6942

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 6942

  1. Jeg må indrømme at det også overrasker mig at tallet er så højt - men at bruge kystlinje = svømmefærdigheder giver jeg ikke meget for.

    Fx er der mange Afrikanske lande, hvor en stor del af befolkningen lever af fiskeri fra små, udsatte både, endog langt fra kysten, hvor en meget lille andel kan svømme - og uhyggeligt mange dør, p.g.a. "småting" som, at man ryger over bord i relativt rolige forhold.

  2. Igen, det er der jo ingen af os der kan svare på, hvis du ikke kan fortælle hvad dine krav/ønsker er.

    Fenix er et ur, der har oprindelse i Garmins trekking produkter, hvor 920 er et "rigtigt" tri-ur, men grundlæggende set kan de stort set de samme ting.

    Tag et kig her:

    http://www.dcrainmaker.com/product-comparison-calculator?type=watch&ids=40806%2C37439#results

    Så kan du sammenligne de to funktion for funktion, og ud fra det vurdere om du synes Fenixen er de ekstra penge værd.

  3. Hvis du vil tabe dig skal du spise mindre end du forbrænder - ingen grund til alverdens hokus-pokus, skær ned på portionsstørrelser og skær så meget som muligt af det sukkerholdige fra.

    Grød giver en stor umiddelbar mæthedsfølelse, som aftager hurtigt - en stor del af indholdet er vand.

    Overvej fx i stedet et par æg med lidt grønt om morgenen.

  4. En smartphone vil du ikke få ret meget ud af, da du ikke kan holde øje med pulsen under træningen...

    Hvilke krav har du?

    Hvad er dit budget?

    Hvis det kun er det, du skriver i din post vil nærmest alle pulsure, inkl. det til 100 kr fra ebay opfylde kravene, men vær obs på, at kcal-beregningerne i bedste fald er temmelig upålidelige...

    Kig efter et ur fra Polar, Suunto eller Garmin, som passer dit budget (og din forfængelighed), så går du ikke helt galt i byen...

  5. Har selv oplevet lignende på meget hårde træninger, har ikke noget egentligt svar, men ½l energidrik til 1:22 burde være rigeligt.
    Generelt kan kroppen optage lidt mindre sukker når det er varmt - hvilken koncentration havde du blandet det med?

  6. Mit bud ville også være forkert indstilling - havde samme tendens (let ømhed omkring ydersiden af venstre knæ) og satte sadlen 1cm ned, væk var al ømhed.
    Mht. udstrækning; hvad man kan og ikke kan skal jeg ikke gøre mig klog på, men en tidligere løbetræner viste en gang et stræk hvor du stående smider et ben bag det andet, ligger ydersiden af foden af bagerste ben i jorden og læner dig frem/væk fra foden på bagerste ben mens du støtter dig til noget.

  7. Træner meget varieret (løb, cykling, mtb, kajak, crossfit, klatring) - 10-15 timer om ugen.

    Denne mængde har jeg holdt de sidste 3-4 år uden videre overbelastningsproblemer.

    Men det sidste ~½ år har jeg haft problemer når jeg skal dødløfte.

    Jeg varmer op, får pulsen op, laver lidt stræk og tager nogen lette opvarmningssæt, men første tungere sæt (omkring 100 kg, 1RM=160kg) giver en brændende smerte i højre side af lysken.

    P.g.a. min meget varierede træning er det sjældent jeg dødløfter, ca. hver 10.-15. dag.

    Har problemer 2/3 af gangene jeg dødløfter ca.

    Jeg har (dumt, I know) i crossfit wods fortsat på trods af ømheden og den går altid over efter 10-15 gentagelser.

    Jeg mærker intet under nogen som helst anden form for aktivitet og området er kun en lille bitte smule ømt når jeg trykker hårdt på det efterfølgende.

    Min teknik er bestemt ikke perfekt, men plejer først at halte på de senere gentagelser, og problemet opstår som sagt ved første tunge rep.

    Nogen bud på hvad min krop har gang i?

  8. Hej - jeg er rimelig ny ingen for styrketræning (har trænet siden midten af juli måned) - så jeg håber i bærer over med dårlig formulering etc. :)

    Men mit problem er, at jeg, når jeg træner biceps, får ondt i underarmen, fra håndled og næsten til albuen, "i forlængelse af håndkanten" - det kommer kun når jeg laver den siddende, med sådan en skrå albuestøtte, og så en stang med buk på.

    Til at begynde med, var det bare lidt ømhed, men nu gør det decideret ondt, og da jeg ville træne i dag, kunne jeg simpelthen ikke udføre øvelsen, selvom jeg ikke har trænet torsdag-fredag..

    Nogen ide om hvad det er, og hvordan det undgås?

    Mvh.