kaoshjerte

Medlemmer
 • Posts

  339
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by kaoshjerte

 1. 1. Ting kan ikke være "mest optimale", de kan være optimale eller ej ;o)

  2. Hvad er råstyrke for dig?

  Den simpleste måde at svare på er vel at du skal have masser af gode kvalitative reps på 60-80% intensitet, gerne med spring i intensitet fra træning til træning. Få planlagte tunge løft, hver 3.-5. uge til at benchmarke din styrke. Det lyder lidt uspecifikt, men det er for at det kan "rumme" modeller som wendler, sheiko osv.

  1: Word, neger :smile:

  2: Det handler om at kunne løfte selv den største skidderik, slamme ham så hårdt som muligt, og bagefter flække hans kæbe med en haymaker :4thumbup:

  Men jeg har før haft stor gavn af mere funktionel styrketræning, med dæk, og snadsække og sådan. Caveman training tror jeg der er nogen som kalder det.

 2. I dag blev det bare til en slags kettlebell legestue. :4thumbup:

  Der er ikke blevet trænet så meget pga. arbejde, og motivationen var mere til pjat. :laugh:

  Men med 20kg i hånden blev der da lavet både snatch, 1h swings, fullsquat cleans and press, og så 20 meters gang med bell'en i lockout, 2 personers-slingshot med 12'eren, og curls med 12'eren. Og til sidst jongleret med den. Det er ikke noget man bliver verdens stærkeste af, men det giver et nyt syn på kontrol, og teknik. Det skal der også være plads til! :devil:

 3. Oh, shit! Skal Otto i buret igen?!?! Det må sgu' da være som rimelig veteran. Han trak sig da mere eller mindre tilbage fra kampe allerede da jeg startede til Shootfighting i Kbh. for snart 10 år siden.

  Han står på fightcardet. Eller det gjorde han ihvertfald sidst jeg kiggede. Jeg glæder mig sgu også en del til at se ham i action igen!

 4. Et gammelt (skod) ordsprog siger: Hvis du gør det du altid har gjort, får du de resultater du altid har fået.

  Det er en cool måde at se på det. Og et meget fedt ordsprog!

  Og det gælder også dine sæt/rep kombinationer. Variation er nøglen, og du kommer nok også til at sande at der skal afveksling til.

  Det er jo en slags krydsfedt! :w00t::crazy::tongue:

  Men tak for svaret.

  Sheiko kender jeg en del til, takket være AndersL :wub::blush:

 5. Hej MOL'ere.

  Udover at træne kettlebells, trøner jeg også grundlæggende løft som Dødløft(og Sumodødløft), Squat, Cleans, og Military. Men jeg er i tvivl om hvad der er det mest optimale antal set og gentagelser, når det bare handler om Råstyrke, og ikke så meget masse.

  Det ville jeg gerne have jeres mening om :4thumbup:

 6. Iøvrigt cool vid med rafters-gutten.

  Hvor tit har man ikke stået under nogle bjælker og tænkt hvor sejt, det ville være, hvis man kunne holde sig fast i dem som ham!!

  Det var egentlig også det jeg tænkte.

  Bagefter tænkte jeg at han formentlig har et jævnt fast håndtryk! :crazy:

  @Guarden: Kunne vi ikke få et billede af din sandsæk? :tongue:

 7. Kaos --> Tak tak.. Men endnu en gang har jeg måtte konstatere at mol simpelthen er en tidsrøver af rang. Hver gang jeg vælger at holde loggen opdateret ender jeg med at bruge +1time dagligt, og det er sq for moj...

  Træningen er minded på DM i armwrestling d. 30 april..!

  Det lyder fedt med Armwrestling. Jeg stank altid til det førhen, så jeg holdt op! :dry:

  Men det en über macho sport! :wink:

  Og ja .... MOL er ligesom så mange andre tidsrøvere. Det griber om sig hvis man ikke passer på!