Motion-online.dk » Alle guides » Helse » Tilskud til kosten » Kakaonibs

Bedste Kakaonibs: Se top 6

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Motion-online.dk, det helt rigtige sted at finde kakaonibser. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på kakaonibser | ✅ Kakaonibs-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 kakaonibser

Her kan du se de 3 bedste kakaonibser ud af de 6 kakaonibser vi har på vores liste her på Motion-online.dk
De 3 kakaonibser er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på kakaonibser | ✅ Kakaonibs-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 6 bedste kakaonibser

Her kan du se hele vores liste over de bedste kakaonibser som du kan finde lige nu.

De 6 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Q-Organic – Økologisk Criollo Rå Kakaonibs 150 g

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Organic Beauty Supply.

Her kan “Q-Organic – Økologisk Criollo Rå Kakaonibs 150 g” fås til 89,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Q-Oranic Satipo består af de fineste criollo kakaobønner, der er forarbejdet ved en lav temperatur, for at beskytte de sunde næringsstoffer og aromaer. Satipo kakaonibs er en snack fuld af antioxidanter, som du kan nyde med god samvittighed Q-Organic´s cr…

Se hos Organic Beauty Supply ❯❯

2: Q-Organic – Økologisk Criollo Rå Kakaonibs med Yacon 150g

Anden anbefaling har vi fundet hos Organic Beauty Supply, hvor du kan købe Q-Organic – Økologisk Criollo Rå Kakaonibs med Yacon 150g til kun 99,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Q-Oranic Award vindende Satipo Temptation består af de fineste criollo kakaobønner, der er forarbejdet ved en lav temperatur, for at beskytte de sunde næringsstoffer og aromaer. Satipo Temptation kakaonibs er en snack fuld af antioxidanter, som du kan nyd…

Se hos Organic Beauty Supply ❯❯

3: Balance Stevia Chokolade Mørk Kakaonibs – 85 g

  • Dagens pris: 29,95 kr.
  • Fundet hos Med24
  • Farve: Mørk

Næste anbefaling er “Balance Stevia Chokolade Mørk Kakaonibs – 85 g”.

Dagens bedste tilbud på “Balance Stevia Chokolade Mørk Kakaonibs – 85 g” har vi fundet hos Med24 hvor prisen lige nu er 29,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mørk luksuschokolade fra Balance Stevia tilsat lækre, bitre kakaonibs Forkæl sanserne med den super lækre Balance Stevia Dark Cocoanibs, som forener luksuriøs, mørk chokolade med den dybe og let bitre smag af kakaonibs.
Perfekt til dig, som elsker en rigt…

Se hos Med24 ❯❯

4: Ombar Salt & kakaonibs 64% kakao Ø

  • Dagens pris: 35,- kr.
  • Fundet hos Helsam

Produkt nummer 4 på vores “kakaonibs-liste” er Ombar Salt & kakaonibs 64% kakao Ø som du lige nu kan købe for 35,- hos Helsam

  • Økologisk og vegansk chokolade
  • Indeholder minimum 64% kakaotørstof
  • Tilsat uristede kakaobønner og kakaonibs
  • Fyldig smag med balance mellem salt og sødme
  • Indeholder 1,2mg mangan pr. 100g

“Ombar Salt & Kakaonibs 64% Kakao Ø” er en økologisk og vegansk chokolade med uristede kakaobønner, ørkensalt og kakaonibs. Denne spændende variant er produceret ved en lav temperatur og indeholder minimum 64% kakaotørstof. Chokoladen er fremstillet af udelukkende økologiske ingredienser, herunder uristet kakao, kokossukker, cremet kokos, kakaosmør, kakaonibs og vaniljeekstrakt. Ørkensaltet er tilsat i en mængde af 0,5%.

Ombar Salt & Kakaonibs 64% Kakao Ø er en chokolade med en fyldig smag og en dejlig balance mellem salt og sødme. Kakaonibsene tilføjer tekstur og bid til chokoladen. Produktet indeholder 1,2 mg mangan pr. 100g, hvilket svarer til 60% af det daglige referenceindtag.

Chokoladen opbevares bedst køligt og tørt. Ombar Salt & Kakaonibs 64% Kakao Ø er produceret af Coala’s Naturprodukter ApS i Silkeborg og har oprindelse i både EU og ikke-EU jordbrug. Produktet leveres i en pakke med en stregkode på 5060102662242 og varenummer 29642.”

