeg nåede en gang vo2max på Amagerrunden og fik også vasket og skyllet bibs´ene, så de kan tørre til i morgen. Resten af cykelkludene ligger stadig i håndvasken. Nåede en protein/carbshake (godt med pulver til den slags nødsituationer) men ingen rigtig mad og heller ikke at få noget med på arbejde. Men totalt fed tur med følelsen af at kunne holde godt med watt i lang tid og dejligt med sol og OK varme. Vinden gør ikke så meget på en intervaltur, så pyt med den.
 18. Tillykke med fødselsdagen (og tak for solskinnet )
 19. Hviledag - ØV! Solen skinner og så langt vejrudsigten rækker, er det også det varmeste dag resten af året. Men jeg er godt træt i stængerne, så hvis jeg ikke igen skal grave mig ned i et hul, så skal jeg springe over. Men jeg gad virkelig godt trille en tur. For en alt for sjælden gangs skyld har jeg så været lidt aktiv i det hollandske - det bliver ellers til pinligt lidt. Jeg havde tilmeldt mig en ordning, hvor der kom lidt undervisning og så lidt opgaver men det kom jeg aldrig i gang med. Helt af sig selv har de så stoppet det og hæver ikke flere penge. Det er ret god stil ikke bare at lade det køre, for det var jo lette penge. Nå…. jeg kommer nok lige til at lave lidt for overkroppen efter dette skriv. Mentalt havde jeg jo sat mig op til at køre hårde intervaller, så jeg er ved at flække af energi. Med de sidste is i går, endte jeg på 3900kcal. Nu SKAL jeg satme tage mig sammen!!!!!!!!
 20. 2 x kropshævninger 2 x dips 2 x bicepcurl 2 x laterals 2 x triceps (blev for let trods 15 reps) 2 x mavebøjninger 1 x “viskere” Jeg er på ingen måde restitueret til at cykle men det kriblede i hele kroppen, så måtte lige finde på noget andet til at brænde overskudsenergien af
 21. Kollegaen og jeg havde forventet en restitutionstur med hans bedre halvdel. Men hun trampede godt igennem og hyggede sig med at overhale et par mænner, så det blev ikke helt så roligt alligevel. Pulsen er stadig underlig. Jeg har fundet et ubrugt pulsbælte i stumpeskuffen, så det må jeg køre med næste gang. Det ER altså ret sært hvis min arbejdspuls falder med 10-15 slag fra den ene dag til den anden. Ditto min tæt-på-maxpuls. Især fordi det sker efter nogle hviledage, hvor pulsen normalt så skulle være lidt høje. Vi kørte ikke SÅ langt i dag, så håber at kunne køre mig i smadder på nogle intervaller i morgen og finde ud af om der ER noget anderledes eller ej. Projekt kalorietælling kører men jeg taber mig ikke som jeg normalt ville gøre. Det skyldes uden tvivl, at LIDL satte prisen ned på is i løssalg og jeg var så dum at fylde i fryseren, i håb om at kunne styre det. Det kunne jeg ikke, så har typisk frådet 4-6 is fra kl. 20 til midnat. De sidste is er væk nu, så håber det hjælper.
 22. Op og runde Ganløse med kollegaen. Ud i medvind og han lagde fra land i hidsigt tempo, så jeg var faktisk ret presset flere gange - især på de korte bakker, hvor han bare er rigtig væmmelig (på den fede måde, altså). Vi kørte en rundtur, så det var ikke sprint-bakke-leg. Han visnede lidt på hjemturen men jeg var også ved at være flad, så det generede på ingen måde. I bad, handle og så ned til ham og spise. Vi fik også set en GCN-video med en bodybuilder der skulle cykle. 1900 watt maxw i gummisko - fårk, da. Armene målte 45 cm på gutten. Jeg må egentlig have være pænt stor dengang jeg kunne klemme mig over 43. Han skulle også måle lår og så måtte vi have målebåndet frem og konstatere et kollegaen og jeg måler nogenlunde det samme - så der gik lidt drengerøv i den.
 23. Tillykke med dagen. Håber du har fået lidt godt ud af det fine vejr
 24. Ud i det gode vejr for at køre i sol og nogenlunde sommervarme. Det er ikke til at vide om der kommer flere af de dage i år. Om hvem ved om man får kræft eller noget andet skidt, så der ikke kan køres næste år… Benene var underligt nok gode, så Amagerrunden blev hurtigt ændret fra en tur i z2 til en tonsertur. Dog ikke mere tons, end der var overskud til at nyde vandet, den blå himmel og følelsen af sol og vind på lemmerne. Fungerer benene sådan her i september, så er sæsonen IKKE slut endnu. I går viste pulsen vanvittigt høje tal (og det også været ustabilt den sidste uge), så prøvede at skifte batteriet i pulsmåleren. I dag viste pulsen alt for lavt. Nu ligger bæltet i blød i sæbevand i håb om at det hjælper.
 25. Det var en kort fornøjelse i går, for benene var stendøde igen i dag. Jeg lagde ud med (ikke så meget) 40/20 ud over diget. De tre fulde blokken jeg kørte i forrige uge var lettere at komme igennem. Især muskulært, for jeg havde følelsen af at træde +500w i dag. Hjemturen tog jeg sikkert: 300w. Alligevel blev jeg nødt til at stoppe efter syv minutter, hvor jeg var på vej i hegnet. Det er vist tegn til at runde sæsonen af. Det giver ikke meget mening at få benene på højkant for at køre et par uger og gå over til at fokusere på styrketræning. Spørgsmålet er så om jeg skal trække stikket totalt eller i et par uger køre lette ture når vejret er godt og sjattræne overkroppen som nu… Naboen ER helt ude nu. Nogle dage efter han ellers flyttet sengen, kom han stadig ved 23-tiden og rendte ind og ud i et par timer. Han skulle vel lige have solgt de sidste stoffer. Da jeg kom hjem fra turen i dag, var varmemesteren ved at brække hans postkasse op. Lugen var væk men kassen var så overfyldt, at fronten måtte nives af, for at få indholdet ud. Ikke den første postkasse han smadrer, ved ikke at tømme den. Det er ikke weekend men dette nummer må være på sin plads, nu vi mistede Gorbatjov i går.