esha9751

Medlemmer
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by esha9751

  1. Hvis du kører den kost jeg så, ville jeg sige du skal have flere grøntsager og mere sundt fedtstof, som mandler, avocado fiskeolie osv. Imponerende træningsmængde i øvrigt! :4thumbup:

    Og så skulle du nok mere koncentrere dig om at skaber permanente vaner, f.eks. antal genstande på en uge/måned, antal smovse-dage mm, måske afskaffe nogle ting helt?! Ellers begynder du bare at tage kiloene på igen bag efter og det er jo ikke det du er ude efter!

  2. Hvis du opdager det ikke rykker nok, kan du stille og roligt træne dig op til f.eks. 5 x en times motion om ugen. Resultater bliver efter indsatsen. Det er ikke så svært at holde op med (at drikke) sukker. Man skal bare holde ud fire-fem dage og så skriger kroppen ikke efter det længere.

  3. Det er ikke helt korrekt. Der er mad, der hæmmer din forbrænding og mad der styrker din forbrænding. Og mad der kører dit blodsukker op og ned så du bliver mere sulten, så som hvede og sukker (juice osv). Hvis du ikke har trænet sent, kan du fint droppe natmaden, hvorimod der er undersøgelser der viser, at hvis man spiser solid morgenmad (nok proteiner i som havregryn eller æg f.eks.), vil man være tilbøjelig til at spise mindre resten af dagen. Mad indtaget sent på dagen er tilbøjelig til at sætte sig, da du ikke forbrænder noget særligt på den tid af dagen.

  4. For dit centralnervesystems skyld er der ingen grund til at træne mere end 45-50 min ad gangen. Du risikerer bare det virker negativt. Hvis du gerne vil give den spade med dit iøvrigt fornuftige split, så kør arme/skuldre, ben dagen efter - restitution - bryst/ryg - restitution. Altså en femdagesrutine. Men så skal du holde træningsmængden nede i hvert session

  5. Tom Venuto siger som hovedregel, at man kan gå til to-split efter et halvt års steady træning og til tre-split efter et års ditto. Fire-split ved man nok selv ;-) Har været dèr og det kræver (for mig) jeg skal være i top-form og fri for infektioner og ikke for arbejds- og stressramt. Kort sagt det holder ikke ret længe...

  6. Træn rotator cuff http://www.motion-online.dk/styrketraening/styrke_-_oevelser/skulderskader_-_traening_af_rotatorcuffen/

    Lav anden core (mave/ryg) træning - også af mindre muskler, så de kommer med og bliver vænnet til belastning, f.eks. på bold hvir du løfter H arm og V ben sammen og omvendt (Superman)

    Du har trænet så længe så jeg ville anbefale dig at splitte dit program i stedet. Længere restitution og mindre chance for overbelastning af specifikke områder

  7. Protein kan være et fint element, når det matcher en træningsindsats )og virker mættende så andre uhensigtsmæssige indtag undgås. I sidste ende vil det dog sætte sig hvis du alt i alt indtager for meget (mere end du forbrænder). Eller hvis du indtager proteinpulver, kan det have negativ virkning af evt. sødemiddel (sænket stofskifte, stigende appetit).

    Som mad er det fint at en smule protein til alle måltider (også mellem-). Og du har næppe grund til at indtage mere end 30 gr af gangen, da det så bliver vanskeligt at optage. Du kan også opleve andre irritationselementer ved meget protein, da det som oftest er syredannende og kan belaste leveren, men den slags ting mærker man mindre til som ung (er det min påstand)

  8. Godt gået! :clap: Medmindre du er blevet en kodyl styrkeløfter vil du stadigt have fedt at brænde af ud over de fem-seks kilo hud. Til gengæld kan det godt være at fedtmåling med tang der virker super på de fleste, ikke lige kan bruge i dit tilfælde! Du er dernede og har været igang så længe, så de sidste kilo ikke er så nemme at smide, men fem kilo mere burde være muligt ved en ihærdig og vedholdende indsats. Og måske huden følger med med tiden - i gamle dage tilrådede man hampehandsker, men det var måske bare tågesnak....

    Hvad angår huden: Kvinder, der har råd, ville vælge operation. Jeg ved ikke hvad jeg selv ville gøre. Tror jeg i din alder stadigt ville håbe på hjælp fra kroppens naturlig tilpasningsevner.

  9. Nu kommer det an på hvordan du bruger tingene. Ab-roller kunne være en idé og har du plads til en bold og lyst til at bruge det? Brug elastikken til at træne rotatorcuff! (Søg her på siden) En lille variant til pushups er at "stå" i håndvægten der ligger på gulvet - giver et godt tag der ikke belaster håndled.

    Har du et spisebord med ben i hjørnerne og frit nedenunder kan du trække din overkrop op fra gulvet op få rygtræning på den måde

  10. Der er for lidt fokus på de negative konsekvenser af kaffe-indtag og koffein i almindelighed. Et af de velestimerede forskningsblade beskrev at dele af hjernen ved lang tids indtag "døde" af koffeinindtag - kan dog pt ikke finde dokumentationen, så historien virker sikkert lidt tynd uden dokumentation... Og hvad skal men med kaffe og koffein hvis ens naturlige energiniveau er godt...?!