Se hos Helsam ❯❯

5: Kakaonibs Knuste Kakaokerner Barry Callebaut 800g

Forhandlerens beskrivelse:
Knuste Kakaokerner fra Barry Callebaut – Perfekt til Chokoladeelskere Disse knuste kakaokerner fra Barry Callebaut er en lækker og sund tilføjelse til dine chokoladeopskrifter.
Med en vægt på 800g får du rigeligt med kakaonibs til at tilføje en ekstra cru…

Se hos Barlife.dk ❯❯

6: Powerfruits Økologiske Kakaonibs

Sidste produkt på vores liste er Powerfruits Økologiske Kakaonibs som vi har fundet til 119,- hos Motatos DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Økologiske kakaonibs; hårde stykker rå kakao.
Kakaonibs er hårde stykker rå kakao.
De kan bruges til madlavning, smoothies og meget mere eller bare spises som de er.
EKO og Raw.
Består udelukkende af rå kakao Er både EKO og Raw Har mange anvendelser Kraftig smag af kakao Kakaonibs fra Powerfruits indeholder kun stykker kakao og er helt fri for andre tilsætningsstoffer.
Derudover er vores kakaonibs både økologiske og rå, da der ikke bruges varme i fremstillingsprocessen.
Kakaonibs er en superfood, hvilket skyldes det høje indhold af antioxidanter, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. …

Se hos Motatos DK ❯❯

Købsguide til kakaonibser

Kakaonibs er en sund og knasende måde at styre den værste lækkersult på. De små stykker kakaobønner er elsket verden over for deres skyhøje niveau af antioxidanter og deres delikate smag. Et så velsmagende kosttilskud virker næsten for godt til at være sandt… eller sundt. Ikke desto mindre har kakaonibs mange sundhedsmæssige fordele og du kan spise dem på mange måder. Således er der intet, der forhindrer dig i at få boostet dit helbred på velsmagende vis.

Findes der noget bedre end smagen af chokolade? For mange er svaret på dette spørgsmål nok et rungende nej. I så fald er der glædelige nyheder at hente her. For med kakaonibs får du smagen af chokolade uden nogen form for dårlig samvittighed. Endda med flere sundhedsmæssige fordele!

Kakaonibs ligger nemlig kaloriemæssigt væsentligt lavere end chokolade og indeholder hverken sukker eller andre tilsætningsstoffer. Der er med andre ord godt nyt for alle chokoladeelskere, der vil spare på kalorierne og leve lidt sundere.

Kakaonibs er knasende, sprøde og helt igennem lækre med deres let bitre kakaosmag. Med andre ord: En perfekt substitut til den syndige chokolade.

Som et lille kuriosum kan nævnes, at kakaonibs blev brugt som betalingsmiddel hos inka-indianerne og blev anset som et udtryk for velstand. Velsmagende velstand!

Køb af kakaonibs – Se dine muligheder her

Ofte stillede spørgsmål omkring kakaonibs

1

Hvad er kakaonibs?

Kakaonibs er små stykker af kakaofrugtens bønner, der er blevet skrællet og hakket. Herefter er de blevet tørret i solen, hvorved de bliver lækre og sprøde. Normalt males bønnerne til kakao, som mange traditionelt kender det, men her kakaoen i stedet bevaret i små stykker. Kakaonibs er altså ren kakao uden tilsætningsstoffer og smagen er let bitter.

Kakaonibs indgår under kategorien ”super food”, en gruppe madvarer med super gode egenskaber for helbredet. Dette skyldes at kakaonibs har et særligt højt indhold af antioxidanter, C-vitamin og meget andet godt. Herudover indeholder de også høje mængder jern, zink, kalium, kobber, mangan og fosfor.

2

Hvilke fordele er der ved at spise kakaonibs?

Kakaonibs er under produktionen maksimalt opvarmet til 150 grader. På denne måde bevares kakaobønnernes sundhedsfremmende indholdsstoffer, samtidig med at bakterier og andre skadelige stoffer fjernes fra produktet.

Kakaonibs har rigtig mange fordele for dit helbred. Eksempelvis kan de forbedre din hukommelse og reducere risikoen for hjertesygdomme. Derudover kan kakaonibs også øge din forbrænding såvel som dit energiniveau og immunforsvar og gøre dig gladere. Ikke mindst på grund af den lækre smag!

Kakaonibs indeholder fire gange så mange antioxidanter som forarbejdet mørk chokolade, men har samme delikate smag. Der er derfor mange fordele at hente ved at tilføje kakaonibs til din daglige kost.

3

Hvordan kan jeg spise kakaonibs?

Du kan spise kakaonibs på flere forskellige måder. Eksempelvis er de særligt velegnede til bagning. I kager bevarer de nemlig deres knasende sprødhed, også efter bagningen. På denne måde er kakaonibs et sundere alternativ til mørk chokolade, så tilsæt kakaonibs i stedet for chokoladestykker, når du bager næste gang.

Kakaonibs er enormt lækre i brownies, chokoladekage og cookies, hvor de giver en intens smag af chokolade. Derudover kan du prøve kakaonibs som en sund snack eller som drys. Tilsæt blandt andet kakaonibs til din müsli, is eller frugtsalat. Herudover er det sådan set kun din egen fantasi, der sætter grænserne for, hvordan du kan snige denne antioxidant-bombe ind i din hverdag.