fnull

Medlemmer
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fnull

  1. Undskyld, men hvis man som TO har oprettet et utal af tråde om lige at ville tabe et kilo, om at få det sidste fedt væk fra maven, om ikke at tabe sig, selv om man spiser 1200-1400 kcal om dagen, om konstant at være sulten osv., når man er 18 og vejer 52 kg, så er det måske ikke lige i maden, motionen og kalorierne, man skal finde svaret.

    Med andre ord - du kan vælge at fortsætte med at forsøge at tabe "lige det sidste kilo" fra nu af og til du bliver 50 år, eller du kan prøve at vænne dig til, hvordan du ser ud med din nuværende vægt og prøve at finde dig til rette i den.

    Jeg har det ganske udmærket med mig selv og trives glimrende, tak. Derfor kan jeg godt tilstræbe en flad mave op til badesæsonen - man behøver ikke have et forstyrret kropssyn blot fordi man synes om markerede mavemuskler :cool:

  2. Jeg er en 18-årig pige på 160 cm med en vægt på ca. 52 kg - derfor forholdsvis pæn slank at se på. Jeg vil alligevel gerne smide et lille kilo fedt, så de mavemuskler jeg har kæmpet så hårdt for bliver markeret :tongue:. Mit problem er bare, at mit stofskifte er fuldstændig udueligt, og jeg skal derfor helt ned på et dagligt energiindtag omkring 1300-1400 kcal (de dage hvor jeg ikke træner) for at tabe det halve kg om ugen. Og det er bare ikke nok til at holde mig mæt! Hvad gør man ved det? Jeg spiser som regel to portioner havregrød lavet på en ordentlig portion vand, og det fylder godt ud i maven, men der er ikke meget andet mad end grød der mætter på samme måde. Anyone? :mad:

  3. Indtager du meget væske?? Jeg har nogenlunde samme mål som dig (160, 50 kg), og jeg oplever i cutperioder at jeg er mere blævret end normalt... Er ret overbevist om, at det skyldes mit øgede væskeindtag. Kan snildt drikke op til tre liter på en dag. For mig virker det som om at en del af det aflejres i kroppen

  4. Der er sgu' da ingen seriøse cuttere, der dyrker hardcore druk i weekenderne :nonono:

    Nej det siger nok lidt mere om min mangel på diciplin :tongue: lidt sjov skal man da have

  5. Man skal passe på med alkohol i weekenden. Det er de færreste der tæller kalorier når de slår sig løs i byen, og det kan meeeeeeeget nemt gå galt! Jeg har før i cut-perioder været ude for, at jeg ikke hat tabt mig mere end 100 gram (ugentlig cut på 3500 kcal), simpelthen fordi jeg har gået til den i weekenden. Watch the beers !

  6. Kalorieunderskud er vejen frem når fedtet skal reduceres :smile:

    Ja, men som det adskillige gange er blevet konkluderet herinde, er der noget fedt der bare sidder bedre fast end andet, og skal det trænes væk, skal man (for mit vedkommende) ned omkring en anoreksi-lignende fedtprocent, og det er altså ikke pænt ! Men tak anyways

  7. Min (meget sparsomme :tongue: ) logik siger mig, at hvis man ikke bruger sine muskler, så forsvinder de. Lige præcis lægmusklen har jeg selv erfaring med. I de perioder hvor jeg står på ski vokser de sig meget meget store (og jeg synes bestemt heller ikke det er særlig feminint), men de plejer at skrumpe ind igen efter et par uger!

  8. Min erfaring siger i øvrigt at der skal lav fedtprocent til at markere skuldrene ordentligt... ellers går de meget nemt i et med armen og ser ik ud af så meget...

    Det er selvf. en generel ting, men jeg kan bare se at mine skuldre kommer til at se noget større ud under cut...

    Ja det er korrekt. Musklen skal selvfølgelig være markeret... Jeg har bare endnu ikke haft succes med at få min fedtprocent så langt ned.. Som de fleste andre kvinder har en god polstring på overarmen.. Og den forsvinder ikke med mindre jeg kommer meget langt ned i fedtprocent :(

  9. Hello

    Jeg bruger utrolig meget energi på at træne mine muskler omkring skulderen (deltoiderne?), med henblik på mere velformede overarme. Jeg træner og træner og mine armmuskler vokser da også, men jeg synes ikke at mine skuldermuskler virker meget større. Findes der en øvelse der rammer musklen jeg ønsker? Det må meget gerne være en øvelse man kan lave hjemme foran tv'et med et par håndvægte. Tusind tak! :smile:

    Deltoideus.png

  10. Spild og spild af æggeblomme, det virker som om du bruger mere energi på at brokke dig over anbefalinger end du kunne bruge på at pille blommen ud :tongue: ! pil den dog ud, så du ikke behøver bekymre dig :smile: Proteinet sidder jo også primært i æggehviden..