    "Caffeine is an addictive substance that often depletes energy and makes people more tired. Admittedly, it is one of the biggest sources of phytonutrients in American diet. However, neither this fact nor its impact on certain disease states makes it a reasonable treatment. There are better ways to heal—ways that will allow you to optimize your energy levels AND reduce your risk of disease. These methods are built into the framework of functional medicine and my practice.

    " (http://drhyman.com/blog/conditions/answers-to-questions-from-my-recent-twitter-party/)

    Nåh, rant over, men du kan jo prøve molybdænen hvis du har lyst. Hvis du søger bliver det solgt i DK af stor helse-forhandler.

  11. Kan se på din blog, du ikke spiser særligt sundt og ikke motionerer noget videre og jeg tror ikke du når dit mål på den måde. SVJH slås du med ,at du kun kan lide sådan noget meget trad. dansk mad det er ikke noget der fremmer forbrændingen. Frugten skal ned som andre skiver og du skal have et halvt/helt æg til dine mellemmåltider og så skære i gulerødderne.

    Hvis du vil have det skal batte, skal du nok gøre op med en masse af dine forestillinger om det her projekt.

    At skære i kalorier er ikke nok, når man har nået din størrelse. Der skal spises sundere og motioneres...

  12. Der er ikke tvivl om at syre-base en én vigtig faktor ved den mad vi indtager - og hvis man har fucket med sin balance kan det tage tid at rette det op. Med podagra er der nu nogle andre sammenhænge. Jeg har senest fået det udløst af hurtigt vægttab dvs. som det her på sitet anbefales, ca et halvt kilo om ugen. Det er noget netdoktor nævner. Det andet er at molybdæn tilsyneladende kan hjælpe, men det er dog en spekulation omkring at årsagerne til podagra er nogle andre end normalt antaget. Læs her: http://radiodoktoren.../urinsyregigt-2

    Jeg har taget molybdænen og tror jeg har glæde af det.

    En stor del af gigtsygdomme er genetisk disposition og da er jeg desværre iblandt. Google HLA-B27 hvis du vil vide mere.

    Basica er et produkt der kan afhjælpe syre/base-balancen når man er kommet ud af balance. Ikke noget man har brug for hvis man spiser balanceret i forvejen. Jeg har det dog på hylden til nødsituationer

  13. Måske nogen kan finde anvendelse for dette råd: jeg vejer mig og måler livvidde hver dag, men det gør jeg primært for at se på ugens gennesnit hvor jeg kan se formen i forhold til forrige uge. Måske andre kan have glæde af at tænek på den måde. Hvis du kun vejer dig en gang om ugen kan du ikek vide hvordan du egentlig lige lå den dag og hvor sigende det dermed var. Med et ugesnit er du mere på den sikre side - man skal bare ikke hænge sig i daglige udsving.

  14. Alkohol belaster leveren, så du på den lange bane har sværere ved at udskille affaldsstoffer og bliver mere tilbøjelig til at tage på. Og det er bedre at spise jævnt sundt fremfor ubalancerede kure á la protein-kure. Sund kost, træning og nok søvn, så kommer man langt.

    Og hvis du trænger til at drikke med vennerne, så gør det - bare vid at det koster en større indsats for de ønskede resultater et andet sted.

  15. hvis i vil have den mest præcise beregning af kcal skal i have fat i en watt måler til cyklen: da den kender energien puttet ind i cyklen som du jo gør, kan den fortælle hvor meget du har puttet ind... ellers er et pulsur også en god ven til den slags (da de ofte tager højde for konditions niveau hvis det er et godt ur)

    Som jeg skrev tidligere, er den nødt til at kalkulere med en gennemsnitlig effektivitet i omsætningen af hvor mange af de kalorier du forbrænder, der bliver til fremdrift. Jeg har tidligere regnet mig frem til at min effekt siddende desværre var 18,3% på daværende tidspunkt, medens de bedste vist ligger omkring de 25%. En watt-cykel er nødt til at have en fomodning om din effektivitet og hvor deres niveau ligger, har jeg ingen klar idé om, men nok omkring 20-22%. Se evt. denne artikel som dog primært handler om andre ting: http://www.motion-on..._watt_i_1_time/

  16. Da jeg selv har været omkring de samme kilo, er samme højde ca. og har smidt dem i en højere alder end din, vil jeg vurdere at du indtil videre bare skal få smidt de kilo og antage du ikke har noget problem med det du spør' om! Men hvis din livvidde er seriøst meget over 112 cm, kan det da godt være at du har meget lidt muskelmasse oveni og at sammenligningen med mit vægttab ikke kan bruges...

    Skrevet af én der nu vejer tyve kilo mindre end, da det var værst...

  17. Mit gæt ville nok ligge mellem de to andre, dvs. som din næstlaveste. Det er bl.a. med udgangspunkt i din vægt og mine egne erfaringer. Er pulsur der kan indtastes hvilepuls og maxpuls på, ville jeg dog se som et bedre bud - så skal du "bare lige" kende din maxpuls. Din pessimistiske beregner kalkulerer muligvis med en supergod cykeløkonomi, hvor de fleste måske nok forbrænder mere for at køre det tilsvarende stykke.

  18. Jeg vil tro det handler om nok restitution, at undgå at komme derhen hvor du presser dit immunforsvar ved at træne for meget. Så måske max træne hver anden dag?! Du kan endvidere vælge at holde dig på 70% af din pulsreserve under motion, som en garanti for at du ikke presser dig selv. Kræver dog du kender din max-puls og din hvilepuls for rigtig at give mening.