  11. Hej MOL, har egentlig spurgt om dette før, men kunne ikke finde den gamle tråd. Jeg er stadig uklar i denne sag;

    Jeg oplever at min lille delle omkring navlen vokser i visse perioder, på trods af et skarpt kontrolleret kalorieindtag. Jeg kan garantere for, at det ikke er indbildt - der er op til tre cm forskel (i maveomkreds) fra uge til uge. Mit spørgsmål er så, om det kan være noget væske? Har engang fået at vide af min læge, at visse hormoner (f.eks. dem i p-piller) holder på væsken i kroppen. Hvilke mekanismer får kroppen til i nogle perioder at lagre mere væske end på andre tidspunkter? I perioder hvor jeg cutter, har jeg oplevet et generelt fedttab på kroppen, mens bulen omkring navlen derimod er vokset. Er der nogen der kan svare mig på, om jeg kan gøre noget ved dette problem? :cry:

  12. Det er så ikke noget du selv kan bestemme, altså hvor fedtet skal forsvinde fra.. Men hvis du fortsætter med at være i kcal underskud, skal du nok smide fedtet.

    Nej, det var det jeg ville pointere... Jeg vil ikke ofre bryst og bag for at smide lidt løs hud under navlen..

  13. For et par måneder siden havde du for store muskler, men nu vil du pludselig gerne tage muskelmasse på igen?

    Ja, men jeg har fundet ud af, at jeg ikke kan smide det overflødige fedt som jeg gerne vil, så nu kan jeg ligeså godt gøre noget ud af at få det til at sidde pænere på kroppen ved at få lidt større muskler :) Hellere muskler og fedt end bare fedt

  14. Hey peoples.

    De dage hvor jeg styrketræner, ca tre-fire dage om ugen, hvor mange kalorier skal jeg da indtage, for at musklerne kan genopbygge sig? Jeg vil selvfølgelig spise tilstrækkeligt således de kan restituere sig, men vil samtidig gerne undgå at tage på (altså, tage fedt på, ikke muskelmasse). Er en 18-årig pige på 160 cm og ~53 kg

  15. Hej.

    Jeg er en tøs på 18, som er godt igang med fitness. Jeg er ikke overvægtig, men har stadig et problem =)

    Min mavse buler ud for neden. Jeg er helt tynd, men omkring fra navlen og ned buler det godt ud. Jeg har trænet min mavse og sådan, men da jeg er ved at få mavemuskler foroven (der hvor der intet problem er) vil jeg ikke træne videre på det. Håber i kan hjælpe =)

    Åh, jeg lider under præcis det samme problem som dig! Jeg har virkelig prøvet alt muligt for at få det væk, opbygget store mavemuskler, tabt mig, fået sjove elektrobehnadlinger og jeg ved ikke hvad, men det sidder der stadig. Jeg har fra min læge fået at vide, at det bl.a. kan skyldes mine p-piller. I dem er der et hormon der holder på væsken i kroppen, hvilket betyder, at man ikke umiddelbart kan forbrænde det væk. Nu ved jeg selvføgellig ikke om det kan være tilfældet for dig, men ja... Der er nogle steder hvor fedtet (eller væsken) bare er mere genstridigt end andre steder... Jeg har efterhånden givet op :unhappy:

  16. Så det er løgn det man hører om at man har nogle fedtdepoter der bare ikke kan smides? Jeg har selv nogle steder hvor fedtet bare ikke vil forsvinde, selvom jeg taber mig andre steder på kroppen..

  17. Er der nogen der kan svare mig på, hvorfor mine fedtdepoter virker større i de perioder hvor jeg træner meget? :crazy: Kan det skyldes øget væskeindtag? Jeg spiser ikke mere end jeg plejer, omkring 1500 kcal dagligt, og er dagligt i fitnesscentret. Alligevel virker min krop (især min mave) større, end i de perioder hvor jeg ikke har tid til træning og hvor jeg spiser mere..